Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

V patek pres Facebook. Ale to je jedno. A nemel jsi nahodou dlouhou dobu problemy s geometrii a kola do pluhu a tak???? A taky jsi mel ten stelovak ne???

Ja se proste necham prekvapit kolik vydrzi a jak budou hucet nebo nehucet. Treba se mi sjedou rychle a treba taky ne. Se proste uvidi.

Marosu ta motorka je krasna :palec::palec:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Nemáš jezdit jako čuně :)

já? :lol:

no myslím,že nejezdím o nic divočeji,než Kubíček :P :P :P

V patek pres Facebook. Ale to je jedno. A nemel jsi nahodou dlouhou dobu problemy s geometrii a kola do pluhu a tak???? A taky jsi mel ten stelovak ne???

Ja se proste necham prekvapit kolik vydrzi a jak budou hucet nebo nehucet. Treba se mi sjedou rychle a treba taky ne. Se proste uvidi.

Marosu ta motorka je krasna :palec::palec:

zadek bral vnitřky.....to nepočítám

ale i předek šel srát po cca 9000km

Odkaz ke komentáři

Me v tom utvrdila kolegova zkusenost. Mel noty na 6 mesicu v cistirne a nepomahat mu otec s penezma tak byl v haji uplne.... Ted je rad,ze ma noty zpatky a po CR nejezdi vubec aby mu nevzali ani bod. Takze ja na to fakt seru. Ted jsem treba do prace jel v klidku 110 max 115km/h a vubec mi to nevadilo, mel jsem i daleko hezci spotrebu, moc jsem ani nemusel brzdit. Proste pohodicka. :palec:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Conti Sport Contact 3 nebo muzes i Conti Sport Contact 5 :-) Mekka smes, ale hezky lepi a hlavne kdyz se sjedou tak nehuci jako vetsina ostatnich .)

5ky jedine od rozmeru 19 nahoru, uz jsem zjistoval...

Ja mam nabudo CSC3 na vsem...

Tak ja proste uvidim jestli jsem si koupil uplne na pi.. gumy nebo ne :P

ja si tim prosel,, heeeeeee Hektora, Goodyear a nevim co jeste.. Nesplnily muj prasackej styl jizdy.. Contiky ano.. Klada v zatackach, brzdy na max, akcelerace, sprinty, hrabacka..

dneska leona sedel jak prikovanej i na seriovem podvozku, mam rad tu zadni napravu a dobrou gumu :palec: :palec: :lol: :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...