Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahojte pratele. Tak jak valcite??? To tam u nas tak moc snezi??? Ja dnes videl snih jen v dalce....... Ale vypada to,ze brzo zacne padat i tady.. A to akorat stihli odklidit ty hromady z minuleho tydne co byly pod Mont Blancem....... Kajo muzu si taky objednat jeden kalendar?

Odkaz ke komentáři
Bryden, každy tady chce nějaký kundelář!! :lol: Ale kolik výtisků vydalo Carlosovo nakladatelství ?? :P

Čus Kube, tady vůbec nesněží !! Teploměr ukazuje 22st v obyváku. :D

PS: vím kdo může za to že je tolik sněhu. Janek, protože tu objednávku na sobotu omylem poslal pětkrát !! :D

Hi Hi Hi :( :) :D Rado maminu mas doma nebo je s prckama????

Odkaz ke komentáři
Bre rano :D

Nechcete někdo potahy do auta? Jsou to takové ty z hypernovy za 600 kč, měl jsem je asi 0,5 roku v autě. Daruji je za čokoládu milka, jsou vyprané :P

DOBRÝ VEČER :D

WOODY JÁ BYCH TY POTAHY VZAL, STAČILY BY MI TY PŘEDNÍ , POSLEDNÍ DOBOU NĚJAK ČASTO JEZDÍM V MONTERKÁCH A TY SEDAČKY JSOU JAK HNŮJ :lol:

TEN NÁŠ KO..T ŠÉF POŘÁD SLIBUJE ŽE KOUPÍ DODÁVKU JAKO MONTÁŽNÍ VOZIDLO , ALE SKUTEK UTEK . TAK SI KURVÍME SVOJE AUTA . BUDU TO MUSET VYČISTIT , ALE AŽ BUDE TEPLO . AŽ TO BUDU MÍT ČISTÉ , TAK HO I S JEHO MONTÁŽÍ POŠLU DO ŘITI :(

Upraveno uživatelem RAZTY
Odkaz ke komentáři
DOBRÝ VEČER :P

WOODY JÁ BYCH TY POTAHY VZAL, STAČILY BY MI TY PŘEDNÍ , POSLEDNÍ DOBOU NĚJAK ČASTO JEZDÍM V MONTERKÁCH A TY SEDAČKY JSOU JAK HNŮJ :lol:

TEN NÁŠ KO..T ŠÉF POŘÁD SLIBUJE ŽE KOUPÍ DODÁVKU JAKO MONTÁŽNÍ VOZIDLO , ALE SKUTEK UTEK . TAK SI KURVÍME SVOJE AUTA . BUDU TO MUSET VYČISTIT , ALE AŽ BUDE TEPLO . AŽ TO BUDU MÍT ČISTÉ , TAK HO I S JEHO MONTÁŽÍ POŠLU DO ŘITI :D

Razty ok jsou tvoje, jen jestli je tam narveš je to řada fabia, felicia a favorit.

Odkaz ke komentáři
Je doma a pred chvili jsme byli oba u prcku. Jsem tvrdak, ale jak je vidim tak jsem totalne na meko.

Tak Sylvu moc pozdravuj a vyfot ty Vase prcky a dej sem foto :(

Rado,takze prckove jsou v poho a pribiraji ?

Chtel jsem se zeptat na to same :lol:

Radime objednavku jsem posilal jen jednu a to na sobotu :D

Brako to nebude tvou objednavkou. Ja vam poslal pred tydnem expres snezeni ode me..... Tyden tady svitilo slunko a ted zas mrzne....... Tady staci 3h snezeni aby byla kalamita :P :D

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...