Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Má dvou jádrový procesor, ale neznamená to, že by musel mít 64bit systém, může mít jak 32bit tak 64bit,

je to ale otázka kompatibility, musí to být podporované.

Pokud má komp od novoty, tak tam má 32bit už jen proto, že na 64bit musí mít extra programy, nebo používat

modulátor (teď nevím ten správný termín ;)) na 32bit, aby rozběhl 32bit aplikace.

Odkaz ke komentáři
nehlede na to ze na tak male ramce by asi ani 64 nejely ;) ty jsou vhodne tak od 4GB a vyse

Petinko,ty se v tom tak vyznas ? :P

at vim na koho se obracet :lol:

Lanci,jj,od novoty. Poprve na novem mi to instalovali ne podle mych predstav,tak jsem si to nechal hned druhy den preinstalovat ,no a ted bylo v reklamaci,takze treti instal.

Upraveno uživatelem maros
Odkaz ke komentáři

Razty : Na to si zvyknes, kdyz si chci zablbnout na mokru nebo na snehu tak taky tak brzdim aby mi auto zbytecne na dlouho necuklo ve vykonu a nepropadlo se to do turbo diry .... jelikoz jinak ze zatacky pak jedu po tecne ven. Ale todle se hodi delat spise na zadokolkach nebo ctyrkolach, u predniho nahonu to je leckdy o hubu .)

Odkaz ke komentáři

HOBLÍK TO MYSLÍŠ JAKO DRIFT ? JAK V ZIMĚ BLBNU JÁ, TAK MĚ BAVÍ PŘI PRŮJEZDU ZATÁČKOU STRHNOUT VOLANT A PŘITÁHNOUT RUČKU A KDYŽ UŽ CÍTÍM ŽE MI CHCE USTŘELIT PRDEL, TAK SEŠLÁPNU PLYN A SMYK SE SROVNÁ.....NO TEDA JAK KDY :P

JEN V OKOLÍ NESMÍ BÝT STROMY ATD. :lol: ČLOVĚK NIKDY NEVÍ ;)

Odkaz ke komentáři

Razty: neco v tom smyslu, pokud jsi v takove faze zatacky a adheze dovoli aby te predek vytahnul a zakousnul se do povrchu....u Turbo motoru kdyz prirzdis pravou, tak nez zpatky da pedal ti dost klesnou otacky a auto hned nezabira :)takze pro zkraceni toho momentu brzdim pravou .)

Odkaz ke komentáři
Maros: tak win 32 nebo 64 bit !! 16bit to mají digitálky !!

Neználku, ty chceš přesedlat a combi na coupe ??

Tak abych to vše uvedl na spravnou míru :P , byla doba kdy jsem ho strašně chtěl a toužil jsem po něm jak děcko po hračce :lol: ,ale byla rodina a s děckama to prostě nešlo tak že byla Š 120 LS a taky za něho chtěli hafo peněz .Teť jsme s maminou sami a mám combika(a toho nedám) tak že si splnim sen a toho RAPIDA 136 ;) si prostě za těch 5000Kč koupim i když budu určitě na něm dělat všechno od zajištění vyvaření kastle až po motor a taky to bude něco stát ale můžu řici že se na to těšííííííííím :lol:
Odkaz ke komentáři
LANCELOT....TAK TO ZNÁM :smich: KDYŽ SE ZA TEBOU ŽENE JAKO MAGOR A BLIKÁ TI DÁLKAMA DO OČÍ AŤ HO PUSTÍŠ A LEPÍ SE TI NA PRDEL, TAK STAČÍ BRNKNOUT PO PEDÁLU JEN ABY TI ZASVÍTILY BRZDOVÉ SVĚTLA A FRAJERA TO HNED PŘEJDE :lol:
Jj a nebo se ti nastěhuje do kufru :angry:však to znáš,a je to jedno jakej to je magor. ;)
Odkaz ke komentáři
Tak abych to vše uvedl na spravnou míru :lol: , byla doba kdy jsem ho strašně chtěl a toužil jsem po něm jak děcko po hračce :( ,ale byla rodina a s děckama to prostě nešlo tak že byla Š 120 LS a taky za něho chtěli hafo peněz .Teť jsme s maminou sami a mám combika(a toho nedám) tak že si splnim sen a toho RAPIDA 136 :smich: si prostě za těch 5000Kč koupim i když budu určitě na něm dělat všechno od zajištění vyvaření kastle až po motor a taky to bude něco stát ale můžu řici že se na to těšííííííííím ;)

a jak jsi dopadl ? Byl jsi tam ???

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...