Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Kurník, to je mi ale rychlost =) Už to sem ani psát nemusím :)

A to nechceš ani kačku za přenechání leasingu? Taky si tam napiš že částka 21x4892,- je 102.732,- včetně zákoné a havarijní pojistky na cca 2roky což z celkové částky dělá cca 26tis(spočítej si to přesně) takže výsledná cena Tvojí káry je cca 75tis ;) Teda jestli Ti můžu do toho kecat, nebo radit chceš-li...

Odkaz ke komentáři
A to nechceš ani kačku za přenechání leasingu? Taky si tam napiš že částka 21x4892,- je 102.732,- včetně zákoné a havarijní pojistky na cca 2roky což z celkové částky dělá cca 26tis(spočítej si to přesně) takže výsledná cena Tvojí káry je cca 75tis ;) Teda jestli Ti můžu do toho kecat, nebo radit chceš-li...

Ano já vím, mam to vše spočítané! Jsem ztrátový to je samozřejmostí, ale prostě rád bych ji pouze pustil a nechci z toho ani kč :)

Odkaz ke komentáři
Ano já vím, mam to vše spočítané! Jsem ztrátový to je samozřejmostí, ale prostě rád bych ji pouze pustil a nechci z toho ani kč :)

Já jen že bych nějaké takové výpočty napsal do toho "inzerátu"...

Ty woe...tady to ted žije :palec: Za chvilku trumfnete hospůdky s brněnskou knajpou ;) :smich:

Romarioo co bude s tím burbonem? Koupil jsem více méně pro Tebe 4řůže a džeka a Ty stále sedíš po suchu? A není to o trumfování, ale o zábavě s přáteli :palec:

No ,ja si myslim ze bude rad kdyz nekdo tu lizacku prevezme .

Jen jsem se ptal,sory maroši. Nebij mě hned tím krýglem :)

Ahoj Verush dáš si něco k pití??? :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...