Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak to ti fakt nevim Romane... :o

Cau Zdendo. Jak jsi dopadl v Sosnove?

Docela uspech, v poli tovarnich jezdcu, profi zavodniku a kluku co jezdi republiku 29 startujicich tymu 11 misto :-) nez jsem se do toho dostal to chvili trvalo, navic se jelo na vode a s tim nemam moc zkusenost, jeste nam strikali vodu z trysek na trat, no masakr :-) ale luxusne jsem si zajezdil a zazavodil, jsem rozmlacenej jako svina, 3 hodiny v kuse se jelo... :rolleyes: :rolleyes:

"Hlavního závodu se zúčastnilo 72 jezdců z 5ti zemí ve 29ti motokárách pod 12ti soutěžícími na 6ti značkách podvozků. Nyní vám přinášíme kompletní výsledkový servis Kočka Cupu 2011 a výsledky dětského závodu Kočka Junior Cup 2011." http://www.zimnipohar.ic.cz/

Upraveno uživatelem TDIfun
Odkaz ke komentáři

Koukal jsem na vysledky a to je hezke z 16. mista na startu dojet na 11. Hezka prace. A tu babu neznam tak ji budu muset najit na netu :lol:

16 bylo ale nez ten muj kolega dobehl do kary a odstartoval tak byl na ocasu... brali jsme do jako zabavu, hlavne to nerozmlatit at se povozime. Crashu tam bylo plno..

Odkaz ke komentáři

Dobrý večer všem ;)

Děkuji všem za přání :rolleyes: ale už není co oslavat :lool:

A pokud jde o Holíka taky mě nebere telefony :o a přání k Vánočním svátkům se vrátilo jako nedoručené :blink: .A to mi dal při posledním setkání nové číslo,tak nevím.

Dnes jsem jel okouknout nástupce Jarušky :huh: ,ale nějak jsem se nerozhoupal a nezajiskřilo to :wub: tak jsem se vrátil domů Jaruškou :lool: .A scout David zůstal v Šumperku :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...