Jirka Zubek Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 maros...nevím jak to vypadá,ale doma to moc dělat nejde...vzniká množství broušeného prachu,který je všude a to doma nechci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Dobrý podvečer všem :D Dnešní dešťový příděl mě vytopil Jarušku (Razty může potvrdit)vybral jsem asi 9 litrů vody :) a to asi není všechno :D .Prostě hrůza musel jsem vyčistit odtokové kanálky a snad bude po problému,doufám.Později dám foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Dobrý podvečer všem Dnešní dešťový příděl mě vytopil Jarušku (Razty může potvrdit)vybral jsem asi 9 litrů vody :) a to asi není všechno :D .Prostě hrůza musel jsem vyčistit odtokové kanálky a snad bude po problému,doufám.Později dám foto. To máš vyhodu jak pujdeš na ryby jenom je nahazíš do auta a můžou si tam plavat......... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Tak toto jsem měl v Jarušce To máš vyhodu jak pujdeš na ryby jenom je nahazíš do auta a můžou si tam plavat......... :D Tome :) tak to jsem od tebe nečekal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Neználek...pěkná spoušť :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 (upraveno) Tak toto jsem měl v Jarušce ] No,jak to tak vidim,je mi uplne blbe a do breku...jak jsem rikal,asi by mne trefil slak :) Upraveno Červen 30, 2011 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Tak toto jsem měl v Jarušce Tome :) tak to jsem od tebe nečekal :D Dělal jsem si srandu.........ale nejsu Tomaš ,ale Roman......... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Čuste . Míro to znám, akorát se mi to stalo vzadu a jen na gumový koberec. Ale ty to máš teda fest :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Dělal jsem si srandu.........ale nejsu Tomaš ,ale Roman......... Romane já taky :) :D :D Zítra se to pokusím ještě vysát vodním vysavačem ,poradil Razty údajně to vysaje kopletně vodu. Tak se ukáže co to s tím udělá .Jinak budu muset rozebrat interier a pořádně to nechat vyschnout . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 TAK PEKNY VE2ER. NEZNALKU TO ME MRZI JAK DOPADLA JARUSKA. MY MAME OPET AZ DO NEDELE POHOTOVOST. VYHORELA NAM CELA POCITACOVA SIT NA NEKOLIKA MISTECH. TO MUSELA BYT DRSNA RACHA. SNAD TO NEPRIJDE SEM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drak1 Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Zdarec kluci, tak jsem dopadl před 2 lety :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Jindro tak to je uplnej masakr :) to by mě asi trefilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drak1 Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Zdar Mirku.Šak to dalo práce :) a k tomu ještě vyčistit celou chalupu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Zdarec kluci, tak jsem dopadl před 2 lety :) No fuj. Jak pise Mirek..... by mne jeblo. Zdar Mirku.Šak to dalo práce :D a k tomu ještě vyčistit celou chalupu ale by to clovek nerekl jak to mas vypidlovane :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Caute bando :P Jsem se nejak zapomel pred hotelem :lool: No to je asi jedno :) Neznalku kurde tak to je maso!!!!!!!!! Prosim te a kudma tam tak natece??? To je kentus!!!! :) A Jindro a Fabuli ted neni poznat ze by tam kdy byla voda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Draku ještě že ti to šlo jen po ty nohy, tam to naštěstí žádnou paseku v el nenaděla Karkulka před rokem, a kdo pozná co jsem tam včera rouboval ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Draku ještě že ti to šlo jen po ty nohy, tam to naštěstí žádnou paseku v el nenaděla Karkulka před rokem, a kdo pozná co jsem tam včera rouboval ? Že by AC ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Caute bando My vcera byli s Izzi na STK u kruhace kdyz zacal ten slejvak. Po ceste domu, podotykam ze furt do kopce, jsme s Izzi i Viktorkou trikrat plavali...vody jak kdyby praskla Zermanka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Caute bando. Tak ja jsme na sve posledni vykladce tady v Milane.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Caute bando. Tak ja jsme na sve posledni vykladce tady v Milane.... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Zdravim lidičky... :D Už třeba zase sucho.... Nejede někdo na motorky do Radvanic v neděli.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Dobrý večer všem ;) V sobotu práce a v neděli asi taktéž :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 A ja mam posledni vikend tady a zrovna prestalo prset....... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Tak kamarádi dobrou noc všem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 (upraveno) Pěkný večer všem... Sotva jsem se vrátil dom a už pohroma. Bohužel grilovací party je v ohrozeni... :D počasí nám nepřeje a čtvrteční řádění bouřky byla nemilá bohužel mnoho škod. Zítra ráno napíšu zda ano nebo ne... Pokud ano bude tady i adresa a mapka kde vlastne bydlim :D Upraveno Červenec 1, 2011 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Červenec 2, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 Dobrý den..... Tak bohužel musím dnešní akci zrušit.... Počasí je nejisté a zahrada je v nepříjemném stavu... Bohužel nemáme zastřešenou pergolu takže bychom zmokli hned... Snad se někdy povede to u mě udělat.... Všem přeji krásný den... A ještě jednou se omlouvám.... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 2, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 Caute. Tak dneska je to pocasi fakt divne. rano slunko a ted uz se mraci . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 2, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 Příjemné poledne všem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 2, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 (upraveno) Dobrý den. Před pár dny proběhlo doladění softu k nové turbíně. Trochu jsme to s TDI FUNem projeli po dálnici ( FUN říkal že prý to na 77čku nejede špatně :D ), zvedl plnící tlak a motůrku se teď zase o něco lépe dýchá a nekouří. Jo a zase se to o něco lépe rozjíždí. :D Poděkování Zdeňkovi !! Upraveno Červenec 2, 2011 uživatelem blondakxxx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.