Vectom Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Jo paráda..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Jsem pucil nasim auti a mamka zapla klimu a co se ji podarilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Razty, ty máš dva avatary v jednom To jsem mu chtel napsat ja..... :) Ale Bublinka je Tvoje takze jsem v podstate nic nerekl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Dobry vecer tak sme zase neco s edikem najeli a nemuzu si to autko vynachvalit,nova banka na turbine kat a egr off,a jede to jak vymenene,spotreba taky fajna kolem 6,5litru v kombinaci.jeste tak 150 koni navic a bude to raketa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Dobry vecer tak sme zase neco s edikem najeli a nemuzu si to autko vynachvalit,nova banka na turbine kat a egr off,a jede to jak vymenene,spotreba taky fajna kolem 6,5litru v kombinaci.jeste tak 150 koni navic a bude to raketa. Teda Tome ty s nim hezky postupujes A jestli se u nej dostanes na 300PS tak to bude uz Raketak Eda :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Dobrý podvečer všem :) Razty nebudeš věřit ty šrouby co jsi mi vařil tak jsem je dal naopak :) .Tak jsem to vyřešil jinak a volantová tyč je na svém místě .Včil jen dát tu nápravu ať můžu dodělat to uložení a je to.Prozatím je tam pracovní volant pak tam ale půjde trojramínko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Add zitrejsi odpoledni dlabanec: My jsme pro, co takhle testnout palacinkarnu tady vedle Boršičanky? Nebo i Italka ma otevreno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 tady ta je vedle te borsicanky http://www.webspark.cz/firma/palacinkarna/index.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Bando helpnete mi, jakou barvu kožky? Mě by se pro Viki libila bežova kožka a černá nit? Co vy na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Dobrý podvečer všem :) Razty nebudeš věřit ty šrouby co jsi mi vařil tak jsem je dal naopak :D .Tak jsem to vyřešil jinak a volantová tyč je na svém místě .Včil jen dát tu nápravu ať můžu dodělat to uložení a je to.Prozatím je tam pracovní volant pak tam ale půjde trojramínko Miro,koukej co jsem nasel v garazi . pokud bys chtel jeste nejake patlani na Hubika :) je to tve. Bando helpnete mi, jakou barvu kožky? Mě by se pro Viki libila bežova kožka a černá nit? Co vy na to? Dej cernou a bilou nit :) ....ne sranda.....v tom ti neporadim,nemam predstavivost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Vsak napiste kdy a kde a dostavime se na palacinku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Hezký večer, dnes jsme nakoupili pár hadříků, zavinovaček, dupaček nějakou tu deku pro baby a deset litrů v pytli. Drahý tuning !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Hezký večer, dnes jsme nakoupili pár hadříků, zavinovaček, dupaček nějakou tu deku pro baby a deset litrů v pytli. Drahý tuning !! :) :) :) :D Vy uz vite pohlavi????????????? :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Ty jo,to je teda ranec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Hezký večer, dnes jsme nakoupili pár hadříků, zavinovaček, dupaček nějakou tu deku pro baby a deset litrů v pytli. Drahý tuning !! Jo jo ,ale to musí být....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Hezký večer, dnes jsme nakoupili pár hadříků, zavinovaček, dupaček nějakou tu deku pro baby a deset litrů v pytli. Drahý tuning !! ja myslim ze je to dobra investice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 :) :) :) Vy uz vite pohlavi????????????? ;) ;) Ano Kube, bude to kluk nebo holka. :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 zdravím....co s načatým večerem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Ty jo,to je teda ranec. Znami kupovali slusnejsi kocarek a pod 10tis se nedostali......... Takze se tomu ani nedivim............ Ano Kube, bude to kluk nebo holka. Ted jsi me dostal :) :) :) Ja to myslel tak,ze kdyz jsi psal dupacky tak,ze se bezne kupuji v brvach bud pro holku nebo kluka........ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Ahojte havexaci... Blondy: no a teprv počkej jak budete tunit až to bude pořád větší a větší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Znami kupovali slusnejsi kocarek a pod 10tis se nedostali......... Takze se tomu ani nedivim............ Ted jsi me dostal :) Ja to myslel tak,ze kdyz jsi psal dupacky tak,ze se bezne kupuji v brvach bud pro holku nebo kluka........ :) Zvolili jsem klasiku, bílá je univerzální pro začátek a pak se uvidí. Znami kupovali slusnejsi kocarek a pod 10tis se nedostali......... Takze se tomu ani nedivim............ hmm, chceme trojkombinaci, korba, sporťák a vajíčko na jednom podvozku a jsem na dvaceti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Zvolili jsem klasiku, bílá je univerzální pro začátek a pak se uvidí. hmm, chceme trojkombinaci, korba, sporťák a vajíčko na jednom podvozku a jsem na dvaceti... Tak s tim musim jen souhlasit. Jak s barvou tak s kocarkem..... Ty ceny jsou fakt silene....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Tak s tim musim jen souhlasit. Jak s barvou tak s kocarkem..... Ty ceny jsou fakt silene....... ...... jo a zadní náprava je s kotoučema !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Blondy: jdeš/jdete taky zítra na palačinku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Blondy: jdeš/jdete taky zítra na palačinku? snad dorazím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Tak mi s Raztym v tom máme jasno :) jsme v práci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 ...... jo a zadní náprava je s kotoučema !! Radime ale ty trony by byli hezci v barve vozu! BTW sorry za ten rychly konec vcera, volala mi Petka a utlo mi to GPRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 ...... jo a zadní náprava je s kotoučema !! Ale u tohohle neni moznost decke sedacky nebo jak se tomu nadava...... Ten kosik co se zapne na sedacku.......... Vis co myslim???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Tak mi s Raztym v tom máme jasno :) jsme v práci A po práci pánové nedáte si palačinku ? nebo něco ostřejšího ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Ale u tohohle neni moznost decke sedacky nebo jak se tomu nadava...... Ten kosik co se zapne na sedacku.......... Vis co myslim???? to jsem narychlo hodil foto, ale ten co máme vybraný tak je autosedačky Maxi-Cosi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.