Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

8? Další megaloman :(

tak jsem pány s nábytkem vyhodil, neb zakázková výroba má být dle specifikace zákazníka a né že si to někdo udělal od oka, jeden stůl a 4 chyby (výška, velikost noh, prostupy na kabeláž, hrany)....no málem mě odvezli jak jsem to uviděl, tak si to vezou zase zpět do práglu :smich:

Odkaz ke komentáři
tak jsem pány s nábytkem vyhodil, neb zakázková výroba má být dle specifikace zákazníka a né že si to někdo udělal od oka, jeden stůl a 4 chyby (výška, velikost noh, prostupy na kabeláž, hrany)....no málem mě odvezli jak jsem to uviděl, tak si to vezou zase zpět do práglu :smich:

Nějaká solidní firmička :()) prostupy na kabeláž se má dělat na místě ;) to jen tak z branže :D

Odkaz ke komentáři
Dobré poledne, dá si někdo kávičku?

Já bych si dala.... :smich:

tak jsem pány s nábytkem vyhodil, neb zakázková výroba má být dle specifikace zákazníka a né že si to někdo udělal od oka, jeden stůl a 4 chyby (výška, velikost noh, prostupy na kabeláž, hrany)....no málem mě odvezli jak jsem to uviděl, tak si to vezou zase zpět do práglu :(

Správně tak na Pražáky!!

Odkaz ke komentáři
To jsi byl doma celý den..... :)

Neee.Jsem dojel z roboty,ne.

Caute bando. Notak mam v servisu takze jsme na netu jen ve Francii a to jen pres telefon. Hodinu jsme prohlizel co se delo v HavExu. Ted jdu koukat dal. Jinak nadrazi na hezky vikend :palec:

Copak mas s masinou ( cti NTB ) ??

My jsme tez doma. Mela sem v zameru si umyt edu ale nejak se mi nechce tak to asi necham na zitra a radeji si pudu neco uklohnit na vecu.

Co bude dobreho ? Ja si dal chleba s jahodovou marmeladou a kakaicko :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...