Hoblik Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 (upraveno) Dobre ranko :) Ja sem zahail garazovou sezonu :)Neni nad to vyjet z teple garaze, na teplomeru 18 stupnu a vsechny auta kolem me zmrzle :) Upraveno Říjen 12, 2010 uživatelem Hoblik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 hmm na to se jednou těším, snad si to taky dopřeju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Dobre ranko :) Ja sem zahail garazovou sezonu :)Neni nad to vyjet z teple garaze, na teplomeru 18 stupnu a vsechny auta kolem me zmrzle :) Vrrrrr....provokatére! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Dobrej den :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 jo, jo, není nad garáž ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Vrrrrr....provokatére! :) Ahojte, Verush ty necháváš Edíka venku ?? Co když nastydne ?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Dobre rano vsem... Jdu si slehnout coldrex... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Ahojte, Verush ty necháváš Edíka venku ?? Co když nastydne ?? :) Jo chudák spí venku pod křovím. Ještě aby něco chytnul.. A Hoblik krom toho že si ohřívá v Molíkovi zadek tak ještě parkuje v teploučku. No však až nasněží tak bude závidět on mně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Jo chudák spí venku pod křovím. Ještě aby něco chytnul.. A Hoblik krom toho že si ohřívá v Molíkovi zadek tak ještě parkuje v teploučku. No však až nasněží tak bude závidět on mně Jak nasnezi tak si budes hrat zadek ty :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Jak nasnezi tak si budes hrat zadek ty :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 (upraveno) Jak nasnezi tak si budes hrat zadek ty :) Je mi naprosto jasne jak to Tome myslis :) :) :P Jinak Vas zdravim pratele ze slunne Francie!!!! Zrovna je tady slunecno a prijemnych 20°C :P na tu moji chripku uplne idealni........ A abych nezapomel dnes jsem dostal z domova velice prijemne zpravy :palec: Dnes je opravdu krasny den!!!!!!!! A v patek mozna bude jeste hezci!!!!!!! Upraveno Říjen 12, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Ahoj...copak tě tak rozradostnilo Kube ?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Ahoj...copak tě tak rozradostnilo Kube ?:) Zkus hadat? Psal jsem tady o tom pred par dny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Tak ja uz jsem doma :)za chvili si pujdu pojezdit v Edikovi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Už ti přišlo to čidlo ESP ? :) Hoblik..tebe ten Eda nějak bere :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Tak ja uz jsem doma :)za chvili si pujdu pojezdit v Edikovi :P Az prijedu domu tak si snad taky poradne pojezdim v plne funkci Lilo :) :) Už ti přišlo to čidlo ESP ? Hoblik..tebe ten Eda nějak bere Jirko ja s tebou nehraju Jsi to odhalil napoprve Jsem to mel napsat pozdeji az by tady bylo vic lidi Jo prislo to cidlo co shanim uz vic jak rok V patek ho tam snad Jajic da a aja moc a moc doufam,ze to bude ono a Lilo bude v poradku!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Tak to je super,že se to podařilo sehnat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Bre odpoledne /ráno/ fičím na ňu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Tak to je super,že se to podařilo sehnat Mi ani nemluv :) Jsem nervozni jak pana pred prvnim sexem :P Bre odpoledne /ráno/ fičím na ňu :) Tak to budes celou sichtu online ne??? Jinak prijemnou smenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Kube...:) to už si ani nedovedu představit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Už ti přišlo to čidlo ESP ? Hoblik..tebe ten Eda nějak bere :) no dusi jsem skodovak :)takze si nazor necham pro sebe :)........ale proste.........no hold VW je nekde jinde nez skoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Kube...:) to už si ani nedovedu představit No proste mam z nej radost jak male dite a neskutecne se tesim az ho Jajic vymeni a moc doufam,ze to bude posledni problem s EPS To uz si dokazes predstavit????? no dusi jsem skodovak :)takze si nazor necham pro sebe :P........ale proste.........no hold VW je nekde jinde nez skoda A zvlast kdyz jde o ARL ve 4motion co????? :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 No proste mam z nej radost jak male dite a neskutecne se tesim az ho Jajic vymeni a moc doufam,ze to bude posledni problem s EPS :) To uz si dokazes predstavit????? To už si spíš představím tu pannu před prvním sexem,než malé dítě :) Když tak hoď na You Tube video jakou máš radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 To už si spíš představím tu pannu před prvním sexem,než malé dítě Když tak hoď na You Tube video jakou máš radost :) Nic nebude........ :) :) By jste se mi pak smali :P Ty preci mas male deti tak vis jakou maji radost kdyz jim das novou hracku Koukni treba na Hoblika. Ten je taky jak malej a ma radost z Edy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Dobré odpoledne všem Tak už jsem z práce doma Chtěl jsem nastupit do garáže ,ale nějak mě to přešlo je potřeba natřít tu přední nápravu ať ji můžu dát na Huberta :) .Aby bylo možno ho bulnout o5 na kola. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Dobry večer..... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 DOBRÝ VEČER :) MIRO NEŽ TAM TU NÁPRAVU DÁŠ, TAK TO PRVNĚ NASTŘÍKEJ TÍM BODYČKEM, NEBO TO BUDEŠ STŘÍKAT I S NÁPRAVAMA ? Dobry večer..... AHOJ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Cau decka :) Tak sem se povozil, a zase mam zazitek :) nejaky pitomec v renaultu me nechtel nechat predjet tak jsme se potkali na semaforu a asi vite jak to dopadlo ESP OFF 3000ot, pustena spojka.......a renault v dali :)smal sem se jak male decko jak sem ho videl jak se pomalinku s protacejicima kolama rozjizdi :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Dobry vecer, to chci www.novinky.cz/internet-a-pc/hardware/213911-novy-stolni-pocitac-vypada-jako-nadupany-sportovni-automobil.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 kurde to mám radost na večír telefon a hurá ve 4 do praglu, f*ck ! kdo ví kde parkovat na smíchově? já ne, to je hrozná řiť Radime tak dneska proběhl maxxi a jedna komplet OII + Belingo celkobě za 2h15min :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.