Hoblik Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 :-)nestras s elektrikou, za posledni 3 dny uz bylo snad 10 vypadku.....sice vzdycyk tak po 20 -30 minut ..ale i tak je to otravne jak chces vjet do zahrady, mackas knoflik at se otevre brana....a ono hovno zlata rybko, tak sup do te klemry a hezky ruco manual.....a to same znova u garaze.....komfort je v prdelce pak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Kua Hoblik nejezdi tak rychle bo je to pak rozmazane :P Jinak taky pekne Finsko jako v Čeladne. Však tam má pořád antiradar tak může. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Dobrý večer : ) Tak jsem si dneska byl dvakrát zablbnout na plácku a je mi fajn ,,chybelo mi to uz :) ... Koukam ,ze kalamitku mate vsude .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Jero,kolik tam toho mate ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 tady v trinci a oldrichovich typuju tech 5cm ,ale prijel jsem z jablunkova od zenske a tam je 10 a vic.., 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Jero tak si najdi ženskou na jihu tam neni snih :) :P :( ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Však tam má pořád antiradar tak může. :) Já myslím že tam kudy jezdí by se mu místo antiradaru hodila spíš integrovaná radlice :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Jero tak si najdi ženskou na jihu tam neni snih :) :P :( ;) :D Zenskou mam ,, :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Dobrý večer : ) Tak jsem si dneska byl dvakrát zablbnout na plácku a je mi fajn ,,chybelo mi to uz :P ... Koukam ,ze kalamitku mate vsude .) A co si dělal sněžnou rally? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 A co si dělal sněžnou rally? :) Par delniku ze stavby me natacelo na telefony takze se mozna objevim na nejakym tom vdeo servru :P .)) ... byla to takova snezna rally na rovnem place 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 tady v trinci a oldrichovich typuju tech 5cm ,ale prijel jsem z jablunkova od zenske a tam je 10 a vic.., JJ,znamy z Mostu volala a rikal "katastrofa" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Ahoj...dneska tu je pěkná účast :) Doufám,že se počasí umoudří...nemam zatím koupené zímní opony :P Doufal jsem, že to přijde později... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Z toho si nic nedělej já je mám ještě v garáži. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Ahoj...dneska tu je pěkná účast :) Doufám,že se počasí umoudří...nemam zatím koupené zímní opony :P Doufal jsem, že to přijde později... tady je to nastesti jen zima a mokro. Doufam ze do zitrka nic nenapadne :-D pze se mi nechce do prace autobusem :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 No já včera v noci zazil historicky okamzik. Makov a Bumbalka stala tak za hovno, ze kdyz jsem potkal kamion ktery zablokoval zatacku, tak jsem to dotahl tak daleko, ze jsem nakonec zablokoval celou cestu a museli me tahat traktorem. Moje prvni zkusenost tazeni na traktoru :P Jsem dneska zvedavy na vysocinu a D1. Rano pisnu info jak to vypadalo dneska. Letim, at tam mam jeste nejake dobre misto u pumpy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Jj...ale jezdím denně do práce a nerad bych dělal po vzoru Jeryho na Darkově sparring partnera v snow rally :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 JJ,znamy z Mostu volala a rikal "katastrofa" :) tjn , na par mistech musis davat bacha abys neuklouzl a na listi natoz na snehu a kdyz se to skombinuje :P ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Jj...ale jezdím denně do práce a nerad bych dělal po vzoru Jeryho na Darkově sparring partnera v snow rally :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 JÁ SEM TAM TU FRONTU NEMĚL NERVY STÁT :) DONESL JSEM TY KOLA AŽ DOVNITŘ, HODIL SEM JE TAM NA ZEM A ŘEKL SEM JIM....AŽ TO BUDE HOTOVÉ TAK AŤ MI ZAVOLAJÍ. ŘÍKALI ŽE BY TO MĚLO BÝT ZÍTRA, TAK UVIDÍME. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 No já včera v noci zazil historicky okamzik. Makov a Bumbalka stala tak za hovno, ze kdyz jsem potkal kamion ktery zablokoval zatacku, tak jsem to dotahl tak daleko, ze jsem nakonec zablokoval celou cestu a museli me tahat traktorem. Moje prvni zkusenost tazeni na traktoru :( Jsem dneska zvedavy na vysocinu a D1. Rano pisnu info jak to vypadalo dneska. Letim, at tam mam jeste nejake dobre misto u pumpy :P :) opatrne musis pirate 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 To si dovedu představit...loni jsem touhle dobou musel na geo a povedlo se až v třetím pneuservise a stejně mě objednali až na druhý den... Apropos: Potřeboval bych koupit nové zimní gumy 195/65 R15 ...můžete mi poradit dobrý obchod s dobrými cenami,kde by mi to případně i přezuli bez toho abych tam stál celý den ve frontě ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Já myslím že tam kudy jezdí by se mu místo antiradaru hodila spíš integrovaná radlice Integrovana radlice :P myslis RS naraznik ze jo :) tak ten si neporidime ..... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 To jsi byl v K@K nebo jinde ,doufám že jsi nebyl v Barumu mám špatnou zkušenost z loňska :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 jirka : pneu-net.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Jestli to bylo Neználku na mě,tak právě, že jsem byl v Barumu pod kopcem...naštěstí to bylo ještě na Punto,takže teď už mi to je jedno...ale jinak tam byla pohoda. :) Kam jezdíte vy ? Hobliku díky...tak tam jsem koukal a předběžně jsem si vybral... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Nene to bylo na Raztyho já už asi 4 roky do K@k 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Integrovana radlice :P myslis RS naraznik ze jo :) tak ten si neporidime ..... Proč ja měla za to že to je součast zimní výbavy od Škodovky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 To si dovedu představit...loni jsem touhle dobou musel na geo a povedlo se až v třetím pneuservise a stejně mě objednali až na druhý den... Apropos: Potřeboval bych koupit nové zimní gumy 195/65 R15 ...můžete mi poradit dobrý obchod s dobrými cenami,kde by mi to případně i přezuli bez toho abych tam stál celý den ve frontě ? TCHÁN BYL PŘEZOUVAT NA NOVÉ ZIMÁKY....BARUM POLARIS 195X65X15 A ZA JEDNU GUMU DÁVAL 1 300 KČ VEŠKEROU PRÁCI MĚL ZDARMA. POKUT SE TI TA CENA ZAMLOUVÁ TAK TI MŮŽU POSLAT TEL. KONTAKT NA PANÍ VEDOUCÍ A MŮŽEŠ SE S NÍ DOMLUVIT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Proč ja měla za to že to je součast zimní výbavy od Škodovky :-) Neni RS auto nebude RS naraznik A jinak zase uvazuju ze obnovim napis vzadu :)SDI uz tam dlouho nebylo .)a jeste jeden napis doma mam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Díky RAZTY , můžeš poslat Myslíte, že je dobré udělat i geometrii při jednom ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.