Verush Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Dobrý večer všem ;) Tak cestu do Zlína pro nárazník jsem zvládl :( už je garáži.A dovezl jsem 3ks kalendářů od Carlose jsou parádní :) :palec: .Jeden je pro mě ;) druhý mám dát Raztymu :) a třetí přidělil Carlos Verush tak že předám na Octašlusu . :( Tak to jsem rada:-) DIKY KAJO! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Pitriss...to jste si teda vybrali dobu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Pitriss...to jste si teda vybrali dobu :( Hmm to jo,ale snad to přejde furt jíme jen piškoty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Pitriss...tak ať se rychle vyléčíte...na Octašlus to vidíš jak ? :( Deko..kolik budeš brát v sobotu lékárniček ? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Pitriss...tak ať se rychle vyléčíte...na Octašlus to vidíš jak ? :( Vidím to bledě,ale kdyby se to zlepšilo tak by tam snad 1 místo bylo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Vidím to bledě,ale kdyby se to zlepšilo tak by tam snad 1 místo bylo :( ahoj Petre. Jasne ze bude, dobrych lidi se vejde... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Pitriss...Endiaron,Hylak,Smecta a v sobotu budeš jako rybička :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Pitriss...Endiaron,Hylak,Smecta a v sobotu budeš jako rybička :) já jsem dostal reasec a Didi smectu,ale jak to do něho dostat,řekl jsem mu chceš na pc tak to vypij :( ahoj Petre. Jasne ze bude, dobrych lidi se vejde... :( ahoj, diky ze patřím mezi ty dobré :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Deko: zakolik mas lekarnicky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 já jsem dostal reasec a Didi smectu,ale jak to do něho dostat,řekl jsem mu chceš na pc tak to vypij :( ahoj, diky ze patřím mezi ty dobré :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Vždyť Smecta je dobrá,taková hoooodně sladká :) ...ideální do čaje :( To Hylak je jak vygrcané pomeranče...stejně voní i chutná :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Deko..kolik budeš brát v sobotu lékárniček ? Myslíš, že tam bude tolik crash testů ?? :( Vždyť Smecta je dobrá,taková hoooodně sladká ;) ...ideální do čaje Smecta je super jo ???? Vždyť to chutná jak by jsi pil seškrábanou omítku !!! :) já jsem dostal reasec a Didi smectu,ale jak to do něho dostat,řekl jsem mu chceš na pc tak to vypij :) To je týrání svěřené osoby..... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Smecta je super jo ???? Vždyť to chutná jak by jsi pil seškrábanou omítku !!! :) přesně tak chutná To je týrání svěřené osoby..... :( jaké svěřené vždyť je můj :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Cus bando. Tak to vypada ze asi na Oktaslus nedorazim :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Tak toto je mazec . http://www.stream.cz/video/540731-jak-vypa...-2000-na-hodinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 maros...jak to ? Čekáš na prasátko ? :( Ad smecta...když to užíváš měsíc,tak si zvykneš :) ...jak jsem psal, Hylak je větší svinstvo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 maros...jak to ? Čekáš na prasátko ? :) Ad smecta...když to užíváš měsíc,tak si zvykneš ...jak jsem psal, Hylak je větší svinstvo :( hylak je super :) Fujtajxl :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 maros...jak to ? :( Čekáš na prasátko ? :(: Ne,na prasatko mi jeste nevolali :) Zitra pojedu asi do Mostu a urco to nestihnu otocit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 maros...na webu kofoly už jsi :( ... co v Mostě ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Tak toto je mazec .http://www.stream.cz/video/540731-jak-vypa...-2000-na-hodinu Zrovna včera jsme to probírali v rachotě, když si chceš ulevit tak musíš přerušovaně aby jsi se nespojil se zemí !! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Zrovna včera jsme to probírali v rachotě, když si chceš ulevit tak musíš přerušovaně aby jsi se nespojil se zemí !! :( ocem se to bavite? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 ocem se to bavite? :( O tom, že když bude borec dloooouho čůrat tak se celý vypaří do luftu !! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 O tom, že když bude borec dloooouho čůrat tak se celý vypaří do luftu !! :( Musí přerušovaně :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 O tom, že když bude borec dloooouho čůrat tak se celý vypaří do luftu !! :( jeste ze sem holka:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Lekarnicky mi prosim piste do patku do 15.00 do sz. Cena 175 Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 jeste ze sem holka:-) pro holky platí úplně to stejné !! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Zrovna včera jsme to probírali v rachotě, když si chceš ulevit tak musíš přerušovaně aby jsi se nespojil se zemí !! :( Takze je to pravda co tam pisou ? maros...na webu kofoly už jsi :( ... co v Mostě ? JJ,jsem ale kdy zavolaji :) Jinak,ti co mate pro mne prasatka vemte je na oktaslus a pokud tam nebudu dejte je Mirkovi nebo Raztymu. DIKY DIKY Do Mostu povezu nejake veci . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Jinak,ti co mate pro mne prasatka vemte je na oktaslus a pokud tam nebudu dejte je Mirkovi nebo Raztymu. DIKY DIKY Marosi a ty vanilkové rohlíčky ti mám taky poslat po Neználkovi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Tak toto je mazec .http://www.stream.cz/video/540731-jak-vypa...-2000-na-hodinu ty jo a už víš co v té praze furt robím :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Marosi a ty vanilkové rohlíčky ti mám taky poslat po Neználkovi? Ty jo..na ty jsem zapomnel.... klido je posli po nem .... Jak to bude v sobotu presne se dovim az zitra. ty jo a už víš co v té praze furt robím :( No ale ze ses nepochlubil :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.