blondakxxx Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Blíží se víkend tak co by jsi chtěla? Snad né hezké počasí ?? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Blíží se víkend tak co by jsi chtěla? Snad né hezké počasí ?? :lool: No zrovna tenhle víkend by mohlo být hezké 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 (upraveno) Bude hezkej víkend :lool: ,na počasí vůbec nezáleží Upraveno Červen 9, 2011 uživatelem carlos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Carlos: máš recht.. no nic, balím to dneska v práci a jdu nakupovat na zítra :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Tak my uz mame vsechno snad hotove, maso je nalozene a klobasy v lednici. Chlast na mrazaku a novy blinkr na Lilo. Marena je fakt moc sikovny a ten blatnik vymcknul zpatky. Uz tam neni tak sileny sajgon ale jde to trosku videt. Ale jen trosku. Mam z toho fskt radost. Jo a Tome diky za tip. Uz jsme s nim mluvil a snad to doveze na sraz. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 KUBE TAK JÁ TO MÁM JEDNODUŽŠÍ :D KUPIM ŠPEKÁČKY , CLEBA , HOŘČICI , OKURČIČKY A BUDU SPOKOJENÝ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 A my jdem koukat na animaky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 tady se nekdo ma.ja jeste trcim v robote. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 tady se nekdo ma.ja jeste trcim v robote.nejsi sam.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 nejsi sam.. co ty taky ? masakr -to zitra zapijem.ja ted dodelal rozvody na nove multiple.nenavidim fiaty !!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Synci jak je robota tak bych byl spise rad ze je bo nemusi byt a to pak je problem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 HOBLÍK SVATÁ PRAVDA :) BEZ PRÁCE NEJSOU DOLÁČE :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 není penny,není lásky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Dobré ráno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Dobre rano :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 dobré ráno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Dobré ráno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Dobré ráno.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 dobre rano .tak uz to mame za par :-) pocasi vypada slibne.v mistku sem tam vykukuje slunicko :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 dobre rano .tak uz to mame za par :-) pocasi vypada slibne.v mistku sem tam vykukuje slunicko :-) Možná tak ty, my někteří ještě musíme poctivě do odpoledne makat! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Dobre rano, tak my jsme zrovna v Havru. ja uz jsem ostrihany a ted se zkrasluje Rubi. Pak uz jen pomoc s necim Babicce a hura domu a pak do Frenu. Kurna ja se tak tesim. A v Havirove to taky vypada slusne s pocasim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Možná tak ty, my někteří ještě musíme poctivě do odpoledne makat! :) co ? ja taky jsem v hokne do cca 16 hodin.pak se muze jet na zabavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 co ? ja taky jsem v hokne do cca 16 hodin.pak se muze jet na zabavu Mareno a jak jsi vcera dopadl s tim autem co ma misto nazvu sproste slovo? Podarilo se ti ho rozchodit? Kram jeden italsky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Kube v Orlové jste byli ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Radime nakonec se to muselo odlozit takze jsme tam nebyli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Radime nakonec se to muselo odlozit takze jsme tam nebyli. Dáme pár piv a vezmem to sprejem! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 se zeptejte maxxiho jestli nepřijede na sraz, uvažoval o tom...tak ti to polepí online :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Mareno a jak jsi vcera dopadl s tim autem co ma misto nazvu sproste slovo? Podarilo se ti ho rozchodit? Kram jeden italsky :) joooo ve 20,30 hod jsem to dotahnul do zdarneho konce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Kube ty to teda v tom našem malém krabicovo komunistickém městě řežeš :) Jsem tě viděl na křižovatce u kulturáku jinak musím konstatovat že ty kola vypadají skvěle :D Jinak dobrý den všem Potkají se 3 žraloci a všem je špatně od žaludku. První povídá: "Kluci, já sežral ženskou z Francie a dodnes mi leží v břiše Channel No.5." Druhý na to: "No vidíš, já si zase smlsnul na ruským stranickým funkcionáři a pořád zvracím metály." A třetí se přidá: "To je nic, hoši, já zase zbaštil českýho policajta a ten byl tak dutej, ze se dodneška nemůžu potopit!" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Radime nevim nevim jak by se na to Rubi tvarila ale kdyz ji dame tez par piv tak si toho mozna nevsimne :D :smich: BadySu tak nebylo by to spatne ale vyplata bude az v utery Marku ty jsi ale sikovny!!!! Ja myslel,ze ho spis zapalis a hodis ze skaly :palec: :) Rostiku jsi mel zamavat :) A okolo kulturaku jsem jel dneska nekolikrat :D A dik za pochvalu kol :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.