Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

jo jezdil jsem s tim :lool: je to fajne :)idealni dalnicni expres. Spotreba tak 10 - 11 litru v kombinaci.

Ale s autamatem pro me strasna nuda, projizdka v tomdle aute rozhodla ze sem upustil od varianty ze si koupim A6 nebo 330d a koupil sem na zabavu radsi golfa :P Proste sem na to jeste prilis mlady a nudilo by me to.....

P.S 330d je mnohem sportovneji ladenejsi auticko, a hlavne je lehci a mensi :D

Tak ja bych A6 srovnaval tak s 530D........ 330D mam tak mozna stejny motor ale je to uplne jiny segment ne?

Odkaz ke komentáři
jo jezdil jsem s tim :lool: je to fajne :)idealni dalnicni expres. Spotreba tak 10 - 11 litru v kombinaci.

Ale s autamatem pro me strasna nuda, projizdka v tomdle aute rozhodla ze sem upustil od varianty ze si koupim A6 nebo 330d a koupil sem na zabavu radsi golfa :P Proste sem na to jeste prilis mlady a nudilo by me to.....

P.S 330d je mnohem sportovneji ladenejsi auticko, a hlavne je lehci a mensi :D

Jop díky.. Tak pořídili jsme si dalšího člena rodiny A6 3.0 TDI quattro automat 2006... Bude to hlavně auto od taty... Ja mam oktávku... Budu s tím jezdit maximálně jak pojedu do Německa.. Jedeme si pro ní až za 14 dní. Jak bude doma určitě dám fotky.. Ale jinak co se týče pohodlí tak je to luxus vozítko... Na dlouhé cesty to bude super..Jak říkáš dalniční expres. A jo Golf je paráda...

Upraveno uživatelem majorak
Odkaz ke komentáři
Jop díky.. Tak pořídili jsme si dalšího člena rodiny A6 3.0 TDI quattro automat 2006... Bude to hlavně auto od taty... Ja mam oktávku... Budu s tím jezdit maximálně jak pojedu do Německa.. Jedeme si pro ní až za 14 dní. Jak bude doma určitě dám fotky.. Ale jinak co se týče pohodlí tak je to luxus vozítko... Na dlouhé cesty to bude super..Jak říkáš dalniční expres. A jo Golf je paráda...

no povim ti ze zas tak moc mista v A6 proti 330d neni :lool: zvenku je to lod, ale vnitrni prostor je nekde jinde pouze na sirku, na delku je to tak nastejno :)vyzkousel jsem oba tipy :P

Jak rikas na dalnici idealni auticko .)

Odkaz ke komentáři
Me osobne se A6 nejvic libi v Avantu :lool: :P

Jako jo avant je krásný prostorný ale my jsme na ty sedany... Jediné kombíky které mě se líbí je scout a allroady.. Ale jo proti gustu žádný dišputát.

no povim ti ze zas tak moc mista v A6 proti 330d neni :D zvenku je to lod, ale vnitrni prostor je nekde jinde pouze na sirku, na delku je to tak nastejno :)vyzkousel jsem oba tipy :smich:

Jak rikas na dalnici idealni auticko .)

No asi moc ne spíše se mi zdá ta audina taková honosnější a navíc my moc Bavorákům nelhodujem... A z druhého konce... Je to jeho vysněné auto a když přišla taková nabídka v době kdy sháněl auto tak nebylo co řešit.

Odkaz ke komentáři

Tak treba allroad je jedine v combiku :smich: a i ten sedan je krasny ale ja mam proste rad combiky...... Za posledni tyden me predjelo asi tak 5 novych RS6 Avant a 2 starsi.... Nadhera :lool: :P :D Posledni RS6ku jsem nechtic zbrzdil mym predjizdenim tak mi pak ukazal co to umi :smich:

Odkaz ke komentáři
Tak treba allroad je jedine v combiku :D a i ten sedan je krasny ale ja mam proste rad combiky...... Za posledni tyden me predjelo asi tak 5 novych RS6 Avant a 2 starsi.... Nadhera :P :lol: :) Posledni RS6ku jsem nechtic zbrzdil mym predjizdenim tak mi pak ukazal co to umi :D

V Německu je jich hodně... Jo a RS6 to jsou děla a jo na na ní jsem zapomněl. Stylový kombík.

Tak trochu přezpívané rockové klasiky a americké síly v původním znění od Steppenwolf na večer.

Odkaz ke komentáři
Nevim jak v nemecku, tak jezdim jen do 2x v mesici ale mezi italii a francii jich taky lita hodne :) Pro me RS6 Avant je skoro modla ale klidne bych bral A6 Avant 3.0TDI Quattro. To by mi naprosto stacilo ke spokojenosti :P :lol:

Waw tak to máš asi hodně nalítaných kilometrů... No já tam jsem průměrně jednou měsíčně někdy i dvakrát jak se poštěstí. RS6 vypada jedine dobre v Avantu. Bílá, černé kola a černá střecha... Pro mě je ale modla Camaro a Mustang ze 70 let

Upraveno uživatelem majorak
Odkaz ke komentáři
Nevim jak v nemecku, tak jezdim jen do 2x v mesici ale mezi italii a francii jich taky lita hodne :) Pro me RS6 Avant je skoro modla ale klidne bych bral A6 Avant 3.0TDI Quattro. To by mi naprosto stacilo ke spokojenosti :P :lol:

Kubo a co stavky ve F ? Omezuje te to nejak v praci ?

Odkaz ke komentáři
Waw tak to máš asi hodně nalítaných kilometrů... No já tam jsem průměrně jednou měsíčně někdy i dvakrát jak se poštěstí. RS6 vypada jedine dobre v Avantu. Bílá, černé kola a černá střecha... Pro mě je ale modla Camaro a Mustang ze 70 let

Nejsem tady jediny co nalita hromadu kilaku :P Me se z amerik libi Changer. Camaro je taky moc hezke. Jsou to typicke muscel car's...... Hodne se mi liby i ty nove udelane jak Changer tak nove Camaro. Novy mustang ani tak ne....

Odkaz ke komentáři
Nejsem tady jediny co nalita hromadu kilaku :P Me se z amerik libi Changer. Camaro je taky moc hezke. Jsou to typicke muscel car's...... Hodne se mi liby i ty nove udelane jak Changer tak nove Camaro. Novy mustang ani tak ne....

No nový Mustang už není ta klasika.. Jop nové Camaro je taky pěkné ale klasika zůstane klasikou. No já hlavně Ten Mustang s Camarem

Odkaz ke komentáři
já když měl 120kg tak jsem se do RS4 nevešel, tak jsem to zavrhnul toto vozidlo :D :D :o

ba ne je to luxus

Jezdim kazdy den kolo Svycarska, konkretne kolo Ženevy a hodne potkavam jejich auta. Maji moc pekne stavy a casto clovek potka dost zajimave kousky!!!!! RS4ky, RS6, R8, S3, S5, TT.... Bavory, ameriky, obcas Maybach, Rolls Roysky, a pak takove nudy jako Ferari, Porsche a Lamba..... :P :lol: :)

Odkaz ke komentáři
Jezdim kazdy den kolo Svycarska, konkretne kolo Ženevy a hodne potkavam jejich auta. Maji moc pekne stavy a casto clovek potka dost zajimave kousky!!!!! RS4ky, RS6, R8, S3, S5, TT.... Bavory, ameriky, obcas Maybach, Rolls Roysky, a pak takove nudy jako Ferari, Porsche a Lamba..... :P :lol: :)

jasny, tam to je skoro tuctovka

Zdar, máro, tak co už jsi měl dnes smažák a kofču ? :D

Odkaz ke komentáři
Jezdim kazdy den kolo Svycarska, konkretne kolo Ženevy a hodne potkavam jejich auta. Maji moc pekne stavy a casto clovek potka dost zajimave kousky!!!!! RS4ky, RS6, R8, S3, S5, TT.... Bavory, ameriky, obcas Maybach, Rolls Roysky, a pak takove nudy jako Ferari, Porsche a Lamba..... :) :D :D

No tady kousek ode mne bydlí akorát aston martin, S8, porsche panamera a pak nudy jako jsou hummery :-D Nejvíce mě pobavil Londýn. Tam jsou bud černé taxíky, aston martiny, porsche GT3 nebo pak nějaká děla

Tak ja taky nic. Jen je mam rad, rad se ne koukam a bavim se o nich. A taky kazdy chlap je tak trochu kluk a ma sny :o

Souhlas :P :lol:

Odkaz ke komentáři
No tady kousek ode mne bydlí akorát aston martin, S8, porsche panamera a pak nudy jako jsou hummery :-D Nejvíce mě pobavil Londýn. Tam jsou bud černé taxíky, aston martiny, porsche GT3 nebo pak nějaká děla

Souhlas :P :lol:

Vcera pri cekani pred Mt'Blancem vedle stal Aston Martin v cabriu na americkych spz. Dneska me spraskal nejaky jaguar Xk 6 neco, takove mega cupe.... K tomu dve nore RS6 v avantu a jedna ta strasi. Jo a vcera jsem potkal neco co by se libilo Blondynu... Slonove bilou X6 na cernych cca 21" rafcis s lestenym limcem, cerne lemy blatniku..... Nadhera :) :D :D A nedavno jsem si v Milane fotitl 12metroveho Hummera :o

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...