Janek250 Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Kdyby vyhral termin 19.3 slo by to udelat uz treba od 14:00 a pak presun na veceri? Mam se zeptat jestli prilba muze byt lyzarska ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Janku a co havířská ;) ;) :smich: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Janku a co havířská ;) ;) :smich: ;) mirku ta asi byt muze, ale jen s rozsvicenou baterkou na cele :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 tak ja se loucim jdu spat .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Tak 22 hodina je tu ;) a jdu spinkat ,dobrou noc všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim205D Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 110 - 58 = 52 Kg , doufam ze mas dost zavazi Mno to je problém.., mám max. 35Kg v závaží. My to řešíme v naši soutěži dvěmi hmotnostními kategoriemi. Co se týká přileb, tak si vemte na hlavu co chcete, hlavně ať to je přilba, pokud to je přilba otevřená, tak nezkoušejte trefit sloup haly čelně , těm co mají zlaté zuby a jiné cennosti v hubě a zakousnou se po nárazu do volantu, slibuju, že vše z volantu kombinačkama opatrně vytáhnu a poctivě vrátím. ;) Přilby máme i svoje, ale musí být na hlavě něco co saje pot, takže můžete si donést i své lyžařské kukly.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Zdravím....... :D Zdravím vás přátelé !! sobota 19.3. je obsazena jednou rezervací dráhy od 17 do 18h. Neděle 20.3. je zatím volná po celý den. Co se týká NEPOVINNÝCH jízd na motokáře/motokárách: Postavím na dráhu upravenou tréninkovou motokáru, která jezdí serii racemania a má na podvozku namontovány držáky olověných závaží. Je potřeba se zvážit (kdo nemá váhu, toho zvážím na místě) Poté se rozdělí závodníci do řady za sebou podle hmotnosti od nejlehčího, ať se co nejméně manipuluje se závažím. Nejtěžší pojede bez závaží a ti lehčí budou do jeho hmotnosti dováženi. Každý jede na dráze sám a bude měřen digitální časomírou s přesností na tisícinu sekundy, tím se ukáže, jak na tom jste se svým řidičským uměním a fyzickou výdrží. Po dojetí dostane každý výsledkovou listinu se svými časy. Interval závodní jízdy si určete vy sami, já osobně odpadám po 8.minutě, 5.minut jezdí motokároví závodníci s licencí a je to na ně tak akorát, vám bych doporučil 3 nebo 4 minuty. Startovné by v tom případě bylo 3min./40,- 4min./50,- + 25,- za zapůjčení hygienické kukly do helmy. Člověk se v motokáře spotí, a bylo by nechutné střídat propocenou přilbu. Pokud máte vlastní přilbu, tak si ji vemte sebou a polatek za kuklu tím pádem neplatíte. Za klubovou cenu se můžete svézt pouze 2x, poté se už jezdí podle ceníku haly. Pokud si chcete vyzkoušet jaké to v motokáře je, tak se stačí zastavit až budu v práci, většinou mezi 7 a 15h kromě víkendů a já vás nechám svézt několik kol na zkoušku grátis. Zájemci o zkušební jízdy, napište mi SZ. Do motokáry si můžete sednout pouze za STŘIZLIVA, piva nebo panáky až po jízdách. V případě zájmu, za barem je čepovaný Radegast 10%, PilsnerUrquell 12% a rychlopekárna pizzy. Více info na www.mzkart.cz Paráda....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Dobre rano ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Dobre ranko preju )) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Guten patek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Guten patek :D Dobrý freitag. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Good morning for everyone ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Dneska máme HavEx multilingual jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Hola mi companeros. Como estas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Kuwa Čest práci soudruzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Tak jsem byl dneska u Radima na tom motokárovém okruhu a super.Dal jsem 3 kolečka a super pocit.První jízda takové zjištění trasy a pak už o něco lepší.Na pohár to asi nebude ,ale akce bude super.Jinak posedíme v pohodě.Já myslím,že tam těch akcí bude více...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Ciao amici ;) Jako on jeste neni jisty termit a on uz si Vectom jede trenovat??? No to je drzost NEjen ze uz ma chip od Funa on jezdi na treningy.... Herdek filek :) Hobliku asi budeme muset posadit Verush s Rubi do jedne motokary aby se dostaly na nase vahy a i tak je asi budou muset dovazovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 No tez me to napadlo ze by Verush a Rubi jely spolecne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 (upraveno) A jeste by dostaly cca 4kg zavazi ;) Jejda ja jsem ale hulvat. Uplne jsme zapomeli na Petinku No tak holkam udelame vlastni vahovku a bude ne?? :) Upraveno Březen 4, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Caute bando Kdyby se to poradalo 20.3 uz od 14hod (musim odjet v 19.30 pendolinem nach prague) tak bych mohl i v tu nedeli 20.3. Kdo hlasoval pro 19. muzete i 20.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Jo mně to jedno který den akorát to musí být po 14.30 hod......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 My hlasovali pro 19. ale muzeme i 20. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Dobrý podvečer všem No já hlasoval pro 20.3 ale může to být i sobota 19..3 :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 No tez me to napadlo ze by Verush a Rubi jely spolecne :) Ještě možnost každá samostatně (to ať se neperou kdo bude řídit) plus pytel cementu na záda !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Ještě možnost každá samostatně (to ať se neperou kdo bude řídit) plus pytel cementu na záda !! A mohlo by to byt třeba někde jinde než na zadech? :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Do nedele necham vsechny terminy a pak udelam novou anketu mezi dvema moznostma s nejvice hlasy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 A mohlo by to byt třeba někde jinde než na zadech? ;) Samozřejmě je to na tobě kde si ho dáš..... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 A mohlo by to byt třeba někde jinde než na zadech? :) si chces zkusit jake by to bylo jezdit na motokarach v 8.mesici??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim205D Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Tohle je věčné téma většiny chlapů u nás na dráze, "jak to udělat, aby mně neporazila ženská" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Tohle je věčné téma většiny chlapů u nás na dráze, "jak to udělat, aby mně neporazila ženská" :) Dát jim šlapací káru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.