Deko Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 To víš Kájo :D skoro Pražáci :o ;) :( :( trochu sněhu a je průser Prazaci?? Ja dneska pri svem snizeni hrnul. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Ahoj pratele. Tak uz jsem skoro doma. Ted si davam obed kousek od baraku. Jinak dnes same prekvapeni.Pri prijezdu jsem nasel Lilo s prazdnym zadnim kolem. Zadni dvere kluci zande hezke nemyly,tak jsem si vzal jen zrcatko a Vaša je fakt mach. Tempomat a Trippling mel za chvili namontene... A hned pri testovaci jizde domu mi tempomat usetril pokutu od cihajiciho Prassatu R36 :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Kube nemel si nahodou privest slunko a teplo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Kdepak ani Zakopané ani Praha...dneska to na Ostravici bylo docela vzrůšo, Eda naštěstí i na letních vyjel kam měl, ale nic příjemného to teda nebylo. Odpo už naštěstí ten sníh z cest roztál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Jsem ho poslal do predu abych tu mel i ja dobre klima jak prijedu a jste to vsechno vycabrali a ja ted mrznu a nemuzu delat na autech, herdek S vama jsou ale ksefty :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 hojte. Kubo,tys to teple pocasi asi spis jeste nevybalil z kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Kdepak ani Zakopané ani Praha...dneska to na Ostravici bylo docela vzrůšo, Eda naštěstí i na letních vyjel kam měl, ale nic příjemného to teda nebylo. Odpo už naštěstí ten sníh z cest roztál. Hezky bilo. Pro Edu zadny problem, mas karu ze s ni muzes jezdit po sjezdovce nahoru a dolu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Hezky bilo. Pro Edu zadny problem, mas karu ze s ni muzes jezdit po sjezdovce nahoru a dolu! To sice jo, ale ne na sjetých letních kolcách, to už se i Eda zapotil :) Jsem ho poslal do predu abych tu mel i ja dobre klima jak prijedu a jste to vsechno vycabrali a ja ted mrznu a nemuzu delat na autech, herdek :P S vama jsou ale ksefty To s tebou jsou kšefty! :) Místo slunka tu na nás sníh vybalit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Vsak jak mam jeste na aute zimaky Veru :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Tak je alespoň využiješ , a pošetříš letňáky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 To sice jo, ale ne na sjetých letních kolcách, to už se i Eda zapotil :P A která stáj to vyprovokovala a začala přezouvat jako první ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 A která stáj to vyprovokovala a začala přezouvat jako první ?? U mně to vyprovokoval defekt na zimním kolečku :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Verush to neřeš,po zítřku se opaluješ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Máš nějakou zaručenou předpověď ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Verush to neřeš,po zítřku se opaluješ No jen aby, ale beru tě za slovo ( a doufám že si nemyslel solárko) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 No doufám že máš pravdu :P ,ráno jdu na ryby tak ať nemusím brát sekerku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 je to jistý,to mi věřte a Mirku místo sekyrky vem pilku,kdyby se našlo něco na přeříznutí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Tak to už nechám mladším :) ,já už se do žádných větších akcí nepouštím :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Miro na kapra ti stačí nůž A jinač před chvíli jsem se vrátil od klempíře co mi ohýbal plechy. Kdyby jste někdo potřebovali něco od klempíře, mužu vřele doporučit. Takové supr jednání jsem snad asi ještě nezažil a ještě mi to udělali levněji než jsme byli domluveni Fakt klobouk dolů :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Mirku máš sz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Miro na kapra ti stačí nůž :) A jinač před chvíli jsem se vrátil od klempíře co mi ohýbal plechy. Kdyby jste někdo potřebovali něco od klempíře, mužu vřele doporučit. Takové supr jednání jsem snad asi ještě nezažil a ještě mi to udělali levněji než jsme byli domluveni Fakt klobouk dolů :) Tuníš fabku nebo co ?? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Miro na kapra ti stačí nůž Já ho přeperu aj bez nože ,se umim bránit néééééééééé. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Tuníš fabku nebo co ?? :P Tunění jde bokem, stává se s ní pracant :) , kure včera jsem vez ipu a jak mi v kufru lítala, tak mi od teru zasrala koberec ještě že to šlo vyčistit benzínem :) Bude třeba kupit novou leštěnku, neprodáváš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Neměl jsi prodat Faťana ten by to zvládl :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Dnes jsem si dovolil zaparkovat mezi chééééfy. Takže zase po premijach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Neměl jsi prodat Faťana :P ten by to zvládl No to jo, ale zas bych neměl dřevo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 (upraveno) Jsi měl zajít do lesa, máš ho za rohem. Upraveno Duben 14, 2011 uživatelem blondakxxx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 jak tak koukám,tak ujíždíte na červené :P Verush,vidíš kolik nás tu je,když není středa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.