Kube Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Romane nenapsal ale uz to je fuk :( Asi to bylo pripojenim a ne s Forem. Co to koleno??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 (upraveno) Dotaz na IT - bezdrátové sluchátka pro skypování by jste doporučili nebo by jste zůstali u standartních s kabelem. Nejde mi o kvalitni reprodukci hudby, spíše at muzu behem mluveni pochodovat, jsme trosku jako z filmu " Marecku podejte mi pero " :( No vždy je lepší kabel. Ale dnes už jsou bezdrátové na vysoké úrovni a už to je celkem jedno. Pokud si nekoupíš nějaké šunty za 200kč tak budeš spokojený. Já mám bezdrátové a jsem spokojený. Svým způsobem mám celé multimediální centrum doma bezdrát a pohoda. Jediné na čem záleží přes co to budeš propojovat a co ti podporuje PC. Upraveno Květen 2, 2011 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Romane nenapsal ale uz to je fuk :D Asi to bylo pripojenim a ne s Forem. Co to koleno??? Jo už v poho rehabky, jízda na kole atd.... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 No vždy je lepší kabel. Ale dnes už jsou bezdrátové na vysoké úrovni a už to je celkem jedno. Pokud si nekoupíš nějaké šunty za 200kč tak budeš spokojený. Já mám bezdrátové a jsem spokojený. Svým způsobem mám celé multimediální centrum doma bezdrát a pohoda. Jediné na čem záleží přes co to budeš propojovat a co ti podporuje PC. Toz tez bych rad vedel co to podporuje a co ne:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Tak ja jdu spat pratele. Takze ahoj zas zitra a dobrou noc vsem az pujdete spat. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Dotaz na IT - bezdrátové sluchátka pro skypování by jste doporučili nebo by jste zůstali u standartních s kabelem. Nejde mi o kvalitni reprodukci hudby, spíše at muzu behem mluveni pochodovat, jsme trosku jako z filmu " Marecku podejte mi pero " :( Otázka : co je pro tebe větší překážka drát nebo to když je budeš potřebovat tak budou ty bezdrátové vybité a nepoužitelné ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Otázka : co je pro tebe větší překážka drát nebo to když je budeš potřebovat tak budou ty bezdrátové vybité a nepoužitelné ?? Tak stačí je vypínat a sem tam kouknout na světýlko. Ty moje když jim dochází baterka tak pípají a je to otázka pár sekund je dát nabít či vyměnit baterky. Drát je někdy velká překážka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Tak stačí je vypínat a sem tam kouknout na světýlko. Ty moje když jim dochází baterka tak pípají a je to otázka pár sekund je dát nabít či vyměnit baterky. Drát je někdy velká překážka. NO WIRELESS :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Toz tez bych rad vedel co to podporuje a co ne:) Nechapu, vždyť tam nahoře máš minimálně troje sluchátka :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 (upraveno) NO WIRELESS :) :lool: Upraveno Květen 2, 2011 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 (upraveno) Dobre rano. Dam si kafe a jde se na to :lool: Upraveno Květen 3, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Dobré ráno. Kávička ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Dobré rano vsem :) Nechapu, vždyť tam nahoře máš minimálně troje sluchátka No jo ja taky hodne veci nechapu ktere chces a mas, takze si myslim ze podobne by to mohlo byt u me co myslis ? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Dobré rano vsem :) No jo ja taky hodne veci nechapu ktere chces a mas, takze si myslim ze podobne by to mohlo byt u me co myslis ? :lool: Ok, už mlčím Jinak dobré ráno, kávička a 5 koláčků (ale jsou malé) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Ok, už mlčím :lool: Jinak dobré ráno, kávička a 5 koláčků (ale jsou malé) malicke, jo? jinak dobre rano :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 malicke, jo? jinak dobre rano :lool: Tak do takové¨ho bych si leda tak 5x kousla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Dobré ráno :) Tak já bych si do toho ani nekous, já radši dort od mojí ženy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Dobré ráno :) Tak já bych si do toho ani nekous, já radši dort od mojí ženy :lool: Hezky!!! Tak neříkám že bych si taky nedala i tendle druh ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Woody už to ke mě faxuj, dal bych si!! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Radime máš to v mejlu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Brej den :) je třeba nosit správný vercajk :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Ty vado to je dobrej nápad jak svina :lool: woody: a co je uprostřed toho masového dortu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 woody: a co je uprostřed toho masového dortu? Sladký korpus a marmeláda Ne, je to kulatý chleba, okrájená kůrka a říznuté jak klasický dort na 3 díly/vodorovně/ a místo marmelády jsou pomazánky/masové ;) / :) Brej den ;) je třeba nosit správný vercajk ;) Správný muž nosí vercajk v kalhotách a né v kufru :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 tak s tou marmeládou jsi mě dostal :lool: ještě že tak ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Zdravím ...dneska bude asi chcát celý den..... :lool: Dobré ráno ;) Tak já bych si do toho ani nekous, já radši dort od mojí ženy Woody vypadá dobře.....taky bych si dál vzorek.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 z dnešního rádia :lool: : "Milé rádio, chtěl bych pro mého bráchu, kterému zrovna v nemocnici amputovali obě nohy, nechat zahrát písničku od Petera Nagyho ´Sám s nohami na stole." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Caute bando. Tak ja uz mam hodku padla. Zrovna se krim vazelema s parkem a uzenym. Woody ted dort vypada super. Petinko i ten kolac bych si dal a Carlosi taky kufrik vem na sraz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Jo ten kufřík to by měl dostat každy k narozeninám od havexu......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Tak copak delate? Ja koukam na copak je to za vojaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.