Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak my uz mame vsechno snad hotove, maso je nalozene a klobasy v lednici. Chlast na mrazaku a novy blinkr na Lilo. Marena je fakt moc sikovny a ten blatnik vymcknul zpatky. Uz tam neni tak sileny sajgon ale jde to trosku videt. Ale jen trosku. Mam z toho fskt radost. Jo a Tome diky za tip. Uz jsme s nim mluvil a snad to doveze na sraz. :)

Odkaz ke komentáři

Kube ty to teda v tom našem malém krabicovo komunistickém městě řežeš :smich: :) Jsem tě viděl na křižovatce u kulturáku :smich: jinak musím konstatovat že ty kola vypadají skvěle :D Jinak dobrý den všem :palec:

Potkají se 3 žraloci a všem je špatně od žaludku.

První povídá: "Kluci, já sežral ženskou z Francie a dodnes mi leží v břiše Channel No.5."

Druhý na to: "No vidíš, já si zase smlsnul na ruským stranickým funkcionáři a pořád zvracím metály."

A třetí se přidá: "To je nic, hoši, já zase zbaštil českýho policajta a ten byl tak dutej, ze se dodneška nemůžu potopit!"

Odkaz ke komentáři

Radime nevim nevim jak by se na to Rubi tvarila ale kdyz ji dame tez par piv tak si toho mozna nevsimne :D :smich: :smich:

BadySu tak nebylo by to spatne ale vyplata bude az v utery :palec:

Marku ty jsi ale sikovny!!!! Ja myslel,ze ho spis zapalis a hodis ze skaly :palec: :palec: :)

Rostiku jsi mel zamavat :) A okolo kulturaku jsem jel dneska nekolikrat :D A dik za pochvalu kol :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...