Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobré odpoledne všem ;)

Že jsem nenahlasil do 31.1.2011 změnu majitele nemovitost, ale až v srpnu. Hlavně jak jsem tam byl v březnu, tak mi říkala, že je na to čas do konce roku :angry: a vloni mi dokonce říkali, že to není třeba měnit majitele, že to udělají automaticky u převodu :wallbash:

Jo uředníci ti umí poradit :o ,hajzlové :huh:

Odkaz ke komentáři

Ted mne napadlo,jak dopadlo to video cos tam tocila ?

Že jsem nenahlasil do 31.1.2011 změnu majitele nemovitost, ale až v srpnu. Hlavně jak jsem tam byl v březnu, tak mi říkala, že je na to čas do konce roku :angry: a vloni mi dokonce říkali, že to není třeba měnit majitele, že to udělají automaticky u převodu :wallbash:

Vis jak to je,zakony se meni jak na bezicim pase :lol: ale siml urendi je fakt pakarna.

Odkaz ke komentáři

No pracovali jak das pane mistr :lool: ale z prace jsem odjel uz caa 15.45 .

Ale víš jak jeden ti řekne že nemusí, druhý že musíš a třetí ti hned dá pokutu :angry:

To je ono. Kazdy si to vyklada jinak a dela se dulezity.

jak na tom dela 20 lidi tak je to spatne a dopadne to tak jak u tebe.

Odkaz ke komentáři

Caute. Tak ja dorazil o pulnoci domu. Dneska jsem vyzvedl jeste jeziska pro Rubi a nechteneho pro me. Prisel mi nedoplatek za povine ruceni z roku 2009 na auto ktere uz neexistuje. K nasrani. Nastesti to muzu zaplatit az v lednu. A taky jedna prijemna vec. Ode dneska mam havarijni pojistku na Lilo. Vsechny risky,spoluucast 5% max 5tis. Za 3305kc. Super ;)

Odkaz ke komentáři

A jeste jedna uzasna zprava zaroven darecek pro me :( k tomu berle a bez vychazek!!! Kontrolu mam 13.1.2012. Jsem na mrtvici!!!

Kubo,ty mas nemocenskou ?

jsi rikal ze uz je to lepsi a nakonec zlomene ?

Jo Jo Woody. Nastesti to ale budu platit az v lednu. Ted spis premyslim co budu delat ty tri tydny. Teda doktor rikal,ze to je minimalni doba. Moje stesti je,ze se mi to nepohlo ti kosti za tech 14dni co jsem s tim chodil. :huh:

nemas v Merglu automat :lool:

Odkaz ke komentáři

Cau Nohicu. Nevim o tom,ze by to nekdo z HaveXu delal. Ale jestli je shanis tak je nabizi Jenda T4 a myslim,ze na to abys je dal na svoje auto nic predelavat nemusis ;)

Hm, super, zkusím mu napsat. Já bych je právě asi měnil - ty moje stejně nějak vržou a jsou takové celé uvolněné... :/ Hlavně jsou hodně komfortní!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...