Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Vcera pri cekani pred Mt'Blancem vedle stal Aston Martin v cabriu na americkych spz. Dneska me spraskal nejaky jaguar Xk 6 neco, takove mega cupe.... K tomu dve nore RS6 v avantu a jedna ta strasi. Jo a vcera jsem potkal neco co by se libilo Blondynu... Slonove bilou X6 na cernych cca 21" rafcis s lestenym limcem, cerne lemy blatniku..... Nadhera :P :lol: :) A nedavno jsem si v Milane fotitl 12metroveho Hummera :D

Tak to mas pravdu to by se mi libilo.

Odkaz ke komentáři
Pěkný...

Jeden takovy je i v Praglu. Za 3500,- je na hodinu tvuj :P

jak jsem vzpoměl ten smažák, tak jsem dostal kuwa hlad...... tak jsem musel vypít 0,5l vody na uklidnění :) :D

Kurde jsem si musel taky loknout..... Tady koupis vselijake sejry ale neni nad cesky 30% aidam pekne obaleny a osmazeny :lol: Mnam.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem doma, zajimavy pocit uz si ani nepamatuju jake to je byt ve vsedni den doma, v shopech duchodci, maminky a hafo nezamestnanych, to same na ceste takze tempo totalne zpomalene.....chtel sem si koupi sunku, a cekal jsem 30 minut u vyjdeny, jelikzo jeden deda bral od vseho jedno kolecko, jednu nozicku nebo jednu kosticku....kurva ja sem se varil v tu chvili....ale uz se hreju u krbiku a je mi trochu lepe...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...