Kube Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Badysu taky preji vsechno nejlepsi Rudo ten kotouc je neprijemny...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Dobrý večer. Badysu vše nej. Dáme ještě jednu anketku. Co je nového ? Majorák sorry ty nemůžeš tipovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Dobrý večer. Badysu vše nej. Dáme ještě jednu anketku. Co je nového ? Majorák sorry ty nemůžeš tipovat. hm gratuluji tedy k nove veci :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Že by ty mlhovky a denní svícení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Bady vse nej, hlavne zdravia at se s domeckem dari vse jak ma!! Blondy: na prvni pohled nedokazu nic poznat, ze by neco noveho vevnitr? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Bady vse nej, hlavne zdravia at se s domeckem dari vse jak ma!! Blondy: na prvni pohled nedokazu nic poznat, ze by neco noveho vevnitr? Tak Majorák se trefil, ale Neználek a Verush samá voda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Bade taky přeji vše nej, hlavně pevne nervy při stavbě Radime že by ti udělali černy polep na SPZ? :) Dobrý večer. Badysu vše nej. Dáme ještě jednu anketku. Co je nového ? Majorák sorry ty nemůžeš tipovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Radime že by ti udělali černy polep na SPZ? těsně vedle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Brej večír pane Badys vše nej Dobrý večer. Badysu vše nej. Dáme ještě jednu anketku. Co je nového ? Majorák sorry ty nemůžeš tipovat. že by posečenej trávník? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Blondak: nenapinej! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 že by posečenej trávník? Carlos to trefil. Tak ta pravá novinka je zde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Carlos to trefil. Tak ta pravá novinka je zde. To je vazne povedena novinka! Krasne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 To je vazne povedena novinka! Krasne Dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Jsem tu koncovku z předku neviděl :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Radime mooc hezke Gratuluji A tady mate slibene foto od nas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Zdarec vespolek Badys vše nej a ať se daří vše jak má :) :) :) :pivo: Blondakxxx pěknej laufík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Kube proc nemate ty okna stejne nafoliovane, flastr je za jakoukoliv folii na prednim okne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 MOC všem děkuji z apřání, už se ze mě stává staré fotr :-))))))))))))) kua ted jsem dolezl z Globusu a přeed vchodovýma dveřma mě vypadl dort z ruk, tak jsem ho zase odnesl do popelnice, vzal hadr a kbelík a šup uklízet..... kurvááááááááááááá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Tome protoze jsme je chteli mit jen tak decentne aby bylo dobre videt ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Kube, možná by to chtělo sloupky do černé ať to tak nerazí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Mě zas dneska spadli zakusky :) MOC všem děkuji z apřání, už se ze mě stává staré fotr :-))))))))))))) kua ted jsem dolezl z Globusu a přeed vchodovýma dveřma mě vypadl dort z ruk, tak jsem ho zase odnesl do popelnice, vzal hadr a kbelík a šup uklízet..... kurvááááááááááááá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Radime vsechno bude, dneska uz jsem ani ja ani foliar nemeli cas. Je to domluvene a objednane na priste. Takze zatim je tohle prvni stage. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 jo maxík je šikovný kluk já ted jezdím tou bílou a to je peklo, ono to nemá folie a ještě jak je to auto bílé, tak si člověk připadá, jak kdyby seděl v MHD a všici na něj čuměj :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 DOBRÝ VEČER BADE VŠECHNO NEJ :) KDY POLEŠTÍME RÝHU ? BO MALENKY SE BLÍŽÍ ,TAK AŤ TAM NEDĚLÁM HAVEXU OSTUDU :) ROSTIK PĚKNÁ ZACHOVALÁ JEDNA ŠVESTKA A TEN KOTOUČ :o TO JE MAZEC , TAKY TO MOHLO DOPADNOUT I HŮŘ KDYBY SE ROZLETĚL :o ALE NAŠTĚSTÍ ZŮSTALPO KUPĚ BLONDAK PARÁDA :) PĚKNĚ SI REDKU ŠLECHTÍŠ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Bade rikal jsem mu ze chci jeste strechu na Bublinu abych to stihl na sraz a on ze by to nebyla pro nej spatna reklama takze jsme prebdezne domluveni jeste na patek pred srazem JO a uz se s Vami loucim. Zitra uz zas odjizdim a je treba jit spat. Tak se tady mejte a dobrou noc preji vsem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Razty, nejspíše o víkendu jsem v garage, bo si zase dovezu prácu, jinak časově ideálně tak srpen :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 BadyS: Happy B-day 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Tak se tu mějte famfárově... Ja se jdu ještě něco málo učit a zítra tam vletím... Tak dobrou noc všem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 V SRPNU UŽ BUDE POZDĚ O VÍKENDU TAM NA TEBE HODÍM OKO :) RUŠIT PŘI PRÁCI TĚ NEBUDU , KROUŽIVÉ POHYBY S HADŘÍKEM PORADÍM DĚLAT SÁM JEŠTĚ TI V PÁTEK BRNKNU A DOMLUVÍME SE CO A JAK ..........ZATÍM DÍKY A TOHO DORTÍKU JE ŠKODA :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 Bre rano, ještě dam kafe a fičim dom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.