PetrS Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Zdarec všem :) tak jsem se vrátil z dovči 14 dní uteklo jak voda a zítra do procesu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Pedro to ti nezávidím,návrat do reality :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Zdarec všem :D tak jsem se vrátil z dovči 14 dní uteklo jak voda a zítra do procesu :D Bry den, tak mi teprv začíná a bude až do 18.9 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Bry den, tak mi teprv začíná a bude až do 18.9 :D ty zpáky ani netrefíš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 (upraveno) Dobrý večer...já už měl jít taky zítra po dovolence do procesu,ale ještě jsem si to ojeden den neplánovaně posunul...manželka je s klukem v nemocnici...slabý otřes mozku :D Upraveno Srpen 28, 2011 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 a jake to bylo v tom Mimoni ? stalo to za to ? tak pokud pominu totalni chaoz na vjezdu a vyjezdu tak to celkem uslo, ale jde videt ze lide lepi cim dal tim vice na auta kraviny typu co burza dala....kdysi bylo videt hodne povedenych aut nad kteryma jsem slintal....tentokrat byla k videni akorat jedna RS6 a par peknych Porschatek...jinak bida....a sprinty...no to je na samotnou kapitolu...casy uz jsou neskutecne....pokud clovek nema total zavodak tak se nechyta....amateri treba jako ja, jezdi v katergorii s auty ktere nemaji ani okna a podobne...to pak vsechna chut do prace jde stranou...nema to smysl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 staropramen to není :D taky bych si dal :D jinak vas zdravim bando. Pocasi jeste ujde, tak se jdeme vyvalit na zahradku. Co vy jak jste stravili vikend? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Zdarec ...tak po závodech v těrlicku....paráda..... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Zdar Jsem unaven z dnešního cyklovýletu, ale stálo to za to. Jsem ani nevěděl, že kolem Olešné je taková luxusní cyklostezka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 taky bych si dal :D jinak vas zdravim bando. Pocasi jeste ujde, tak se jdeme vyvalit na zahradku. Co vy jak jste stravili vikend? janku,jak jsi jednou schanel ty zabrany na naves,kdes je nakonec sehnal ? Dobrý večer...já už měl jít taky zítra po dovolence do procesu,ale ještě jsem si to ojeden den neplánovaně posunul...manželka je s klukem v nemocnici...slabý otřes mozku :D Jirko,co tovril ten tvuj synator :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Jirko,co tvoril ten tvuj synator :D V pátek spadl s žebříku poschoďové postele na hlavu...na rentgenu má hematom,tak byl na JIP...dnes už je na normálním oddělení,tak pokud bude zítra vyšetření OK ,tak ho pustí domů. Nedávno jsem psal o stavbě své pásovky...už jsem to dodělal,tak jsem stvořil video...je to taková stíhačka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Takže řemenice už máš? :D Bando už jste něco někdy kupovali na ebay.cz? Potřeboval bych něco z německa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 janku,jak jsi jednou schanel ty zabrany na naves,kdes je nakonec sehnal ? ja to sehnal v praze, zkus EMT nebo Opoltrans v senove u KMH, tam by to podle me meli mit Jirka Zubek : tak to je fajn ze uz ho pustili z JIPky :D Woody : na eBayji ucet nemam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Jo, je to fajn...člověk si až potom uvědí jak je křehký a že stačí málo a ...nechci ani domyslet :D Woody...jo,udělal mi to ...je to dobře udělané,za dobrou cenu :D Jestli spolu děláte,můžeš mu ukázat to video z You Tube :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 dneska mame na veceri krupicku, tak si jdu dat do nosu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Jo, je to fajn...člověk si až potom uvědí jak je křehký a že stačí málo a ...nechci ani domyslet :P Woody...jo,udělal mi to ...je to dobře udělané,za dobrou cenu :D Jestli spolu děláte,můžeš mu ukázat to video z You Tube :D Jsme spolu denně, ale teď mám volno. A zapomněl jsem se ho zeptat či ti to udělal,bo jsem na to zapomněl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Woody...dodělal mi to už minulou středu,ale až teď v pátek jsem to poprvé rozběhl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Bando už jste něco někdy kupovali na ebay.cz? Potřeboval bych něco z německa. Co potrebujes koupit na ebay?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Dobré ránko z procesu a od kávičky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 dobré poledne no vůbec se mi po 14 dnech nechce do procesu :lool: ale na odpolední snad bube pohodovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Zdarec......... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 caute bando :lool: jak to jde pri pondelku?i 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Jo jde to,ale kde je do pátku........ :lool: Par fotek ze závodů: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Tak ta holka v satech a zabkach :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Tak já už mám rodinku komplet doma :lool: ....ale malý se nepoučí,zase řádí jak černá ruka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Tak ta holka v satech a zabkach :lool: tak ta je super :) co s tema satama bez raminek dela v kilu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Ty saty jdou, ale jak se ji asi radi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Ty saty jdou, ale jak se ji asi radi :) blbe :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 V pátek spadl s žebříku poschoďové postele na hlavu...na rentgenu má hematom,tak byl na JIP...dnes už je na normálním oddělení,tak pokud bude zítra vyšetření OK ,tak ho pustí domů. Nedávno jsem psal o stavbě své pásovky...už jsem to dodělal,tak jsem stvořil video...je to taková stíhačka :) Jirko,ty vole,ty jsi sikula .Jsi dobry fakt ze jo. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Zdarec bando tak uz jsem zpet v ČR.... konečně... akorat bohužel po nemilém omylu odjela dneska Bedrunka za Marenou na korbě odtahovky místo po svých... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.