Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jero zkus kouknout na OBautodily nebo na ccautodily. Na ty CC najdes odkaz na foru a ob autodily mozna taky. ;)

Díky dííky:) :huh:

Hojte bando.

Hej Jery,jake mas ted vubec auto ?

Jo jinak termin je myslim dost dopredu dany,tak se da zaridit i dovca nebo vymena smeny - muj nazor.

Čauko :)

Měl jsem chvíli formoušna pašíka,ale ten už je minulost :lol: předtím jsem měl firemní Fabii II , zelenáč cíva zůstal u bývalky no a hádej co se mi vrátilo ? :P)

střííbřenka :smich: ,ale ted už kočka dlouho nebude ikdyž dostala nový kukuč :smich: ... Uvidíme co nám osud nadělí ;) je to ted všechno náročný hrozne jak finančně tak psychicky ...

post-863-1301326101_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Tak se budu přesouvat směr garáž ,ať něco stihnu udělat když jsem doma. :smich: Musím se dnes rozhodnout :huh: ,co udělat s těma kolama ,ale asi se půjde do navařování lemů.Protože je už mám několik měsíců koupené ;) já jsem tušil že je budu potřebovat :) :lol: :P

DOBRÝ PODVEČER :smich:

MIRO JÁ BYCH PRVE ZKUSIL VYTÁHNOUT TY LEMY.........ŘEZAT A NAVAŘOVAT NOVÉ LEMY SE MŮŽE AŽ PAK KDYBY TO NEŠLO VYTÁHNOUT

BADE MI JE TO JEDNO KDY TEN SRAZ BUDE :smich: JÁ BYCH JEL I KDYBYCH KVŮLI TOMU MĚL VYBULIT ŠICHTU :smich: ;)

Odkaz ke komentáři
DOBRÝ PODVEČER :P

MIRO JÁ BYCH PRVE ZKUSIL VYTÁHNOUT TY LEMY.........ŘEZAT A NAVAŘOVAT NOVÉ LEMY SE MŮŽE AŽ PAK KDYBY TO NEŠLO VYTÁHNOUT

BADE MI JE TO JEDNO KDY TEN SRAZ BUDE ;) JÁ BYCH JEL I KDYBYCH KVŮLI TOMU MĚL VYBULIT ŠICHTU :) :huh:

Raztěji :-*

Jero: Nz Nz :lol:

Hej Marosu vcera jsme mel smazeny camember a stouchane brambory tak jsem si na tebe vzpomel ;)

Už jsem z toho facebooku tak zblbnutej ,že jsem k tomuhle tvému příspěvku chtěl dát - To se mi líbí :smich:

Odkaz ke komentáři
Párek funguje tak je to dobrý ;) (dámy jistě prominou)

docela to újde :lol: ...a áno, asi už u škodovek zůstanu ikdyž mě ty Hondice lákaj,..RS je RS :)))

A co jinač u tebe,,jak ti to kormidluje ?

ALE JO CELKEM TO JDE :P

A CO ŘÍKÁŠ NA RS-KU CO KOUPIL DEKO .............UŽ JSEM V NÍ I SEDĚL :huh: NÁDHERA

Odkaz ke komentáři
ALE JO CELKEM TO JDE :P

A CO ŘÍKÁŠ NA RS-KU CO KOUPIL DEKO .............UŽ JSEM V NÍ I SEDĚL :huh: NÁDHERA

No já ji jeste nevidel ,, nedávno jsem si toho všiml ,,nekoukal jsem na nick a nějakou dobu se mi zdalo ,že má havex noveho člena ;) a Deko dostane Deku zato,že nás předběhl ;) :))

já bych bral toto - :lol:) http://skoda.sbazar.cz/octavia-rs-lpg-151k...t-o5323093.html

Odkaz ke komentáři

http://skoda.sbazar.cz/octavia-rs-lpg-151k...t-o5323093.html

TAKY PĚKNÝ KOUSEK 151 KW :)

ALE BADYS ŘÍKAL ŽE ŽLUTÁ JE NA PRD , ŽE NA TO SEROU MUCHY :huh:

Letos jedu na milion% ,,třeba zapít ty dvoje poslední Malenky co jsem tak strašně měl jet ;) ... ale nevím jestli jet autem , když pak slyším jak se vzájemně člonové odvážej ;) :P

WOODY UŽ MĚ UPOZORŇOVAL ŽE LETOS ODVOZ NEBUDE ? PROTOŽE JEDE SÁM A MAMČU NECHÁVÁ DOMA :lol:

Odkaz ke komentáři
http://skoda.sbazar.cz/octavia-rs-lpg-151k...t-o5323093.html

TAKY PĚKNÝ KOUSEK 151 KW :)

ALE BADYS ŘÍKAL ŽE ŽLUTÁ JE NA PRD , ŽE NA TO SEROU MUCHY :huh:

WOODY UŽ MĚ UPOZORŇOVAL ŽE LETOS ODVOZ NEBUDE ? PROTOŽE JEDE SÁM A MAMČU NECHÁVÁ DOMA :lol:

Nahoře jsem ti ji poslal :smich: budeme mít stejné ? :P)

Žlutá je super jinou nechci :smich: ... a muhy serou na vsechno ;))

WOODY UŽ MĚ UPOZORŇOVAL ŽE LETOS ODVOZ NEBUDE ? PROTOŽE JEDE SÁM A MAMČU NECHÁVÁ DOMA ;)

:smich: vezmu kolo :smich:)

Odkaz ke komentáři
Brej den :smich:

Jindra to jistí :smich:

KÁJO NO VIDÍŠ TO MÁLEM JSEM ZAPOMĚL NA DRAKA :smich: DOBRÝ OSOBNÍ ŘIDIČ ;) K AUTU SE CHOVÁ SLUŠNĚ , NEVYTÁČÍ STUDENÝ MOTOR A NEŘADÍ PŘEZ ZUBY ;) :huh:

zdravíčko :smich:)

Budeme s Raztym jako v Nekonečném příbehu,,poletíme na drakovi domůů:smich:))

http://sweetfuzz.com/wp-content/uploads/20...ever-ending.jpg

:) :lol: :P NA DRAKOVI A Z DRAKEM NA ZÁDECH

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...