Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Hoši prodám manželčiného faťana, nemáte někdo zájem? Rok starý komplet výfuk, gumy cca 8 mm pouze zimní, nová acpumpa. Najeto necelých 64000 km. Výborný pracovní stroj. Cena 15000, eko poplatek ZAPLACEN, tudíš jen 800 přepis.

Jinač mírná koroze na levém předním blatníku, zadní lemy a páté dveře. Fotky TADÍ

Odkaz ke komentáři
To jsem rád, že konečně někde patřím:) Existuje nějaké zápisné či co?? Jsem z Tísku jako MartinTDI. Tak snad to neni daleko, ale do Havířova jsem prodal svoji první octávku SDI:) Není tady někde majitel?

Zadne zapisne neni alespon v podobe penez co ja vim :palec: A HavEx neni jen o Havirove. Kdyz se podivas poradne tak je to pro Havirov a siroke okoli. A jsou tady lidi z celeho slezka :palec: Pokud sem budes chodit casto a budes se ucastnit i srazu tak zkus napsat Jankovi250 aby te zaradil na seznam Stamgastu. Vse podstatne najdes na prvni strance HavExu. Je tam nastenka. To abys vedel. Tak hodne zdaru a at se ti u nas libi :lol:

Odkaz ke komentáři
Jo vypada moc hezky. Zvlast ta kombinace barev a tvar sedacek. Hned bych je bral :lol:

A tys me nekdy videl blbnout??? ;) :) B) :lol::lol: Vsechno zapru,ani Babicku jsem necetl :palec::palec:

No ja bych s bublinou tak neblbnul je to male auticko, ty kone tam jsou proto aby slo treba bezpecne predjet ale ne na to aby se s tim trhaly rychlostni rekordy. Na to si postav 4x4, pridej tam 150koni a bude to prijemne svezeni :lol:

Odkaz ke komentáři
No ja bych s bublinou tak neblbnul je to male auticko, ty kone tam jsou proto aby slo treba bezpecne predjet ale ne na to aby se s tim trhaly rychlostni rekordy. Na to si postav 4x4, pridej tam 150koni a bude to prijemne svezeni :palec:

To mas naprostou pravdu Tome. Taky jsem se s ni svezl jen parkrat a ted uz ji jen upravuju pro radost Rubi. A neboj nejel jsem s ni nikdy na doraz. To si fakt radsi udelam Lilo :palec:

Odkaz ke komentáři
Sprint je mozna zahul pro spojku chvilkove, ale EGT na 400m nijak vysoko nevyzenes...nejhorsi a nejnamahavejsi je dalnice :lol:

Tak ja to beru Tome. Ja Bublinu protahnul skoro k maxu tak jednou a to ani ne az na omezovac. Jen tak z lehka a popravde rekni,ze jsi s ni taky nezkusil jit na max???? :palec::palec: Jinak kdyz jsem ji mel pujcenou a mohl jsem se projet tak jsem si nejvic uzival te pruznosti a sviznosti pri predjizdeni a pak nejake vyjezdy ze zatacek a tokove blbiny. Ale nic abyc ji huntoval. Neni to moje auti a to zasadne nedelam!!!!! :)

Hned si jdu dat objednavku.... :lol: krasavice... ;)

Me jsi psala neco jineho B) :lol:

Odkaz ke komentáři
Tak ja to beru Tome. Ja Bublinu protahnul skoro k maxu tak jednou a to ani ne az na omezovac. Jen tak z lehka a popravde rekni,ze jsi s ni taky nezkusil jit na max???? :palec::palec: Jinak kdyz jsem ji mel pujcenou a mohl jsem se projet tak jsem si nejvic uzival te pruznosti a sviznosti pri predjizdeni a pak nejake vyjezdy ze zatacek a tokove blbiny. Ale nic abyc ji huntoval. Neni to moje auti a to zasadne nedelam!!!!! :lol:

Jo ja jsem s ni jel jednou hodne rychle a zkroutil jsem kotouce takze jsem hned pochopil ze s timdle se zavodit nebude...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...