Kube Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Cim dal tim vic vidim v Tobe a Rubi velkou podobnost!!!! Vecne jste hladove a mate rady teplo. Podle vseho obe mate rady velice horkou sprchu..... Nejste nejak propojene????? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Psal jsi že rodiče chytají programy v poho, jestli to LCD je zapojené na stejnou anténu hledal bych chybu v kabeláži, rozbočovači, konektorech.... My mame jinou antenu než rodiče..asi sto let starou.. KUbe: Zlato to nebude žadna podoba, jen vy chlapi to nechapete co my potřebujeme.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 My mame jinou antenu než rodiče..asi sto let starou.. Tak to je pro me zcela nova informace......... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Tak to je pro me zcela nova informace......... ;) To jsem ti řikala a pak kdo z nás je skleroza... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 To jsem ti řikala a pak kdo z nás je skleroza...:D Ze by ja????????? ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Dobré ranko...... :) Mirku mi to taky nevyjde .........moje mamča má dnes narozeniny tak to trošku budem slavit...... tak at to klapne...... Dobrý večer všem Tak kamarádi a přátelé v neděli budu potřebovat pomoc ,Hubert půjde konečně na kola ;) .Tak že kolem 16hodiny na vás budu čekat na místě konání předem díky za účast. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Dobre ranko, tak jsem se jako obvykle kvalitne prezral nedelni snidani a jdu neco delat na zahradu. Dobre ranko, tak jsem se jako obvykle kvalitne prezral nedelni snidani a jdu neco delat na zahradu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Dobre ranko, tak jsem se jako obvykle kvalitne prezral nedelni snidani a jdu neco delat na zahradu. Dobre ranko, tak jsem se jako obvykle kvalitne prezral nedelni snidani a jdu neco delat na zahradu. Dobre ranko, ty jsi se prezral ale Verush by tak tri palacinky jeste dala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 No da se to tak rict 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Cau Mareno. Ty jsis udelal login i tady? To je super. Tak se muzes kouknout Rubi do vlakana od Bubliny na ten novy interier to vis.musim tady dohlizet na vyvoj vasich masin.jinak se podivam n a ty sedacky. Dobre ranko, tak jsem se jako obvykle kvalitne prezral nedelni snidani a jdu neco delat na zahradu. Dobre ranko, tak jsem se jako obvykle kvalitne prezral nedelni snidani a jdu neco delat na zahradu. ty kravo Hoblik vi co je to zahrada? tak to kloboukl dolu.ja delam obvykly nedelni uklid u nas doma.kdo delal snidani?ze by jses hecnul ty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Cus. Neco malo porbeno a uz cekam na obed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 (upraveno) Cau. Tak a neudelal vubec nic bo jsem vstaval v 10:30...... Vcerejsi hrani se protahlo az do 4h.... A jelikoz zacalo prset tak jsem zase zalezly v aute Upraveno Listopad 7, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 to vis.musim tady dohlizet na vyvoj vasich masin.jinak se podivam n a ty sedacky. ty kravo Hoblik vi co je to zahrada? tak to kloboukl dolu.ja delam obvykly nedelni uklid u nas doma.kdo delal snidani?ze by jses hecnul ty? no to vis nejsi jediny chalupar siroko daleko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 no to vis nejsi jediny chalupar siroko daleko se divam ven tak u vas uz musi snezit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Brej večer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Dobrý vecer .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Ahojte... Kube: Rubi má pravdu, teplo a pořádnou porci jídla mají rády asi všechny holky Marena: snídani naší klasickou nedělní jsem dělala já Blondy: no dneska nebyla snídaně 100% takže jo, ještě by se ty palačinky vlezly Jinak po dnešní návštěvě u Neználka musím konstatovat, že Hubert už začíná vypadat jako auto :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Tak jsem uz take doma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Zdarec ja už taky doma z práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Dobrý večer všem Tak už jsem taky doma :o a dokonce už i po obědě A děkuji všem kteří přijeli a pomohli s postavením Huberta na kola . dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Jen ta F1 nejak brzy zacla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Jen ta F1 nejak brzy zacla jo už v 5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 vzdycky to zacinalo po 19 nebo tak nejak,ni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 vzdycky to zacinalo po 19 nebo tak nejak,ni ? jo ale ted byl trochu jiný časový posun 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Jsem po večeři, krupička s grankem mňamka !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 formule jsme nestihli protoze jsme byli s Funovyma na kavicku,ale motorky byly super.Abaja jel bozsky. Verus ty se ale krasne staras o Hoblika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Jsem po večeři, krupička s grankem mňamka !! To jsem mel neavno a musim souhlasit,mnamka. Na prime je Rytmus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 To jsem mel neavno a musim souhlasit,mnamka. Na prime je Rytmus ...vyjebana zlatokopka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Hezký večer...konečně doma a dva dny volno.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Dobré ráno z procesu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.