Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dík zajedu se podívat na ten Mošnov... Od dobré známe tam dělá nějakého manažera otec tak se ho když tak nenápadně zeptám zda by šlo se s ním domluvit a když tak to legálně uzavřít.. Docela uvažuji nad tím že bych i zorganizoval něco jako "závod v řidičské dovednosti,, Myslím že by se to i chytlo...

Odkaz ke komentáři
Dík zajedu se podívat na ten Mošnov... Od dobré známe tam dělá nějakého manažera otec tak se ho když tak nenápadně zeptám zda by šlo se s ním domluvit a když tak to legálně uzavřít.. Docela uvažuji nad tím že bych i zorganizoval něco jako "závod v řidičské dovednosti,, Myslím že by se to i chytlo...

zjistit majite pozemku a rozumne se s nim domluvit.nejhorsi je to ze vzdycky vyrukujou s tim co s toho budou mit oni.

nejvice jsem byl prekvapeny ve vojkovicich na letisti.mistni starosta chtel po mne za pujceni letistni plochy kde byl podotykam na jedne casti hnuj 2 tis.kč za 1 hodinu. a jeste jsem musel pro mistni obcany dat volny pristup na koukani.razem s cele akce seslo protoze tohle tahnout s vlastni kapsy bez sponzoru nejde.na moravce na mne byli hodnejsi tak ze mistni starostka byla nadsena kdyz tam prijedou motorkari.vysli mi vstric ve vsem.plocha byla volna,domluvene stani autobusu.mistni obcane to brali jako krasne spestreni sobotniho poledne.

tak ze zajet se tam podivat zjistis situaci co a jak a pak se dohodnout s majitelem.ty motokary tam jeste jsou?

Odkaz ke komentáři
Pěkné ranko......ty jo už nemůžu spát ...je to hnus.... :)

Cau Romane. V tu dobu co jsi psal se mi chtelo spat jak hovado ale musel jsem ridit :) Ted uz stojim v cili a spani me preslo :D

Tome a co poligon v Tatrovce??? Tak se daj delat i sprinty a testovat V-max ne??? Pred par lety tam melo podobnou akci Mallboro.

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
tak jo? od ted zacnem vsichni povinne hulit no 2 krabicky denne kazdej a do 50 let by jsme jim udelali obrat tak by nam ho na 1 den pronajali at zije MALLBORO. :D vmax tam nepujde.sprint jo!!!

Hoblik na to tam zaridi .ze jo pane rediteli :)

Jo byla to soutez pro lidi, sbirali se puly z krabicek a bylo to na tri dny, myslim ze se to jmenovalo Experience the Speed ;) Ja tym byl jako ostraha :)

A na Hoblika musime byt hodni aby nam to zaridil :)

Cau Zdeno. Co kocicak? Jeste zije :) :lol:

Odkaz ke komentáři

Panove v koprivnici je kruhova draha plus rovne drahy .... ale ten kruh neni staveny na to aby se tam seriovky prohanely 250km/h :)ma to maly polomer.

A ja nejsem reditel, nevim ktery bimbas s tim tady vyrukoval.....rikam az budu reditel tak nebudu jezdit skodovkou :D

ja jsem si dnes pekne udelal servis na molikovi, olej, filtry, umyty motor, venek a odpo jeste udelam vnitrek :)

Odkaz ke komentáři

Pěknej večír... Hoblík pěkné... odkud bereš kosmetiku?

Jinak dneska jsem se zhrozil při obhlížení auta... Zima ještě nezačala pořádně a už mám důlek na zadních dveřích... Bohužel při nočním větru nám odletělo z kupy dřevo a trefilo Bedrunku. Sice to není nic moc velký důlek ale je tam + pár škrábanců navíc. :D :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...