Verush Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Bry den :D Kurec dobrá cena za Marošáka :lool: http://www.slevomagnet.cz/mate-chut-na-por...hranolkama-.htm Aby to nebyla jen strouhanka s hranolkama za ty prachy :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Dobré odpoledne : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Dobré odpoledne : ) Ahoj, jak se ti daří? A kdy už dojdeš na nějaký sraz?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Ahoj, jak se ti daří? A kdy už dojdeš na nějaký sraz?? Čaues :lool: Ale jo,poslední dobou to docela jde :D Dojel bych rád,ale když já už tady o tom nemám vůbec přehled .. včera jsem měl sraz v těšíně u Funa ještě s Mařenou ... měl jsem cestu tak jsem se zastavil . Jinač počítám s frenštátem nebo kde že to je . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 di di, nic takového není u nás dovoleno pěstovat v objektech :o mám to sežraly venku v kabelových šachtách !! :lool: Brej den, tak jsem se dnes pridal ke Kaparosovi. Listy v dupe ..... kdysi se kradly stěrače a antény, doba pokročila :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 mám to sežraly venku v kabelových šachtách !! :lool: kdysi se kradly stěrače a antény, doba pokročila :D Stěrače se kradou pořád ,, před měsícem jsem přišel o boschky" ... ještě ,že jsem si toho všiml .. No a kolega z práce přišel o kufrové dveře na felicii , někdo asi potřeboval , :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 To je banda....... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 To je banda....... :lool: Naštěstí už ty moje stěrače potřebovaly vyměnit :D) tak jsem to urychlil ... ,ale kolega je z toho špatný,měl je jak nové,byl to jediný fungl díl na autě,,hlavně,že pioneer na Mp3 zůstal na svém místě . U nás v třinci se ted ve velkém kradou Alu kola ,, tak kdyby jste někdy stáli na Terase ve slezké ulici , bacha na auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Naštěstí už ty moje stěrače potřebovaly vyměnit :D) tak jsem to urychlil ... ,ale kolega je z toho špatný,měl je jak nové,byl to jediný fungl díl na autě,,hlavně,že pioneer na Mp3 zůstal na svém místě . U nás v třinci se ted ve velkém kradou Alu kola ,, tak kdyby jste někdy stáli na Terase ve slezké ulici , bacha na auto. Tak jedině kola sebou...... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Brej den, tak jsem se dnes pridal ke Kaparosovi. Listy v dupe ..... Mno ja cumim ... Co Ti oholili RSo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Dobré ranko..... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Zdravim pri ranu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Dobré ráno. Jede se na výlet, podívat se na new zahradní stroj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Dobré ráno. Jede se na výlet, podívat se na new zahradní stroj. Směr Poland...... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Dobré ráno. Jede se na výlet, podívat se na new zahradní stroj. Budes kupovat a tunit trakturek na travu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Dobré ráno... Tak dnes jsem se ve 3:10 v noci stál oficiálně strejdou... Sestřička má krásnou holčičku Aničku... :lool: :D :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Gratulace......... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Mno ja cumim ... Co Ti oholili RSo? Jo RS, nekomu lezi v zaludku. Jinak Majorak gratulace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Jo RS, nekomu lezi v zaludku. Jinak Majorak gratulace. Ty maš na ty auta smůlu pořád něco..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Dobré ráno... Tak dnes jsem se ve 3:10 v noci stál oficiálně strejdou... Sestřička má krásnou holčičku Aničku... :lool: :lool: gratulace Budes kupovat a tunit trakturek na travu :D Ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Caute bando. Tak uz se mi to krati. Jinak Rostiku gratulace segre a hdone zdravi preju. Deko a Jero to je hnus. Ja fakt trnu co se v CR deje. Ja se cim dal vic zacinam bat o Lilo jak tam tak 3 tydny stoji sama................ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Ahojte,tady se ku.. krade všude Dneska mě čekalo "pěkné" překvapení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Ty vole,to ti lohli Columba ? U baraku a samo nikdo nic nevidel ? Rosto,tak at jsi dobry strejda a neterinka at je zdrava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Ty vole,to ti lohli Columba ?U baraku a samo nikdo nic nevidel ? Ne byl to Nexus, ale starosti s tím budu mít stejné. Nikdo nic neviděl,ale já ho tak vidět.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Mel jsi foleie ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Ahojte,tady se ku.. krade všude Dneska mě čekalo "pěkné" překvapení Čau . Ted na to koukam na FB... Zasranci to jsou ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 AHOJ BANDO :lool: KUWA POSLEDNÍ DOBOU TOHO JE NĚJAK MOC TY SVINĚ KRADOU CO SE DÁ MAJHORÁK , GRATULACE STREJDO :lool: BLONDAK, DOUFÁM ŽE JE TEN TRAKTOR NA NAFTU ,ABY MĚL FUN CO DĚLAT :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Nazdar pracante 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Nazdar pracante HOJ TY PÁÁÁÁRKU :D V MALENKÁCH TO ROZTOČÍME DRAHOUŠKU :lool: :palec: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 HOJ TY PÁÁÁÁRKU :D V MALENKÁCH TO ROZTOČÍME DRAHOUŠKU :lool: :palec: :lool: Dojedu do Havru busem a přiberu se s někym (jistota je jistota) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.