jajic Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 na čem jedeš? :) to nachystej do auta na sprinty.........jako v Javorníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Romantik :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Romantik jj....určo to teď buší do sluchátek a na klíně mu chrupká Míša :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Romantik :) No a ted nam zacal Misa demolovat stromecek... Nevinna tvar prej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 :) No a ted nam zacal Misa demolovat stromecek... Nevinna tvar prej no tak si dáš místo kapra kocoura 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Jo jo my ted uz podruhe za den koupali Frenka bo prisel z venku zas jak cune 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Jo jo my ted uz podruhe za den koupali Frenka bo prisel z venku zas jak cune To ten nas ven nechodi a koupe se stejne, spise vetsinou spadne do vany, nebo vleze do umyvadla... :) :palec: UZ MAM HLAD :lol: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Ja jsem nezdrave nacpany 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 (upraveno) To ten nas ven nechodi a koupe se stejne, spise vetsinou spadne do vany, nebo vleze do umyvadla... :) UZ MAM HLAD :lol: :D Tak Frenk si ve vane nebo v umyvadle hraje taky ale ne kdyz se mu maji umyt tapky.... To se cuka jak sileny...... Ted uz bych si dal veceri ale musim jeste pockat...... Tak si dam cukrovi a pivko Upraveno Prosinec 24, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Tak Frenk si ve vane nebo v umivadle hraje taky ale ne kdyz se mu maji umyt tapky.... To se cuka jak sileny...... Ted uz bych si dal veceri ale musim jeste pockat...... Tak si dam cukrovi a pivko fujj takova kombinace... PIVO a cukrovi.. To ja bych si dal max kavu a cukrovi, pivo ani doma nemame... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 fujj takova kombinace... PIVO a cukrovi.. To ja bych si dal max kavu a cukrovi, pivo ani doma nemame... :) taktak.......cukroví a dolce gusto :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Ahojte, ja taky cekam jeste na jidlo a to zrovna neni ma oblibena cinnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 fujj takova kombinace... PIVO a cukrovi.. To ja bych si dal max kavu a cukrovi, pivo ani doma nemame... :) Jo tak si to dej. Uvar si kaficko a dej si davku cukrovi. Do vecere vydrzis. Ja uz vydrim. A pivo si popijim cele odpoledne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Jo tak si to dej. Uvar si kaficko a dej si davku cukrovi. Do vecere vydrzis. Ja uz vydrim. A pivo si popijim cele odpoledne.... nene ja si nic davat nebudu, pekne hladovej zustanu.. Nj ale nakou sklenicku bych si dal... Jen pak budu mit jeste vetsi hlad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Ahojte, ja taky cekam jeste na jidlo a to zrovna neni ma oblibena cinnost. chudák Hoblík........... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 nene ja si nic davat nebudu, pekne hladovej zustanu.. Nj ale nakou sklenicku bych si dal... Jen pak budu mit jeste vetsi hlad :palec: Takova sklenicka Vodky s Jujce by nebyla k zahozeni Jo a Rubi vzkazuje ze je fajn kdyz travime svatky takhle spolu. Mysli tim HavExaky :) A Rubi si uz dava sklenicku Vodky s Jujce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Ja si nalil Martini a citron. Ach jo, to mi pekne vytravi, misa si hraje s korkem z vina.. :) Verush, jses u Hobliku nebo doma??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 chudák Hoblík........... :) Hoblik chudak neni, Hoblik uz urcite ji. Ja sem musela splnit roli hodne dcery a stedry vecer travim spolu se segrama u nasich v Tesine. Fun: jj, k Hoblikum pudu zitra zase:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Takze dokud nezkonci Byl jendou jeden kral, tak se smazit nebude. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Ja si nalil Martini a citron. Ach jo, to mi pekne vytravi, misa si hraje s korkem z vina.. :) Verush, jses u Hobliku nebo doma??? Taky prijemna kombinace. Ja stihl koupit jen pivko. Taky mi pekne travi. Uz se tesim az se nacpu A i kdyz jsem Frenka pri koupani drzel tak ted lezi se mnou a kouka na Byl jednou jeden kral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 no....já zůstanu u osvědčené značky Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 myslivec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Tak nam Misa usnul rovnou v darcich pod stromeckem :) :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Ted vidim vyhodu brzke vecere...vy teprv budete a ja muzu druhe kolo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Tak uz jsem prezran az krasknuti :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Hmm fajne, tak ja uz ho mam :lol: :D asi jsme toho vypil moc najednou :) Jajic jdes veccer na namesi kouknout na koledy??? V 21hod :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Ted vidim vyhodu brzke vecere...vy teprv budete a ja muzu druhe kolo zrovna jsem na to myslel ze to mas lepsi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Hmm fajne, tak ja uz ho mam :lol: :D asi jsme toho vypil moc najednou :) Jajic jdes veccer na namesi kouknout na koledy??? V 21hod :palec: bych i šel,ale požil jsem a sockou se mi nechce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 bych i šel,ale požil jsem a sockou se mi nechce :) TAk dej ridit babe... a vema nakou lahev 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.