Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Kdysi jsme na firme meli Vito se solo stelovacima sedackama a lcd panely v zadu. Pak ho slohli a koupili to zduchato s uplne obyc lavicema a slabym motorem a s tim nas nechali jezdit do prace. Nejdil jsem v nem jen 1300km v tahu. Horsi jak v zebrinaku :wallbash: Nejlepsi misto bylo za volantem. Vzdycky kdyz jsem s nim mel jet tak ma pater dostavala zachvat paniky :angry:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Dobre dopoledne.

Marku tak co ja vim tak tranzity jsou dobre auta a velice vyhledavane dodavky. Multivana by snad chtel kazdy koho znam ale ty jeho ceny jsou silene. Tranzit je fajn. Ale nenasel jsem zadnou slusnou vybavu. To ho budes pouzivat kazdy den? Normalka do prace z prace?

Odkaz ke komentáři

Bude mít zapůjčeného skůtra.....žlutou střelu 50ccm

Jo ty taky stavis barak??? Tak to jsem nevedel. Tak pak jo :palec: Tata mel starsiho tranzita a to byl nezmar. Nalozil jsi ho jak hovado a porad to jelo. Sice to nebyl zadny zavodnik ale jel furt :rolleyes:

Tak zatím si stavím každé ráno pod peřinou, ale snad to vyjde i s tím domečkem.

Ten tranzit nemá žádnou výbavu, beru to jako nutnou přestupnou stanici.

Jako rodinné auto bych multivana bral, ale pátá generace má oproti své předchůdkyni moc mínusů..

Odkaz ke komentáři

Normlane. Ja se muze clovek mit na nemocenske :rolleyes: Vcera jsem dostal darecek k lonskym narozkam taksi hraju :lol:

Cos dostal nejkaou stavebnici nebo hru?

To je pech na te nemocenska to verim ja jdu cistit interier auta, vcera byla mensi nehoda na zadnich sedackach :lol:

PS:Priste vozit deku az nekoho povezu :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...