Janek250 Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 téééda Marku ;) Je to možné to ale musi být zrcátka pro sedačku řidiče s el. ovládáním Jak jako dolu? Myslim ze Janek mysli neco ve stylu co dela Molik . tj hodis zpatecku, senzory pipají a behem toho sek ztoci zpetne zrcatka dolu aby si videl presne kde mas naraznik....jak vyradis zpatecku vrati se zrcatka zpatky do puvodni polohy. Jo presne co dela Molik :) dolu a mirne k autu, ale Mirek ma asi pravdu ze to musi byt spigly k el.ovl.sedacce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 téééda Marku ;) Clovek ji nabidne zmenu podsvetleni a ona to da hned do novin :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Brej den :) Učitelka si pozve rodiče : " Pane Horváth, Váš syn bude muset do zvláštní školy ! " Odpověď : " No proč ne , když na to kluk má . . . " 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Dobré odpoledne..tohle mi přišlo emilem...dejte si to přes celou obrazovku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Neználku mám to pro tebe už doma. Dneska to přišlo :) Předám někdy na srazu, anebo se stav někdy na kafiko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Caute bando :) Podle rad BadySe jsem patecek prezil uplne krasne :D Ted uz parking v Italii a na slunicku je nadhernych 27°C :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Pěkné odpoledne..... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Nazdarek....:) Tak u mě při patku makačka na zahradě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Hezky vecer. Ja ted povecerel a je mi fajn. Mirek asi kouka na Trinec jak drti Slavku :) Rubi,uz jsi sazela zeleninu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Jo Třinec jede..... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Hezky vecer.Ja ted povecerel a je mi fajn. Mirek asi kouka na Trinec jak drti Slavku :) Rubi,uz jsi sazela zeleninu ? Zeleninu nee...ale travu jo.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 anglicky :) kež by :) ale na to naše oraniště bych potřebovala čtyřkolku....tak byla potřeba lehka uprava terenu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 myslis zetor 7745 s pluhem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 myslis zetor 7745 s pluhem :) všechno ruční prace... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 takze misto sluneni motyka do ruky ;)a hej hou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 takze misto sluneni motyka do ruky ;)a hej hou :) spiše rýč a krumpač..:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 se nezdas... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 se nezdas... :) :D dneska jsme tu uplně sami :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Zeleninu nee...ale travu jo.. :) rubi si pestuje hulo :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 tak pouštíme do světa naší dlouholetou partačku, tak kdyžtak koukněte http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...p;#entry1115770 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 rubi si pestuje hulo :) :) S tim jak se o vše staram by mi to zdechlo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 S tim jak se o vše staram by mi to zdechlo.... hulo je nenarocne, je to skoro plevel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 pan je znalec :) Jinak dobre ranko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 uáááááááááh........vzhůru do garage :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Dobre odpoledne. Vrera kolegovi z prace volali jeho sousede ze zahrady ze mu nekdo ukradl bazen. Bohuzel to nebyl april. Ty kur..... musely vypustit cca 6 kubiku vody, vyndat vnitrni plachtu, odpojit skimer rozebrat celou konstrukci a vyndat ho. Cele to bylo z poloviny zapustene v zemi obsypane suchym betonem a zasypane zeminou!! Sekat ruce smejdum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Dobre odpoledne. Vrera kolegovi z prace volali jeho sousede ze zahrady ze mu nekdo ukradl bazen. Bohuzel to nebyl april. Ty kur..... musely vypustit cca 6 kubiku vody, vyndat vnitrni plachtu, odpojit skimer rozebrat celou konstrukci a vyndat ho. Cele to bylo z poloviny zapustene v zemi obsypane suchym betonem a zasypane zeminou!! Sekat ruce smejdum. To je sila. Kamos mi rikal,ze jeho kamosovi ukradli zahradni trakturek - ktery ale udajne museli tahat pres plot ,takze organizovana silna tlupa to musi byt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Zdravím..... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Dneska je tu nějak mrtvo...... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.