Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Čaute bando :smich: Míro super že jsi dotáhl Jeromyho, kterého tímto u nás vítám... asi jako poslední :smich: a už z něj jdu udělat štamgasta :palec:

Jinak pro všechny nově příchozí připomínám Nástěnku(1.příspěvek tohoto tématu), kde se dozvědí co se v regionu děje. Což mi připomíná, že jsem se chtěl Hoblika zeptat jak se vyvíjejí ty Kunovice 10.10.? A taky jak je na tom Molik? Už se ladí, nebo ještě mechaničina?

Zahlédl jsem tu i Gespenst, tímto vítám z5 v regionu :) Jak bylo u našich jižních sousedů?

Jela i žabička? Jestli maš nějaké pěkné foto, sem s ním :D

Add logo:Mělo by být na levé straně auta, jinak budou plameny proti směru jízdy a bude to vypadat blbě. Zadní okno je fajn,ale jen u Combi :smich:

Add sraz:Petinka musí na Izzi udělat olej už má interval. A jestli seženu ocelový kryt motoru(jakákoliv pomoc při shánění vítaná),tak půjde i Viki na rampu. Pište kdo co by jste dělali ať se trochu pohneme z místa s organizací toho srazu. Navrhuju termín sobotu 7.11. 9h :)

Upraveno uživatelem Janek250
Odkaz ke komentáři

Janek250

Kunovice jsou pase, ,ma byt nejaky sraz okolo Olomouce ale vylozene kecaci....

Co se tyce molika dnes by se kompletne mela dodelat mechanicina u Indiho v TDIgaragi a zitra by mel na to naskocit FUN ve vedlejsi garazi. Takze pokud se nevyskytne nic neocekavaneho tak snad zitra vecer ho budu mit doma, a pokud ne tak nejpozdeji v nedeli vecer.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...