blondakxxx Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 davam všude co ma krtek a maxxi zaroven i na svem passiku, tedy uplně ta prvni zatmavená folie po čiré... je to v poho ;) že ho to nechtělo usmažit blba :lool: http://www.novinky.cz/krimi/213830-zlodej-...ru-ostravy.html četl jsem, musí to být mazec. Viděl jsem borce cca 100m vedle mě jak vrtnul asi 70desátku kabel, peklo se otevřelo vrtačku nenašli a borec letěl popálený vrtulníkem do fakultky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 jj, pašík je fešák, když jsi mě před měsícem k němu poslal tak jsem zjistil že kolem jeho dílny několik let jezdím a manželka je jeho spolužačka :lool: ;) svět je malej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 (upraveno) davam všude co ma krtek a maxxi zaroven i na svem passiku, tedy uplně ta prvni zatmavená folie po čiré... je to v poho :) že ho to nechtělo usmažit blba ;) http://www.novinky.cz/krimi/213830-zlodej-...ru-ostravy.html jj, pašík je fešák, když jsi mě před měsícem k němu poslal tak jsem zjistil že kolem jeho dílny několik let jezdím a manželka je jeho spolužačka :lool: Tak ted prosim srozumitelne pro nas kteri nepochopili o cem se vy dva ted bavite. Muzete dat i hodnoty propustnosti. Teda myslim,ze se bavite o foliich. Uz vim o co go. Takze to predchvili beru z5 ^_^ Upraveno Říjen 11, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 já to mám jen decent a účel to plní 75% propustnost předek 35% zadek všude četl jsem, musí to být mazec. Viděl jsem borce cca 100m vedle mě jak vrtnul asi 70desátku kabel, peklo se otevřelo vrtačku nenašli a borec letěl popálený vrtulníkem do fakultky nám ted zařval člověk na 420kV a prej strašný pohled.... nechápu jak někdo dobrovolně na to jde se sekerou ;) tomu řikám debilita forte :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Tak ted prosim srozumitelne pro nas kteri nepochopili o cem se vy dva ted bavite. Muzete dat i hodnoty propustnosti. Teda myslim,ze se bavite o foliich.Uz vim o co go. Takze to predchvili beru z5 :lool: http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dov...kel_vozidel.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Brej večír :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 nám ted zařval člověk na 420kV a prej strašný pohled.... nechápu jak někdo dobrovolně na to jde se sekerou ^_^ tomu řikám debilita forte :) myslím že ani neměl moc času si zařvat... Brej večír ;) zdravím mafii z new jorku :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Blondy,nestraš tu lidi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 zda do emeric city kura fix ! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Badys kde se zašíváš,tebe jsem neviděl :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 ale neke, vždyt jsem tudyk furt ! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 já to mám jen decent a účel to plní 75% propustnost předek 35% zadek všude Hezke a decentni :lool: http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dov...kel_vozidel.htm Podle toh oby jsi na zelene okna uz nesmel dat ani tu 72% folii..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 na zatmavené okna z výroby nesmí být folie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 (upraveno) na zatmavené okna z výroby nesmí být folie Tak tam dupnu ty cire skla a na ne folku s max povolenou propustnosti a mam klid :lool: Upraveno Říjen 11, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 dyť s tím autem skoro nejezdíš,tak co řešíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 dyť s tím autem skoro nejezdíš,tak co řešíš? :lool: ;) :) ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Tak tam dupnu ty cire skla a na ne folku s max povolenou propustnosti a mam klid ;) ale s tim nic nevyřešíš, bude to tak tmave jak zelené jen kouřové :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Dobrý večer :lool: právě mi ukapla slza ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 (upraveno) dyť s tím autem skoro nejezdíš,tak co řešíš? Nejezdil jsem ale kdyz uz ma Rubi Bublinu tak snad konecne zacnu a prave ze celkem hodne a i do zahranici ;) ;) :) ^_^ :P Posmevacku jeden :lool: ale s tim nic nevyřešíš, bude to tak tmave jak zelené jen kouřové Ale jo, nebudu je mit tak dodrene a nebude prochazet tolik tepla do auta. :) Upraveno Říjen 11, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Dobrý večír všem... Jsem tu jen na skok... Četl jsem že tu řešíte folie... Kamarád dělá na STK a bylo mi řečeno že fólie jsou ze zákona úplně zakázané. Prý je nezajímá ani atest... Povolené je zatmavení pouze z výroby. (jedná se pouze o přední okna, Zadní jsou jim ukradená). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Tak to abych mel vsude klid tak na predek dat jen proti uv aby to nepeklo na sedacky a je vymalovano....... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 (upraveno) Jinak nemohli by jste mě zapsat taky na úvodní stranu Havexu? Upraveno Říjen 11, 2010 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Jinak nemohli by jste mě zapsat taky na úvodní stranu Havexu? Napis SZ Jankovi nebo Petince. Ale myslim ze Jankovi. Ten ma nastarosti seznam Stamgastu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Napis SZ Jankovi nebo Petince. Ale myslim ze Jankovi. Ten ma nastarosti seznam Stamgastu :lool: Díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Díky... Nemas zac :lool: A ja jdu spat. Rano ficim smer Francie. Takze dobrou noc vsem a zitra zase ahoj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 No nic tak všem přeji krásnou dobrou noc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Dobrý večír všem... Jsem tu jen na skok... Četl jsem že tu řešíte folie... Kamarád dělá na STK a bylo mi řečeno že fólie jsou ze zákona úplně zakázané. Prý je nezajímá ani atest... Povolené je zatmavení pouze z výroby. (jedná se pouze o přední okna, Zadní jsou jim ukradená). přesně tak, nějakou kartičku maji na haku :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Jinak nemohli by jste mě zapsat taky na úvodní stranu Havexu? Rudo jak se k tomu dostanu rad Te pripisu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Dobré mlhavé ránko. Dneska zase přituhuje -3°C! Už se ta zima blíží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 jsem zase losoval kterou kreditkou ty okna oškrábu :lool: nějak zapomínm vyndat škrabky zpět do aut ;) Jinak bré ráno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.