Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobrý večer všem :o

Tak už jsem taky na zimních,přezutí proběhlo v Kopřivnici u Cosbyho .přezuto za 15minut .Než čekat v Havířově u Káček tři hodiny tak jsem to měl i s pokecem.Cosby dík. :palec:

Hosi jste to sikulove.

Ja uz take tri dny na zimnich.

Jsem zjistil ze na letnich uz mam 45 tis km ,coz jsem cucel.

Odkaz ke komentáři
Jo Maroš má ale štěstí ;) :o :palec: a mám pro tebe ty závitníky a prašule za to bodyčko,v pondělí dělám jen do půl třetí tak se stavím jak pojedu domů.A jdu čučet na Dobyvatelé ztracené archy ;)

Bohuzel v pondeli koncim kolem 12 v praci ;)

Ale že je dnes v hospodě narváno :o ,sám tu nebudu :palec: jdu spinkat ráno jdu na šichtu tak dobrou noc ;)

Vseci cuci na Indyho ;)

Odkaz ke komentáři

Custe lidi... nesel by nekdo zitra na pokec vecer? kolem pul 8? Mam ted celkem debilni obdobi.. Tlaci na me ze vsech stran tak potrebuju vydechnout a s nekym jen tak poklabosit. Kdyz tak pisnete SZ nebo sem... Jinak 30.5. se asi prijedu predvest s novym clenem rodinky at mi pomuzete zhodnotit

Upraveno uživatelem majorak
Odkaz ke komentáři
stacite, kuwa jak to vypada s tvym milym bratrikem? Dorazh na bowl? Petinka tady mela orgasmus ze bude bowl a zatim nenapsali!

Rado to se budes muset zeptat primo jeho. Nerad bych za nej neco sliboval.... Ale co vim tak doma bude ale jak to ma s casem fakt nevim..... :palec:

Odkaz ke komentáři
Ten bowling bude i na poháry?

Co myslis tim na pohary?????

myslenka byla ze se jdeme bavit ne zavodit!

Jak rika Radim, zucastnit se, to je oc tady jde :palec: :o :palec: Ale na druhou stranu je dost srazu kde se hraje o putovni pohar HavExu ale bohuzel Bowling k nim zatim nepatri. Pokud se pletu tak me nekdo opravte ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...