Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Nevim nerozumin tomu, kdyz to chteji zkusit, ja jim v tom pomuzu. Ikdyby melo byt o jednoho zlodejicka min, jednu jedinou malickou rybu z celyho milionovyho hejna min, nebude muset nekdo prozivat co jsem zazil ja. Snad to jednou klapne :)

Ultrazvukem vycistene trysky? Libilo by se to Viktorce? Kolik ta sranda stoji?

Odkaz ke komentáři
Nevim nerozumin tomu, kdyz to chteji zkusit, ja jim v tom pomuzu. Ikdyby melo byt o jednoho zlodejicka min, jednu jedinou malickou rybu z celyho milionovyho hejna min, nebude muset nekdo prozivat co jsem zazil ja. Snad to jednou klapne :)

Ultrazvukem vycistene trysky? Libilo by se to Viktorce? Kolik ta sranda stoji?

Montaz, demontaz, gumicky, srouby. cisteni. Tezko rict hochu. Material asi 1800-2tis a prace cisteni 1500,-

Odkaz ke komentáři
TY WOE CO TO JE ZA TAPECY :o ?????? TO JSEM JEŠTĚ NEVIDĚL :lol:

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/octavia/8324658

Razty ten interier je z Fabie. Myslim tim,ze se jim pomichaly fotky. Venek Octa a vnitrek Fabka..... Proto jsi ty tapece nikdy nevidel :)

Nazdar vsem. Ja uz mam dneska padla. Jeste porad valcim s chripkou tak jsem rad,ze uz dneska nemusim makat B)

Odkaz ke komentáři
Razty ten interier je z Fabie. Myslim tim,ze se jim pomichaly fotky. Venek Octa a vnitrek Fabka..... Proto jsi ty tapece nikdy nevidel :lol:

Nazdar vsem. Ja uz mam dneska padla. Jeste porad valcim s chripkou tak jsem rad,ze uz dneska nemusim makat B)

Třeba koupit litr rumu a hned máš po chřipce..... :)

Odkaz ke komentáři
Slivku do čaje?????? není to škoda...... :o

V kombinaci s medem neznam na chripku a nachlazeni nic lepsiho. Po trech takovychle cajiccich se vypotis a jsi fit..... :) B) Jete jsem doma premyslel,ze si ji do prace vezmu a ted lituji ze jsem ji nevzal............. :lol:

Odkaz ke komentáři
ČUS KUBE :lol: KOUKAL JSEM ZNOVU NA TY TAPECY A MÁŠ PRAVDU ASI SE JIM TAM POPLETLY FOTKY, PROTOŽE I TY SEDAČKY JSOU Z FABKY :)

Urcite to je Fabie. Podivej na palubku, volan a vceshno kolem...... Jsou to matlaci v tech Ackach....... A co ze koukas na Octy?

Hellou

Cau Rado. Jak to jde?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...