Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak běž odhazovat sníh ať můžeš vyjet !! :lool:

Ja nemem cim vyjet....... Moje auto se stridacem porad vysi u Paříže..........

A ted si jdu dat sprchu......... :huh: Nejdu bo tam zrvona uklizi.......... Kurde............ To je den......... :)

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
odpočívej a buď rád :)

No to bych byl jenze jsem si nevzal dost jidla a obchod je 3km pesky ve snehu.... Takze me to ceka.... A az prijede auto tak do toho skocim a pojedu si nekam stoupnout do zacpy kvuli snehu...... Takze odpocivani je mi uplne k hovnu........ Jen zabijim cas pred nevyhnutelnym........... :lool:

Odkaz ke komentáři
Hmm tak to je zajimavy hotel jestli se tomu muze vubec tak rikat

Tak pokoj ma cca 2.5X3m, umyvadlo, letiste a malou posten nahore a televizi. Sprchy a zachody jsou na chodbe. Noc tady stoji cca 30ecek. V okolinich hotelech treba 70ecek.... Kdyz vezmes ze jsme tu pres rok v kuse......

tak to je zlý.....jedině zaspat hlad :)

Spal jsem od vcerejka 19h do dnesnich 9h.... A hlad uz me budi :)

Jojo dá se tomu říkat hotel, konkrétně hotel garni se takovým hotelům říká :huh:

Ty je znas??? :lool:

Odkaz ke komentáři
Dobré poledne :lool:

V F1 jsem nějakou dobu spavál v Paříži,bylo to v roce 1991 a tenkrát to bylo pro nás bomba,hleděli jsme na to ,jak puci,nebyl klíč od pokoje,jen karty a na záchodě a ve sprše vše na fotobuňku,to bylo pro nás,jak z jiné planety :)

Kájo ahoj, příští týden se musíme někde sejít, taky pro tebe něco mám :huh: (za kalendář)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem z5 z prochazky do Carefouru. Celkem to slo az na to brozeni se breckou a snehem..... Kalhoty se uz susi a za chvili si pujdu ohrat parecky a k nim si dam cerstvou bagetu..... Mnam..... :) Za ty prachy co jsem nechal v obchode bych mel tak v Mekaci jedno usmudlane menicko....... Pche :lool: :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...