TDIfun Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 Zdeňku pěkné fotky, asi dobrý fotograf nebo foťák? jjj tahle je fajn, sef nejvetsi heeeeeeeeee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 Toz dobre to dnes bylo, kazdopadne do octavky narvano stokrat vic penez a neni to nadnesene, a golf zajede muj nejlepsi cas na 400 m v historii a to jen se softem.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 Fotky fajne,ale jak cucim,tak Fun uz se i rad foti Proc ten Edik,stoji opacne nez ty dalsi auta a Indi,uz to ma pekne pobuchane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 Dobrý večer, gratulace vitězum.... Chudák Kube, Bublina ho poněkud zmohla, tak mu pujdu odebrat notak než z něho spadne, jak si tak chrní.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 Dobrý večer, gratulace vitězum.... Chudák Kube, Bublina ho poněkud zmohla, tak mu pujdu odebrat notak než z něho spadne, jak si tak chrní.... dekujeme :lol: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 Už o dvacet minut přetahuju,tak dobrou noc všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Dobre rano, kua dnes nikdo nerobi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 dobre ranko. Co by kdo robil,kdyz je ta NEDELA. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Pěkny den....počasí nic moc..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Bre rano. Tak jsem vcera usnul u notaku a nebit Rubi tak asi skoncil na zemi... Tak ja jdu konecne predelat ty fotky at muzete taky kouknout. A to pocasi je na prd. Chybi mi v Bubline dodelat dva plasty a mam hotovo. Herdek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 A to ja bych i neco delala..ale co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 (upraveno) My po obede pojedeme do Lomne na chatu kouknout za tatu. Bude tam i Janek s Petinkou a mamina. Tak aby me tez videli kdyz uz jsem doma. JO a tady mate ochutnavku. Zbytek bude ve vlakne od Bublinky. Upraveno Květen 15, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 A to ja bych i neco delala..ale co? Taky jsem chtěl něco dělat, ale počasí je proti. Včera u nás byly závody RC modelů, tak jsem si nabil GTRo a dnes můžu jezdit tak max po obyváku. JO a tady mate ochutnavku. Zbytek bude ve vlakne od Bublinky. Kube tu stropnici budeš montovat zvenku na LILO ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Jo chtel jsem to tam namontit jako new desingovy prvek :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 No já jsem se rozhodla že půjdu dělat zase něco do školy ale jak na potvoru mi už asi definitivně umřel noťas.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 No já jsem se rozhodla že půjdu dělat zase něco do školy ale jak na potvoru mi už asi definitivně umřel noťas.. To je nemilé, něco mi říká že bych měl udělat backup, záloh není nikdy dost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 To je nemilé, něco mi říká že bych měl udělat backup, záloh není nikdy dost. No já už si ho neudělám... zítra beru noťas a musím s tím někam do servisu ať mi alespoň data zachrání... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 No já už si ho neudělám... zítra beru noťas a musím s tím někam do servisu ať mi alespoň data zachrání... Vedle naší firmy to dělají, trochu se tam s nimi znám tak se ti můžu zítra poptat kdyby něco. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Vedle naší firmy to dělají, trochu se tam s nimi znám tak se ti můžu zítra poptat kdyby něco. No to by bylo fajn, tak se zeptej - je to asi 6 let starý noťas, abslutně nefuknční displej a teď už i nepropojitelný s externím monitorem, tak aspoň data potřebuju zachránit. Tak jestli to jde, jak dlouho by to trvalo a zakolik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 No to by bylo fajn, tak se zeptej - je to asi 6 let starý noťas, abslutně nefuknční displej a teď už i nepropojitelný s externím monitorem, tak aspoň data potřebuju zachránit. Tak jestli to jde, jak dlouho by to trvalo a zakolik. Notes jako takový najede jen nejde LCD ( grafika ) ? Jestli není mrtvý HDD tak to dáme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Notes jako takový najede jen nejde LCD ( grafika ) ? Jestli není mrtvý HDD tak to dáme. Jo on najede, ale je KO displej a proto jsem si před časem pořídila externí monitor. No a teď už ani nejde propojit s tím monitorem, a jelikož nevidím co se v něm děje tak je nepoužitelný. Ale jinak normálně jde zapnout a dokonce se po slepu přihlásím, ale tím končím. Fotky fajne,ale jak cucim,tak Fun uz se i rad foti Proc ten Edik,stoji opacne nez ty dalsi auta a Indi,uz to ma pekne pobuchane Jo Fun už se objektivu nebojí ;) No a Edík nevím proč tak stál.. Hoblik ho tak zaparkoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Jo on najede, ale je KO displej a proto jsem si před časem pořídila externí monitor. No a teď už ani nejde propojit s tím monitorem, a jelikož nevidím co se v něm děje tak je nepoužitelný. Ale jinak normálně jde zapnout a dokonce se po slepu přihlásím, ale tím končím. máš SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 máš SZ dík, ty taky Děcka to je na nic to počasí, co budete odpo dělat? Já půjdu asi něco upéct.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 dík, ty taky Děcka to je na nic to počasí, co budete odpo dělat? Já půjdu asi něco upéct.. já už jsem dnes pekl................. 4 DVD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Rubi upekla take fajne kolecka z listoveho testa. Mnam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 já už jsem dnes pekl................. 4 DVD A jaká příchuť?? Rubi upekla take fajne kolecka z listoveho testa. Mnam Taky dobré.. já budu dělat štrůdl a biskupský chlebíček.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Taky dobre Verush 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 A jaká příchuť?? Nic moc samé jedničky a nuly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Tak my jedem pryc. Tak cau kluci a holky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 biskupský chlebíček.. udělěj tři navíc please 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.