Verush Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Ahoj vsechni :) Verush : tak se pracuje ? z toho pan majitel nebude mit radost ze mu sjizdis forum v pracovni dobe Já pracuju efektivně i s puštěným forem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 To ja dnesek zasvetim vymenovani kol :)jdu se pustit do prvniho auta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Hobli: Ktere bude první to šťastné? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 To ja dnesek zasvetim vymenovani kol :)jdu se pustit do prvniho auta :) Taky budu dneska odpoledne přezouvat papuče ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Ahoj Woody tak už jsi konečně ;) taky navštívíl naši hospůdku . Ahojte, tož jsem se stavila tady na vás jen podívat, se cítím takový nesvuj nezi váma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Ahojte, tož jsem se stavila tady na vás jen podívat, se cítím takový nesvuj nezi váma :) neni sebemensi duvod my nekousem ;) das si neco k piti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Ne, děkuji, teď jsem měl kávičku, snad jen za chvíli nějaký oběd, ať nemusím vařit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Čaute Dnes kosa, jak sviňa, tohle nemám rád. A vstávání za tmy, no děs. Ještě, že další dny si pospím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 S tím přezouváním se všichni zbláznili ,chtěl jsem si necht opravit defekt a u K@k je fronta jak cyp,stoji to až na hlavní a to jsem tam bylv 8.00hodin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Nápodobně, chtěl jsem zajet dnes v Petřvaldě do servisu seštelovat světla a do telefonu mi řekli, ať přijedu v pondělí, že všichni dělají na přezouvání a že se tam ani nedostanu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Dobre ranko hospodo. Teda muzu vam s klidnym svedomim rict ze uz jsem zazila i lepsi ;) Rano kosa a v pulce cesty do skoly mi prestaly fungovat sterace, ikdyz jsem vymenila pojistku tak ji to zase spalilo ;) uz jste nekdy zkouseli v tomhle marasu co pada z oblohy ridit bez steracu? no muzu vam rict ze doba zbesilost. Jelikoz jsem zena co tomu prd rozumi, teda jako ze dokazu vymenit pojistku a dal nic, tak to budu muset zavest nekam kde mi to opravi.Aspon ze mi ta dnesni pisemka dopadla dobre Gratuluji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Tak pracovni wagen uz je prezuty :)a kupodivu u me v garazi zadne fronty, jenom sem hold na to sam :-) Za chvilku se pustim do cernouska, ten bude na tech stribrnych kolech zase vypadat....moc se mi do toho nechce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Tak pracovni wagen uz je prezuty :)a kupodivu u me v garazi zadne fronty, jenom sem hold na to sam :-) Za chvilku se pustim do cernouska, ten bude na tech stribrnych kolech zase vypadat....moc se mi do toho nechce :) Tak ho nechej na černých a budeme mít místo auta sáňky:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Pro všechny kdo maji zajem o turnaj v motokarach dejte vedet na mail- majorak@seznam.cz do predmetu napiste fun akce motokary napiste svou prezdivku na foru a kontakt (mail) dejte vedet do konce pristiho tydne diky moc Zdravím všechny Nevim jak udelat tady naforu aby to slo porad videt tak to budu co dve hodky obnovovat nabidku na sraz na motokarove draze v Havířově.. Viděl bych na druhy tyden v listopadu... Vy už máte přezutá auta mě ten sníh dneska celkem překvapil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 (upraveno) ZDAR ŠTAMGASTI :) Janek250, Maros, Martin_TDi, Blondakxxx, Lancelot, RiderPaul, Gespenst, Jirka Zubek, Hoblik, PetrS, Petinka250, Kaproš, Neznalék, Verush, Jero, Rudolf,marko001, carlos, woody, TDIfun, PROSÍM TY KTEŘÍ SE ZÚČASTNÍ HAVÍŘOVSKÉHO SRAZU BEZ AUT 24.10.09 V 16:00 HOD. V MAXOVI ABY MI NAPSALI SZ.........DĚKUJI TERMÍN SE BLÍŽÍ, TAK ŠUP ŠUP http://www.mapy.cz/#mm=FP@sa=s@st=s@ssq=ha...=135005448@z=17 KDO PŘIJEDE AUTEM, TAK HO MŮŽE NECHAT NAPROTI PŘES CESTU U OBCHOĎÁKU KAUFLAND Upraveno Říjen 14, 2009 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 cau chlapi ... tak co rikate tomu pocasicku ? ... U nas v Trinci a v okoli uz to prej vypada na prvni snehove kalamity :) ,ikdyz se mi tomu nechce verit kdyz tady v Ove lije a lije ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 hoj bando. Tak ja uz v teplicku domova :) Dneska jsem chtel koupit zimni aditiv do auta a nemaji jeste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Zdravím všechnyNevim jak udelat tady naforu aby to slo porad videt tak to budu co dve hodky obnovovat nabidku na sraz na motokarove draze v Havířově.. Viděl bych na druhy tyden v listopadu... Vy už máte přezutá auta mě ten sníh dneska celkem překvapil Ahoj Rudo, Nápad to není špatný, ale teď těch akci máme naplánovaných celkem dost. Co dvě hodiny to na fórum nedávej, nemá to smysl,takhle to tady nefunguje. Nápis RAZTYmu soukromou zprávu, že príjdeš 24.10., dáme pivo a proberem i ty motokary. Když príjdeš i se zpracovaným přehledem kdy,kde,kolik a za kolik, lidičky se možná přihlásí už na to pivu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Diky Neznalkovi uz muzu pouzit slavnou hlasku z filmu.... STERAČE STÍRAJÍ fakt sikovnej chlapak tohleto ;) Jeste jednou velke diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Aloha všem, přezuto ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Ahoj Rudo, Nápad to není špatný, ale teď těch akci máme naplánovaných celkem dost. Co dvě hodiny to na fórum nedávej, nemá to smysl,takhle to tady nefunguje. Nápis RAZTYmu soukromou zprávu, že príjdeš 24.10., dáme pivo a proberem i ty motokary. Když príjdeš i se zpracovaným přehledem kdy,kde,kolik a za kolik, lidičky se možná přihlásí už na to pivu :) ok dik moc za radu neco teda vypracuju a kdyz tak prinesu uz tam a nebo to hodim do fora jako webovku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Aloha všem, přezuto ... ROSTIK MĚ TO ČEKÁ ZÍTRA :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Konečně přezuto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Diky Neznalkovi uz muzu pouzit slavnou hlasku z filmu.... STERAČE STÍRAJÍ fakt sikovnej chlapak tohleto ;) Jeste jednou velke diky :) A co s nimi bylo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Diky Neznalkovi uz muzu pouzit slavnou hlasku z filmu.... STERAČE STÍRAJÍ ;) fakt sikovnej chlapak tohleto ;) Jeste jednou velke diky :) Peti,vzdyt my uz to vime davno ze je to sikula 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 MAROŠ SVATÁ PRAVDA......MIROS JE MACHER :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 ROSTIK MĚ TO ČEKÁ ZÍTRA Zítra jedu služebně na dva dny do Rožnova a po ověřené informaci, že tam dnes napadlo 4 cm sněhu jsem byl předčasně donucen vyměnit pěkné za škaredé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 A co s nimi bylo? motorek od steracu odesel do kremikoveho nebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 JÁ MÁM JENOM SAMÉ PĚKNÉ TAK ŽE MĚNÍM JENOM VELKÉ ZA MALÉ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.