Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Romane ahoj :palec:

Všichni tady pisou jak sviti slunko a je sucho ,ale jak tak koukam na stresni okno ,,chcije a chcije a jentak asi neprestane ...

U nás je pod mrakem.V Pardubicich se odpoledne pojede Velká Pardubická a jsem zvědavej jak jim to vyjde s počasim.Taky jsem měl pěkny listky ale poslední dobou mě nějak nic nebavi...

Odkaz ke komentáři
U nás je pod mrakem.V Pardubicich se odpoledne pojede Velká Pardubická a jsem zvědavej jak jim to vyjde s počasim.Taky jsem měl pěkny listky ale poslední dobou mě nějak nic nebavi...

Vidis,uplne jsem na to zapomnel,,snad budou mit kluci sucho:) . Mel jsem tam jet se segrou,ale nakonec z toho nejak seslo.Posledni dobou mi nic nevychazi jak by melo ...

Odkaz ke komentáři
Jero: Ty pracuješ nebo ještě škola?

kežbych byl jeste student :palec: ...pracuji pracuji :palec: ..

Lancelot - snad se to pocasi u nas taky umoudri a bude alespon bez deste .. :huh:

Mari - chce to vytahnout fotak a vypadnout nekam do prirody ..snad budu mit pristi tyden cas : ) uz jsem dlouho nikde nebyl...

Odkaz ke komentáři
Kde? :palec:

obchodni zastupce ,,zastoupeni ceske firmy v polsku na zivnostensky list :palec:) ...skupuju pouzity frytovaci olej a pak ho posilam dal na pretvareni na motorovy :huh:..

Mari - :) snazim se makat :) ,ale mozna se opet vrhnu do nejakyho jinyho smeru :) ., ne zebych byl problemovy,ale chci vyzkouset vse co se da a pokud vse klapne pujdu dealovat do skodovky:))

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...