Verush Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 AHojte, tak ja sme v Praglu ve škole. To byla dneska ráno sranda pozorovat u Hoblika jak 4kola zvítězila nad bufíkem Kájo, já chci taky kalendář! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Zdravím .....tak dneska malé volno ......potom opět v kuse...hnus.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 spíš by mi pasovalo jak pojedeš tam,mám odpolední Hoši sory,ale kazeta je v prdeli :D ty ještě žiješ :P Karle jestli by bylo možno vzal bych si taky jeden kalendář 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Pěkný den přeji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Ahojte pratele. Tak jak valcite??? To tam u nas tak moc snezi??? Ja dnes videl snih jen v dalce....... Ale vypada to,ze brzo zacne padat i tady.. A to akorat stihli odklidit ty hromady z minuleho tydne co byly pod Mont Blancem....... Kajo muzu si taky objednat jeden kalendar? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Bryden, každy tady chce nějaký kundelář!! Ale kolik výtisků vydalo Carlosovo nakladatelství ?? :P Čus Kube, tady vůbec nesněží !! Teploměr ukazuje 22st v obyváku. :D PS: vím kdo může za to že je tolik sněhu. Janek, protože tu objednávku na sobotu omylem poslal pětkrát !! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Bryden, každy tady chce nějaký kundelář!! Ale kolik výtisků vydalo Carlosovo nakladatelství ?? :P Čus Kube, tady vůbec nesněží !! Teploměr ukazuje 22st v obyváku. :D PS: vím kdo může za to že je tolik sněhu. Janek, protože tu objednávku na sobotu omylem poslal pětkrát !! :D Hi Hi Hi :( :) :D Rado maminu mas doma nebo je s prckama???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Cest bando. Nejak tam prituhlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Jojo hlasim minus 12 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Bryden, každy tady chce nějaký kundelář!! Ale kolik výtisků vydalo Carlosovo nakladatelství ?? :P To bude sranda jak to bude jen 1 ks.. :D Jojo hlasim minus 12 :D Já hlásím + 30 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Tak to bude jedinecny kus a na octaslusu by se mel vydrazit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Hi Hi Hi :P :D Rado maminu mas doma nebo je s prckama???? Je doma a pred chvili jsme byli oba u prcku. Jsem tvrdak, ale jak je vidim tak jsem totalne na meko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Je doma a pred chvili jsme byli oba u prcku. Jsem tvrdak, ale jak je vidim tak jsem totalne na meko. Jo to ti věřím...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 (upraveno) Bre rano :D Nechcete někdo potahy do auta? Jsou to takové ty z hypernovy za 600 kč, měl jsem je asi 0,5 roku v autě. Daruji je za čokoládu milka, jsou vyprané :P DOBRÝ VEČER :D WOODY JÁ BYCH TY POTAHY VZAL, STAČILY BY MI TY PŘEDNÍ , POSLEDNÍ DOBOU NĚJAK ČASTO JEZDÍM V MONTERKÁCH A TY SEDAČKY JSOU JAK HNŮJ TEN NÁŠ KO..T ŠÉF POŘÁD SLIBUJE ŽE KOUPÍ DODÁVKU JAKO MONTÁŽNÍ VOZIDLO , ALE SKUTEK UTEK . TAK SI KURVÍME SVOJE AUTA . BUDU TO MUSET VYČISTIT , ALE AŽ BUDE TEPLO . AŽ TO BUDU MÍT ČISTÉ , TAK HO I S JEHO MONTÁŽÍ POŠLU DO ŘITI :( Upraveno Prosinec 15, 2010 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Dobrý večer všem pokud se s Karlíkem sejdeme a bude kalendářů dost tak vám ty Kalendáře přiberu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 DOBRÝ VEČER :P WOODY JÁ BYCH TY POTAHY VZAL, STAČILY BY MI TY PŘEDNÍ , POSLEDNÍ DOBOU NĚJAK ČASTO JEZDÍM V MONTERKÁCH A TY SEDAČKY JSOU JAK HNŮJ TEN NÁŠ KO..T ŠÉF POŘÁD SLIBUJE ŽE KOUPÍ DODÁVKU JAKO MONTÁŽNÍ VOZIDLO , ALE SKUTEK UTEK . TAK SI KURVÍME SVOJE AUTA . BUDU TO MUSET VYČISTIT , ALE AŽ BUDE TEPLO . AŽ TO BUDU MÍT ČISTÉ , TAK HO I S JEHO MONTÁŽÍ POŠLU DO ŘITI :D Razty ok jsou tvoje, jen jestli je tam narveš je to řada fabia, felicia a favorit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 To víš že to tam narve, :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Razty ok jsou tvoje, jen jestli je tam narveš je to řada fabia, felicia a favorit. JESTLI PŘIJEDEŠ NA OCTAŠLUS , TAK JE VEM SEBOU A PRUBNEM JE NASADIT :D To víš že to tam narve, :P :D KDYBY TO ŠLO ZTUHA , TAK TO TROCHU NASLINÍME A NĚJAK TO TAM DOSTANEM :D :( :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 nastrihnete na bokach a ony se poddaji .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Razty přibereš ráno Jardu ať tam nemusím zajiždět? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Razty přibereš ráno Jardu ať tam nemusím zajiždět? JASNĚ , UŽ JSME SE DOMLUVILI :P RÁNO HO BERU :D TAK JÁ SE LOUČÍM...........JDEME S MANŽELKOU NAKUPOVAT.............TO BUDE MOJE SMRT NENÁVIDÍM NÁKUPY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Tak a máme prvního adepta na zaplacení kofol :D :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Je doma a pred chvili jsme byli oba u prcku. Jsem tvrdak, ale jak je vidim tak jsem totalne na meko. Rado,takze prckove jsou v poho a pribiraji ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Caute bando co mistr Nohic dorazi v sobotu? Radime objednavku jsem posilal jen jednu a to na sobotu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 (upraveno) Je doma a pred chvili jsme byli oba u prcku. Jsem tvrdak, ale jak je vidim tak jsem totalne na meko. Tak Sylvu moc pozdravuj a vyfot ty Vase prcky a dej sem foto :( Rado,takze prckove jsou v poho a pribiraji ? Chtel jsem se zeptat na to same Radime objednavku jsem posilal jen jednu a to na sobotu :D Brako to nebude tvou objednavkou. Ja vam poslal pred tydnem expres snezeni ode me..... Tyden tady svitilo slunko a ted zas mrzne....... Tady staci 3h snezeni aby byla kalamita :P :D Upraveno Prosinec 15, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 No nic přeji všem pěkný večer... Bohužel musím ještě dneska pracovat a nebudu na internetu takže se loučím... Dobrou noc a krásné sny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 No nic přeji všem pěkný večer... Bohužel musím ještě dneska pracovat a nebudu na internetu takže se loučím... Dobrou noc a krásné sny... Tak zatim ahoj Rudo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 JESTLI PŘIJEDEŠ NA OCTAŠLUS , TAK JE VEM SEBOU A PRUBNEM JE NASADIT :D KDYBY TO ŠLO ZTUHA , TAK TO TROCHU NASLINÍME A NĚJAK TO TAM DOSTANEM :P :D Jdu na noční, ale možná se stavím :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Jdu na noční, ale možná se stavím ;) Cau Woody ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Cau Woody ;) Čau Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.