Janek250 Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Nevim nerozumin tomu, kdyz to chteji zkusit, ja jim v tom pomuzu. Ikdyby melo byt o jednoho zlodejicka min, jednu jedinou malickou rybu z celyho milionovyho hejna min, nebude muset nekdo prozivat co jsem zazil ja. Snad to jednou klapne :) Ultrazvukem vycistene trysky? Libilo by se to Viktorce? Kolik ta sranda stoji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Nevim nerozumin tomu, kdyz to chteji zkusit, ja jim v tom pomuzu. Ikdyby melo byt o jednoho zlodejicka min, jednu jedinou malickou rybu z celyho milionovyho hejna min, nebude muset nekdo prozivat co jsem zazil ja. Snad to jednou klapne :) Ultrazvukem vycistene trysky? Libilo by se to Viktorce? Kolik ta sranda stoji? Montaz, demontaz, gumicky, srouby. cisteni. Tezko rict hochu. Material asi 1800-2tis a prace cisteni 1500,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Zdravícko tak ja se jedu projet do Brna okouknout jak se vede Zetoru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Dobré ráno. Zitra bude sranda, uvazat a zmerit takovou potvoru bude zajimave. Zadokolka Nějaká fotodokumentace bude ? Zdravícko tak ja se jedu projet do Brna okouknout jak se vede Zetoru :) Jedeš si pořídít další čtyřkolku ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 bré rááááno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Dobré ráno, taky už pracuju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Uááá...asi půjdu spát :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Dobré poledne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Dobre odpoledne..... B) neco na spestreni vecera :) nejlepsi je jak se cele to auto n startu trepe .....tady Dobry našup...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 TY WOE CO TO JE ZA TAPECY :o ?????? TO JSEM JEŠTĚ NEVIDĚL http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/octavia/8324658 Razty ten interier je z Fabie. Myslim tim,ze se jim pomichaly fotky. Venek Octa a vnitrek Fabka..... Proto jsi ty tapece nikdy nevidel :) Nazdar vsem. Ja uz mam dneska padla. Jeste porad valcim s chripkou tak jsem rad,ze uz dneska nemusim makat B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Razty ten interier je z Fabie. Myslim tim,ze se jim pomichaly fotky. Venek Octa a vnitrek Fabka..... Proto jsi ty tapece nikdy nevidel Nazdar vsem. Ja uz mam dneska padla. Jeste porad valcim s chripkou tak jsem rad,ze uz dneska nemusim makat B) Třeba koupit litr rumu a hned máš po chřipce..... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Třeba koupit litr rumu a hned máš po chřipce..... RUM ee..... To radsi Slivku a docaje s medem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 RUM ee..... To radsi Slivku a docaje s medem Slivku do čaje?????? není to škoda...... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Slivku do čaje?????? není to škoda...... :o V kombinaci s medem neznam na chripku a nachlazeni nic lepsiho. Po trech takovychle cajiccich se vypotis a jsi fit..... :) B) Jete jsem doma premyslel,ze si ji do prace vezmu a ted lituji ze jsem ji nevzal............. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Tak konecne doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Dobrý podvečer všem Taky jsme už doma ,dnes až do půl šesté :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Brej večír 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Zdar Kájo, jak se vede.A jak jste daleko s plánováným srazem :) tam u vás. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 AHOJ B) V HOSPODĚ PRÁZDNO JAKO KDYBY BYLO PÝED VÝPLATAMA :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 AHOJ :o V HOSPODĚ PRÁZDNO JAKO KDYBY BYLO PÝED VÝPLATAMA B) :) TO neni pravda. Ja tady sedim cele odpoledne a cekam az nekdo dorazi...... Zati mse toho tady moc nedeje. Jen obcas nekdo prijde, koukne a zas odejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 ČUS KUBE KOUKAL JSEM ZNOVU NA TY TAPECY A MÁŠ PRAVDU ASI SE JIM TAM POPLETLY FOTKY, PROTOŽE I TY SEDAČKY JSOU Z FABKY :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Zdarec pralinko,to jsi fčera neviděl,že to je z FI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Zdarec pralinko,to jsi fčera neviděl,že to je z FI :lool: ČUS TY KEDLUNO ŽE BY TO BYL INTROŠ Z FABKY BY MĚ ANI VE SNU NENAPADLO :lool: KDYŽ SE DÍVÁM V BAZARU NA OCTAVIE ŽE :) B) :o KAM SE HRABOU TANEČNICE U TYČE :) http://www.youtube.com/watch?v=2H1zjRU8hBo...=youtube_gdata_ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Hellou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 zdravim, reknu vam ze chripka umi byt dosti otravna :) A mam takovy maly dotaz na vsechny... nemate nahodou doma nejakou starou funkcni a pro vas jiz nepotrebnou barevnou TV? Moje je totiz KO B) samo ze i neco zaplatim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 ČUS KUBE KOUKAL JSEM ZNOVU NA TY TAPECY A MÁŠ PRAVDU ASI SE JIM TAM POPLETLY FOTKY, PROTOŽE I TY SEDAČKY JSOU Z FABKY :) Urcite to je Fabie. Podivej na palubku, volan a vceshno kolem...... Jsou to matlaci v tech Ackach....... A co ze koukas na Octy? Hellou Cau Rado. Jak to jde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 ČUS TY KEDLUNO ŽE BY TO BYL INTROŠ Z FABKY BY MĚ ANI VE SNU NENAPADLO :lool: KDYŽ SE DÍVÁM V BAZARU NA OCTAVIE ŽE :) B) :o KAM SE HRABOU TANEČNICE U TYČE :) :) http://www.youtube.com/watch?v=2H1zjRU8hBo...=youtube_gdata_ no razty ja se nestacim divit co se ti to libi :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Urcite to je Fabie. Podivej na palubku, volan a vceshno kolem...... Jsou to matlaci v tech Ackach....... A co ze koukas na Octy? Cau Rado. Jak to jde? Celkem to jde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 no razty ja se nestacim divit co se ti to libi :) B) :o NÁHODOU TO JSOU MACHŘI :lool: TAKHLE SE MOTAT KOLEM KUSU HALUZE KUBE......KOUKÁM NA OCTY JAK SE HÝBOU CENY NA TRHU :) ČOVEČE UŽ I TY RS-KY JSOU LEVNĚJŠÍ NEŽ TA MOJE PLEČKA CO JSEM PŘED 3-MI ROKY KOUPIL :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 ty si stěžuj,dyť máš i turbo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.