Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Vladan ja ne.

Blondy ...tak jsem koukal....

Menu

-nastaveni

- spravce aplikaci

-instalovane aplikace

- najede mi seznam

- a za 1 kdyz dam volby hned,objevi se mi tam jen- Ukazat otevrene aplikace,zobrazit protoko,napoveda,konec - tot vse

-za 2 kdyz chci oznacit aplikaci naskoci mi jen detialy o ni.

Nemam tam nic naistalovano,jen to co tam je origo ale i tak si myslim ze by to melo jit odinstalovat,ne ?

Odkaz ke komentáři

Čusík...... :smich:

Dobre rano!Kurde zitra uz do prace :smich:

Vectom:Kde jsi byl na motokarach?V doubrave?Ja byl v sobotu a muzu rict ze super,znam ty kluky takze jsem mel skvelou cenu,kdyby nekdo chtel muzem se domluvit a dat srazek a pojezdit,byla uplne prdel,jezdili jsme 1h a 30 min ,nechtelo se nam slezt :)

My jezdíme do Hav.suché na krytou halu ..je tam aji restaurace tak posedíš a pojezdíš..... :)

Tady je odkaz......Motokary.......

Kolik za to chce v Doubravě........ :)

Odkaz ke komentáři

Cau

Maros a Vectom: V doubrave chce za 5 min 90 kc ale da se domluvit cena ja ty kluky znam uz dlouho,draha je velka 507 m a fakt super lepsi nez v te hale v Horni Suche,ja jsem daval za hodinu 400kc jinak je za 50 min 750kc takze se da domluvitz muzem nekdy kdyby nas bylo vic zajit :-) nevim kolik to stoji v Suche ale nic moc a je to drazssi a neda se smlouvat cena a draha je kratsi

Jsou tam jen 3 kary a je tam aj casomira takze vam vyjede na konci s tiskarny kdo ktery byl,prumenrna rychlost nejrychlejsi cas a tak :)

Odkaz ke komentáři
Cau

Maros a Vectom: V doubrave chce za 5 min 90 kc ale da se domluvit cena ja ty kluky znam uz dlouho,draha je velka 507 m a fakt super lepsi nez v te hale v Horni Suche,ja jsem daval za hodinu 400kc jinak je za 50 min 750kc takze se da domluvitz muzem nekdy kdyby nas bylo vic zajit :-) nevim kolik to stoji v Suche ale nic moc a je to drazssi a neda se smlouvat cena a draha je kratsi

Jsou tam jen 3 kary a je tam aj casomira takze vam vyjede na konci s tiskarny kdo ktery byl,prumenrna rychlost nejrychlejsi cas a tak :)

Tak to je aji v te Suché.. :)

Odkaz ke komentáři
Woody nejel jsi ted mezi 18.10 a 18.30 smerem od Tesca v Havru k Dukle ?

Určo ne, přijel jsem před chvíli z roboty :)

Woody,bracha ted jedl klobasu a rikal,dobre - kdo ji delal :D

:)

A jinač bando ta další akce platí, snad vyjde počasí i v září :) a jak sem říkal HLAVNĚ BEZ AUT :lol:

:smich::smich::palec: :) ;) :huh: :P :pivo::pivo::pivo::pivo::pivo::pivo:

Odkaz ke komentáři
Vladan ja ne.

Blondy ...tak jsem koukal....

Menu

-nastaveni

- spravce aplikaci

-instalovane aplikace

- najede mi seznam

- a za 1 kdyz dam volby hned,objevi se mi tam jen- Ukazat otevrene aplikace,zobrazit protoko,napoveda,konec - tot vse

-za 2 kdyz chci oznacit aplikaci naskoci mi jen detialy o ni.

Nemam tam nic naistalovano,jen to co tam je origo ale i tak si myslim ze by to melo jit odinstalovat,ne ?

origo odinstalovat nejde, ikdyž uděláš hard reset tak to tam pořád je, jedině hack telefonu !!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...