Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

:-)no na dovolenou si vemu RS6, nelyzuju takze kufr staci, na nemecke dalnici si pozavodim a pamelu anderson si vozim s sebou :smich: :smich: :smich::smich:

Do RS6 nedas 6 lidi. Pamelu nevozis bo uz je zrzka a za tu dobu co jezdim po nemecku jsem moc dalnic na zavodeni nevidel :smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři
A jinak :smich: dobrou noc všem :smich:

Mirku dobrou, myslím a hezké sny (aspoň ty si je zkazit nenech :smich:))

Je ty ses tez baba. :smich: Predtim jsi je mela zrzave a ted to mas hnede no...... :smich: Podstatne ze nejsi blond a nemuzes byt Pamela. :smich:

Tak to prosimtě rozlišuj. A bacha na to... co není může být :smich:

Odkaz ke komentáři
:-)no na dovolenou si vemu RS6, nelyzuju takze kufr staci, na nemecke dalnici si pozavodim a pamelu anderson si vozim s sebou :smich: :smich: :smich::smich:

No s tou pamelou Anderson nemuzu souhlasit ... Pokud považuješ za tu pěknou slečnu kterou vozíš vedle sebe Verush, tak pamela anderson se může jít zahrabat.. Mě se pamela vubec nelíbí. Jediné cim prorazila tak to snad tema vecma na hrudi, ktere jeste nejsou ani prave... :smich:

Odkaz ke komentáři
Mirku dobrou, myslím a hezké sny (aspoň ty si je zkazit nenech :smich:))

Tak to prosimtě rozlišuj. A bacha na to... co není může být :smich:

Jako ze by jsi sla zpatky na blond???? A nechala si zvetcit prsa???? Ne Ne to by ti nesluselo :smich:

A nejak jsem nepochopil to s tou rodinou ale kluci se dobre bavi.......... :smich::smich:

Odkaz ke komentáři
No s tou pamelou Anderson nemuzu souhlasit ... Pokud považuješ za tu pěknou slečnu kterou vozíš vedle sebe Verush, tak pamela anderson se může jít zahrabat.. Mě se pamela vubec nelíbí. Jediné cim prorazila tak to snad tema vecma na hrudi, ktere jeste nejsou ani prave... :smich:

Hoblik je právě zatíženy na ,,ty věci na hrudi" ... :smich::smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...