Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Nejde o obsah, jde o reakci prevodovky.....W8 passat ma taky dost stavy aby umel zabrat, ale nez si podradi a zabere tak to chvilku zabare, u klavesnice je vterina nic, jak se v protismeru vyriti naklad je to sakra dlouho.....

S tim musim jen souhlasit ale na druhou stranu mas predjizdet rychle a bezpecne. ;)

Odkaz ke komentáři
Dobrý večer všem :D

Mě stačí zDSGka pouze řadička ;) ,je v Jarušce a už je objednaná i do Huberta ;)

Miro :D :) ;) ;) ;)

Zdar klucííí.

AHoj Jindro. Hele jak jsi spokojeny s tema svetlama na Fabce???

Souhlas, ale znas to nekdy se zadari, a pak je treba rychle reagovat....a to vetsina automatu v rezimu D neumi ;) mam s tim sve zkusenosti :D

Znam znam :( Ten muj pracovni to dela dost casto ale je to tim ze me se neche si s nim porad hrat nebo mam jen rzovna kopr ;)

Odkaz ke komentáři
Souhlas, ale znas to nekdy se zadari, a pak je treba rychle reagovat....a to vetsina automatu v rezimu D neumi :) mam s tim sve zkusenosti ;)

SICE JSEM V TAKOVÉM AUTĚ NIKDY NEJEL A VŮBEC TOMU NEROZUMÍM, ALE MYSLÍM SI ŽE AUTOMAT JE ÚPLNĚ K HOVNU :D NENÍ NAD TO SI ZA JÍZDY PĚKNĚ ZAKVEDLAT ;)

ČUS MIRO , TAK JAK V GARÁŽI ? DAŘILO SE ?

Odkaz ke komentáři

Celkem to šlo :( zaplátoval jsem pár dírek a poheftoval kufr zevnitř a pár věcí natřel :(

A máme na poště to naklápění tak to v čtvrtek musím vyzvednout :o

Zdarec RASTY. Vidím že si svého miláčika šlechtíš :D už se těším na příští rok až bude srazík na ROSKOŠI!!a ;) až se zase svezu :P
:D :) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :D Však to stálo za to
Odkaz ke komentáři
Miro :D :) ;) ;) ;)

AHoj Jindro. Hele jak jsi spokojeny s tema svetlama na Fabce???

Znam znam ;) Ten muj pracovni to dela dost casto ale je to tim ze me se neche si s nim porad hrat nebo mam jen rzovna kopr ;)

Zdarec KUBE.Promiň sekl se mi net ;) měl jsem obavy jak budou svítit,plná spokojenost ;)

Odkaz ke komentáři

Ahoj Jindro a zbytek havexu..

Tak jsem se vrátil z večeře... Kuřecí maso grilované na medu s hruškou v medovici taky ugrilovanou a jako dezert palačinky... Jo výborná večeře po dlouhém otravném dni... Jinak dík za reakce na ten automat... Jako pro mě by to nebylo ale pro sestru která bude mít malého špunta a nemá v plánu na silnici závodit si myslím že to nebude špatné... Uvidíme zda bude vše jak má... Ale pokud se to povede tak jí první vykuchám ty sedačky a dám si je do Bedrunky... Myslím si že dávat na RS sedadla potahy je celkem barbarství.

Upraveno uživatelem majorak
Odkaz ke komentáři

Zdravím...... :D

Ahoj Jindro a zbytek havexu..

Tak jsem se vrátil z večeře... Kuřecí maso grilované na medu s hruškou v medovici taky ugrilovanou a jako dezert palačinky... Jo výborná večeře po dlouhém otravném dni... Jinak dík za reakce na ten automat... Jako pro mě by to nebylo ale pro sestru která bude mít malého špunta a nemá v plánu na silnici závodit si myslím že to nebude špatné... Uvidíme zda bude vše jak má... Ale pokud se to povede tak jí první vykuchám ty sedačky a dám si je do Bedrunky... Myslím si že dávat na RS sedadla potahy je celkem barbarství.

Ja si taky myslím,že pokud nebude závodit nebo jezdit sprinty tak je to normal....... :D

Klidná jízda........ ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...