romariooo Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Janek250: děkuju moc ale ted mám maličko složitější obdobi a jakmile se z toho vyhrabu tak si dáme do nosu...a s chuti! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Ty nám jistě pomůžeš :) Lanci Ty jsi určo hlasoval pro F1 akorát barva mi zůstává záhadou, já měl za to že máš žlutou káru! Tak jak je to tedy s tou barvou? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Já jen že bych nějaké takové výpočty napsal do toho "inzerátu"... Tak ono to tam prakticky je napsáno, akorát ne v "příkladě" =) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Janek250: děkuju moc ale ted mám maličko složitější obdobi a jakmile se z toho vyhrabu tak si dáme do nosu...a s chuti! ;) Jsi na odvykačce??? Respekt bratře, já bych na to neměl!!!! :) Dáš si alespoň kofču nebo birela??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Jsi na odvykačce??? Respekt bratře, já bych na to neměl!!!! :)Dáš si alespoň kofču nebo birela??? Proč mi to ukazuje prázdnej text? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Tak ono to tam prakticky je napsáno, akorát ne v "příkladě" =) Napsal bych to v "příkladě" pro lidičky co si nedají tu práci si to spočítat. Víš co, čím vyšší máš zakounou a havarijní pojistu, tím nížší je vlastně cena auta. Když tam prcneš ten výpočet a finální částu za samotne auto třeba 73tis dáš tučnou bude to vypadat líp než když si někdo spočítá 102tis... teda podle mě! Proč mi to ukazuje prázdnej text? Sorry moje chyba, F5ka mi smazala text :) už jsem to napravil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Lanci Ty jsi určo hlasoval pro F1 akorát barva mi zůstává záhadou, já měl za to že máš žlutou káru! Tak jak je to tedy s tou barvou? ;) Ano, hlasoval jsem pro FI, a pro barvu bílou, protože ta se mi líbí, auto nemám žluté, a zlaté :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Dobrý večer :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Jen jsem se ptal,sory maroši. Nebij mě hned tím krýglem :) Nebiju te,ja se bit neumim a jsem slaby jak mucha. Rikal jsem jen svuj nazor na vec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Dobrý večer :) Krásný večer, co to bude dobrého? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Krásný večer, co to bude dobrého? Ahoj :) Dal bych si jeden ovocny čaj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Ahoj Jero.Koupil jsi nakonec ten foták cos chtěl tenkrát? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Krásný večer, co to bude dobrého? :) Nejakou slicnou pani ;) Tome,mas SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Ahoj ;) Dal bych si jeden ovocny čaj bere se jako ovocny caj, caj se slivovici? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Já bych si dal jeden dobrej tataráček prosím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Nejakou slicnou pani :) Ta se do lednice nevejde. Tys ji nekde v napojaku nasel? A co si da dobreho TDIFun? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Ahoj Jero.Koupil jsi nakonec ten foták cos chtěl tenkrát? Čau Romane :) ... jelikoz mi po objednani nejak neprisel a finance jsem vyuzil tehdy na jine veci a stejne tak je budu potrebovat nadale na hodne jinych planu ,zustanu u stareho a s novym jeste chvili pockam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Maros: kašli na pani...jsou s nima jenom potíže! Já se přeorientuju asi brzo na kluky! ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Já bych si dal jeden dobrej tataráček prosím :) Vydličkou rozmačkanej párek s hořčicí Ti bude stačit? Kolik plátků chleba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Tys ji nekde v napojaku nasel? To ale musis rict .To ja nevim ze jsi myslela to co je v napojaku :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 bere se jako ovocny caj, caj se slivovici? :) áno prosím ,,může býti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Maros: kašli na pani...jsou s nima jenom potíže! Já se přeorientuju asi brzo na kluky! ;) :) Maro bacha, začíná to nabírat směr k Tobě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Čau Romane :) ... jelikoz mi po objednani nejak neprisel a finance jsem vyuzil tehdy na jine veci a stejne tak je budu potrebovat nadale na hodne jinych planu ,zustanu u stareho a s novym jeste chvili pockam ;) Rozumim.Doba je fakt blbá. Jero : Ty jsi znal Spidaka osobně??? nick Spidi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Maros: kašli na pani...jsou s nima jenom potíže! Já se přeorientuju asi brzo na kluky! :) :) No teda Romane,to si delas prdel ;) az tak kriticke to je ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Maros: kašli na pani...jsou s nima jenom potíže! Já se přeorientuju asi brzo na kluky! :) Nové šokující odhalení v Havířovském Expresu... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Ahoj Vseci .) Tady to frci taky cumim ,na hodinu se zacumim jinam a dalsi stranka popasana.....no a veci se dejou Jinak Ridere :)tebe asi budu bankovni ustavy milovat :)hlavne at se toho auta zbavis, dneska to bude podle me narez ani ne ze by byl problem s autem ale lidi uz se konecne bojej uveru, a zacinaj uvazovat co bude za rok....i kdyz je pravda ze je porad tady dost sebevrahu co to nedaji a jdou do toho na krev. Tak snad se povede. jinak doufam ze cerna na logu vyhraje :))))ne ze bych ji favorizoval...ale......prece jen.....at vyhraje !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 áno prosím ,,může býti :) prosiiiim at zahreje ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Maro bacha, začíná to nabírat směr k Tobě ;) ale ma smulu..... Musi koukat jinam..... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Rozumim.Doba je fakt blbá.Jero : Ty jsi znal Spidaka osobně??? nick Spidi Moc se toho nahromadilo ,ale stary fotak nastesti foti takze vpohode. No osobne ne ,ale ze skodahome docela dost ..procpak ? Petinko děkuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 ale ma smulu..... Musi koukat jinam..... :) ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.