Kube Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 (upraveno) Jsi na tom byl lip Miro ja bohuzel opet nedorazim :lool: :) ;) :o :o Jdu spat.... Vycerpanim a unavou padam drzkou na klavesnici.... Bando hoj. Upraveno Listopad 5, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Čusík..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Dobre rano z procesu... Vzhuru jsem uz 1h a cekam na auto. Pak hura do Italie..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Dobre ranko. Covece ty jsi pracant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Dobrý večer všem ;) Tak kamarádi a přátelé v neděli budu potřebovat pomoc :) ,Hubert půjde konečně na kola :lool: .Tak že kolem 16hodiny na vás budu čekat na místě konání předem díky za účast. Já se bohužel taky nezůčastním :o ..mám odpolední a nevím,co by tomu řekli na rehabilitaci,že bulám auta :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Dobrý večer všem ;) Tak kamarádi a přátelé v neděli budu potřebovat pomoc :) ,Hubert půjde konečně na kola :lool: .Tak že kolem 16hodiny na vás budu čekat na místě konání předem díky za účast. dorazime,jako obvykle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Dobrý večer všem ;) Tak kamarádi a přátelé v neděli budu potřebovat pomoc :) ,Hubert půjde konečně na kola :lool: .Tak že kolem 16hodiny na vás budu čekat na místě konání předem díky za účast. Snad mi do toho nic nevleze a taky dorazim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Dobré odpoledne všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 AHOJ VŠECI :) TEN ZAČÁTEK ZIMY JE NÁDHERNÝ :lool: MOHLY BY TY TEPLOTY VYDRŽET AŽ DO JARA ;) ALE KRUTOMRÁZ PŘÍJDE A PAK TO BUDE V ŘITI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Dobrý večer všem ;) Tak kamarádi a přátelé v neděli budu potřebovat pomoc :) ,Hubert půjde konečně na kola :lool: .Tak že kolem 16hodiny na vás budu čekat na místě konání předem díky za účast. zdarec ja bohužel nedorazím jsem o5 v práci na dvanáctce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 AHOJ VŠECI :) TEN ZAČÁTEK ZIMY JE NÁDHERNÝ :lool: MOHLY BY TY TEPLOTY VYDRŽET AŽ DO JARA ;) ALE KRUTOMRÁZ PŘÍJDE A PAK TO BUDE V ŘITI Nebude to v riti, konecne se bude liiizovat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Nebude to v riti, konecne se bude liiizovat! LÍÍZOVAT MŮŽEŠ I V LÉTĚ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 At uz snezi musim vyzkouset ctyrkolku! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 kura ted jsi byl u mne a uz tady mas prispevek.ty jsi domu musel letet jak hovado 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 kura ted jsi byl u mne a uz tady mas prispevek.ty jsi domu musel letet jak hovado Cau Mareno. Ty jsis udelal login i tady? To je super. Tak se muzes kouknout Rubi do vlakana od Bubliny na ten novy interier 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 kura ted jsi byl u mne a uz tady mas prispevek.ty jsi domu musel letet jak hovado haha internet v mobilu,sem cekal u billy na parkovisti tak jsem tady napsal.ted cistim hlavu v garazi.vypada dobre zatim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 haha internet v mobilu,sem cekal u billy na parkovisti tak jsem tady napsal.ted cistim hlavu v garazi.vypada dobre zatim. A cim tu hlavu cistis???? Ja se cas od casu opiju a vycistim tim hlavu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 A cim tu hlavu cistis???? Ja se cas od casu opiju a vycistim tim hlavu ;) alkoholiku !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 kuwa že bych přehodil pédéčko ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 haha internet v mobilu,sem cekal u billy na parkovisti tak jsem tady napsal.ted cistim hlavu v garazi.vypada dobre zatim. To mas novou hlavu na Mola ? kuwa že bych přehodil pédéčko ?? Jdi to toho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 alkoholiku !! Teda to je silne narceni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Teda to je silne narceni ;) snad nebudeš brečet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 To mas novou hlavu na Mola ? [/quote Kdepak to je pro Edu Molik uz nedostane nic, resp. spise prijde o dost veci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 kuwa že bych přehodil pédéčko ?? KUWA A JAK PŘEDE ;) TAKY ZAJÍMAVÁ ŮPRAVA JAK UDĚLAT Z OCTAVIE LEONA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 A cim tu hlavu cistis???? Ja se cas od casu opiju a vycistim tim hlavu ;) Arvou a benzinem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Arvou a benzinem TO SE DÁ TAKY PÍT ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Velkoobjemova atmosfera taky musi mit své kouzlo ;) TO SE DÁ TAKY PÍT ? Odolne kusy to pit muzou :)ale ja s tim radsi jen cistim ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 HOBLÍK A CO TO JE ZA HLAVA ? ŽE BY PŘÍPRAVA NA WAGEN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Obyc PD hlava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.