Kaproš Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Kapros : bylo to nachuja pocasi, ale i tak doufam byl spokojeny :)ja si myslim ze to bude za chvilu podobny pacient jako ja :)tak pred 3-4 rokama sem se ptal proc jezdi tim cim jezdi, a on ze nepotrebuje auto dobre, ze ma motorku....dobre, uz ma octavku, tak mu rikam at tam cosi vylepsi, ze pry ne skoda penez ze pry kupi radsi horaka na jezdeni...dup dup uz tam ma 16tky , vzadu brzdy s RSka , 3raminko .....ja si myslim ze to nebude dlouho trvat a zacne vrtat do motoru .) Plně s Tebou souhlasím. Taky jsem do něho kapánek hučel, když vyměnil Rencka za OI :) Jinak to 3raminko měl za fakt luxusní cenu, jsem čuměl jak cyp .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Přidávám fotky z dnešního pokusu dorazit do Rožnova přes Čeladnou: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 (upraveno) Tak já už mám taky přezuto a vzal jsem si na pomoc helfra :) s ním to šlo, za půl hoďky hotovo :PTakového trhače mám taky doma ,ale je o krapátko starší má už 15 roků a už moc pomáhat nechce ,jen zajit na chvíli ven a šup zase na gauč. Upraveno Říjen 15, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Kurňa Kaproš normálně jsi mi nahnal strach asi pojedu ještě přehodit kola .Dnes byla v Havířově pořádná bouračka kousek před Kosmosem ani nebylo poznat co to bylo za auto ale můj tip je W Polo bylo to na sračku opřel to tam o strom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 (upraveno) Kurňa Kaproš normálně jsi mi nahnal strach asi pojedu ještě přehodit kola .Dnes byla v Havířově pořádná bouračka kousek před Kosmosem ani nebylo poznat co to bylo za auto ale můj tip je W Polo bylo to na sračku opřel to tam o strom AHOJ VŠEM :P MIRO CO TO JSOU ZA NÁPADY OPÍRAT AUTO O STROM :) ALE TEĎ VÁŽNĚ....JE TO TAM PĚKNÝ HNUS TO POČASÍ.....BRRRRR--FUJ :huh:A CO HLÁSILI V RÁDIU, TAK HAVÁREK JAK MÁKU Upraveno Říjen 15, 2009 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Ahoj Rosťo tak jak bylo v zaměstnámí ,dělali jste venku nebo na hale :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Kurňa Kaproš normálně jsi mi nahnal strach asi pojedu ještě přehodit kola .Dnes byla v Havířově pořádná bouračka kousek před Kosmosem ani nebylo poznat co to bylo za auto ale můj tip je W Polo bylo to na sračku opřel to tam o strom Dneska jsem tě viděl chlapáku =) Stal jsem na STOPCE u Koruny obch. a ty jsi zrovna jel na Šumbark =) Jinak tady ta Dopravní nehoda, jel jsem kolem ní.. Docela masakr http://havirovsky.denik.cz/nehody/20091015nehoda.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Ahoj Rosťo tak jak bylo v zaměstnámí ,dělali jste venku nebo na hale MIRO DÍKY BOHU NA HALE KDE JE KRÁSNĚ TEPLOUČKO :) TOPENÍ NA PÁRU.....TO JE POHODA, KLÍDEK, TABÁČEK :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Kurňa Kaproš normálně jsi mi nahnal strach asi pojedu ještě přehodit kola .Dnes byla v Havířově pořádná bouračka kousek před Kosmosem ani nebylo poznat co to bylo za auto ale můj tip je W Polo bylo to na sračku opřel to tam o strom Prý to byla VR6 GOLF a majitel prý jezdil s tím jak pr... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Takového trhače mám taky doma ,ale je o krapátko starší má už 15 roků a už moc pomáhat nechce ,jen zajit na chvíli ven a šup zase na gauč.[ Tak tu už je duchodce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 (upraveno) Prý to byla VR6 GOLF a majitel prý jezdil s tím jak pr... :P WOODY DOBŘE SI TO NAPSAL....JEZDIL JAKO PRASE.... :smich:UŽ NEPOJEDE :) Upraveno Říjen 15, 2009 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Woody: fáááájny šakal, a kola taky nosil ?? Kola nenosil, ale snažil se je žužlat. Klíč se mu podařil jen postrčit, ještě ho nezvedne, ale počítám že na jaře už to zvládne a já budu mít jen dohled, aby dodržel směr vzorku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 (upraveno) Zdar a silu kamradi. Dorazil jsem domu v poradu a uz uzivam tepla :) Woody,super pracant. Jeste ze nemel hlad :P Upraveno Říjen 15, 2009 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Na dnešní cestě z Finska se mi na displeji ukázalo pěkné číslo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Na dnešní cestě z Finska se mi na displeji ukázalo pěkné číslo: ROSTIK TO JE KRÁSNÉ ČÍSELKO :) JÁÁÁÁ CHCI TAKY :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Na dnešní cestě z Finska se mi na displeji ukázalo pěkné číslo: Taky se mi dneska objevilo krásné číslo, ale na manželčiným autí. :) Jo, kdyby jste někdo chtěli letní pneu 165/70 r13 5 a 6 mm můžem se domluvit :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Zdar partyjo koukám že už sedíte v hospodě a já sedím v práci. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 brrrr divna kombinace... mokro a zima :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Zdar partyjo, jak tady a na netu vidím ty zasněžené cesty a opět překvapené silničáře tak se mám při zítřejší cestě do Strakonic na co těšit !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 uprzymnou soustrast 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 uprzymnou soustrast dzynka jak pjerun :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Tak to bude maras přes vysočinu už teť tě lituju hlavně dojď v pořádku :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Zdravím vsecky .) Kapros : zadne finsko :)u me doma to je jeste horsi .)ale snad to brzy staje .) K tomu 3 raminku tez sem cucel jak mi to rikal, ale zase je treba uznat ze ta RSka z kere to bylo uz melo asi nejlepsi casy za sebou, jelikoz ten volant uz nevypada nejlip :)ale porad je to jeste dobre. Jinak prezuti z 225/45 R17 na 205/55 R16 je pecka :)auto sice vypada strasne , ale zase je v nem hezky pohodlicko a neodskakuje na nerovnostech jako krava. Jinak sem si zkusil na dalnici pruzne zrychleni 100 - 160 na 4gang a cca 8 vterin......ficak teda.....dal uz sem nezrychloval uz to bylo nejak o drzku .) Neznalek : Nahodou tvuj trhac vypada porad jeste velmi cile na svuj vek .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Zdravím vsecky .) Kapros : zadne finsko :)u me doma to je jeste horsi Fakt jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 No vsak kukni cesta domu kolem 17:30 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 No vsak kukni cesta domu kolem 17:30 Zdravim muzu se zeptat kde je to focene? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 No vsak kukni cesta domu kolem 17:30 Kua Hoblik nejezdi tak rychle bo je to pak rozmazane :) Jinak taky pekne Finsko jako v Čeladne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 (upraveno) Kluci jak já jsem rád :P že žiju na jihu :) A taky koukám že ten můj přispěvek má celkem blbý číslo Upraveno Říjen 15, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Rudolf : Mezi Frydlantem nad. O a Raskovicemi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 A právě jsem chtěl zeptat jestli ti jde elektrika ,ale asi blbost co. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.