Vectom Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Pěkny večer...... Blondy taky velká gratulace .............. Zdravím.. Tak včerejší lyžovačka byla super... Lidí bylo málo a sněhu hodně... Sjezdovka byla kvalitně upravená. Akorát jediná včerejší bota byla na křižovatce v Neborech, kde kamión zablokoval cestu napříč, takže se cesta trochu prodloužila o objížďku přes Kostelec. Jinak parádní večer. Jinak neznáte někdo někoho kdo by dokázal vyhledat mobil přes IMEI? Díky moc... Jak mi ukradli mobil tak mi ho hledala policie přes Imei.....tak zkus tam...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Dobrý podvečer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Tak kuci a holky,jen 13 prasatek mi uz chybi . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Deko : retezy ti budou prd platny jak se ti nezaprou zadni kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Tak hlásím první zimní ztrátu ,lízatko předního nárazníku je v tahu .Někde jsem ho ujebal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 a jeje,naraznik bez ujmy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Hoblik: ja ale myslel, ze se aspon rozjedu tak, at dosahnu nejakeho lepsiho casu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Nárazník je asi bez újmy,moc jsem to nezkoumal ,tady je vidět že jsem zanedbal zimní přípravu,dělal jsem Huberta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Nárazník je asi bez újmy,moc jsem to nezkoumal ,tady je vidět že jsem zanedbal zimní přípravu,dělal jsem Huberta. Hold stane se, zase to neni tak strasna investice, ale nasere to, verim......tak nejak sem vnitrne pocital ze bych o nej mohl prijit a tak sem dal stary naraznik, a momentalne se bojim i o nej Deko : Tak rozjet se muzes, ale na octaslusu minule bylo spise dulezitejsi jet vyrovnane a s rozvahou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 ¨Bry večer Radime taky se přidáváme ke gratulaci a přejem hodně štestí a zdraví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Brej večír 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Brej večír Dobrý vecer, jak se dari ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Mirek na zimu musíš odstrojit Tome ta zima mě sere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 To jsem plánoval ,nárazník a maska na výměnu je v garáži,ale ten sníh mě zaskočil přišel celkem brzo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 (upraveno) Miro,brzo ?? Byl jsi na te Besede ? Upraveno Prosinec 5, 2010 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Tak pěkný večer přeji... Ja bych na oktašlusu udělal dvě kategorie 4×4 a předohraby :pivo: Carlos: Ahoj, pěkná změna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Sice kravinky, ale mozna to nekoho potesi. Pro prvni 3 nejrychlejsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Miro,brzo ?? Byl jsi na te Besede ? Ne ne byl jsem v práci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Tak kuci a holky,jen 13 prasatek mi uz chybi . Už mám pro tebe 4 nachystané a dalších 6 kofol ještě zavřených ve špajzce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Už mám pro tebe 4 nachystané a dalších 6 kofol ještě zavřených ve špajzce. Tak to s těma co mame doma už bude nejspiš dost... ale nevim jak je dostat k Marošovi.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Já mám jich doma pět... Tak to ti vyjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Hojte, jsem se vratil ze spitlu, mamina a maly jsou v poho, ale mala dostala nejakou infekci a museli ji nasadit antibiotika. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 a je to normalni nebo ne ? Tak to s těma co mame doma už bude nejspiš dost... ale nevim jak je dostat k Marošovi.... Vem je do roboty a do SZ pisni jak robis,bych se tam stavil asi po to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 AHOJ LIDI MAROŠ ZÍTRA TI HODÍM DO PRÁCE NĚJAKÉ TY VÍČKA A ETIKETY UŽ SE TĚŠÍŠ AŽ SE S TÍM BÍLÝM ČUNÍKEM POMAZLÍŠ ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Hojte, jsem se vratil ze spitlu, mamina a maly jsou v poho, ale mala dostala nejakou infekci a museli ji nasadit antibiotika. bozatko male.taky se pripojuju ke gratulaci k miminkum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Dobrý večer přátelé když tak koukám na ty děti ... Matěj Vás dlouho neviděl tak sem nachvílu nakoukne .) a jinač doufám,že se uvidíme dříve než 18 někde na kafi nebo na sněhu :) Radime - určitě bude vše ok , ted už maj všechno v těch nemocnicích pod kontrolou ;) Kurnik ,ale dva prcci ,to bude paráda :) AHOJ LIDI :P MAROŠ ZÍTRA TI HODÍM DO PRÁCE NĚJAKÉ TY VÍČKA A ETIKETY :D UŽ SE TĚŠÍŠ AŽ SE S TÍM BÍLÝM ČUNÍKEM POMAZLÍŠ ? Maro jak já tě znám , určitě ty prasata vyhraješ minimálně dva :) , střelíš mi pak jedno za nějakou simbolickou cenovku :lool: B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 (upraveno) AHOJ LIDI MAROŠ ZÍTRA TI HODÍM DO PRÁCE NĚJAKÉ TY VÍČKA A ETIKETY UŽ SE TĚŠÍŠ AŽ SE S TÍM BÍLÝM ČUNÍKEM POMAZLÍŠ ? :) To si pis ze se tesim ;) Teda pokud budu mezi vyvolenymi. Jery - budu rad jak dostanu jedno. Upraveno Prosinec 6, 2010 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Dobre ranko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Dobré ranko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Dobré ráno, Blondak: ať se malá drži, ale určitě to bude za pár dnů ok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.