Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Lanci ja jim vzdycky zavolam a jsou celkem ochotni a davame si spicha i v ostrave a oni mi ho dovezou. Nejezdim az do bohumina a neposilaji mi to postou.

Hej tak ted nejaky fake.... Momentik :angry:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Jo v pohode. Jen me to samotneho prekvapilo a nebyt Badyse tak si toho ani nevsimnu. A to jsem od nich chtel pristi mesic brat. No nic koupim tam kde ty ;)

A jinak dnes byl bufik opraven!!! Kurna to je krasne teploucko. Topi jak za mlada!! A mel to hotove za 3h. Super. A rovnou jsem si nechal opravit i ovladani ventilace. Na prvni stupen to nefoukalo a uz to spina. Asi byl vychozeny ten spoj tam. Tez uz i bufik prifukuje kdyz topi. Parada!!! Uz tu sedim v tricku :palec:

Odkaz ke komentáři

Ahoj

Nevíte kde v Ově koupit za rozumnou cenu Castrol LL III 5W-30?

Ahoj proc nezajedes na autoburzu do OV tam maj vsechny oleje od castrolu 5L za zhruba 1000kc :palec:

Jinak zdravim vsechny,dnes probehl zatezkavaci test,minuly tyden v patek jsem v 15hod prijel dom auto zaparkoval pred barakem.Dnes jsem v 15:30 napoprve nastaroval a to stoji v mrazek bez garaze a zadne adytivum do nafty nemam,okta zase nezklamala!!!

Jo jak pisete nekteri REDKA je nej! :D

Odkaz ke komentáři

Hej kuci kamarad ma OII s 2.0 FSI a chtel by vedet jaky je interval na vymenu rozvodu. Koukal jsem do sekce OII/motor ale nikde jsem to tam nenasel. Nevite nekdo nahodou jaky tam je ten interval? V servisce ma psane 180tis km ale rikali mu ze prej jen 120tis. Diky za rady.

Odkaz ke komentáři

Hej kuci kamarad ma OII s 2.0 FSI a chtel by vedet jaky je interval na vymenu rozvodu. Koukal jsem do sekce OII/motor ale nikde jsem to tam nenasel. Nevite nekdo nahodou jaky tam je ten interval? V servisce ma psane 180tis km ale rikali mu ze prej jen 120tis. Diky za rady.

Kubo,a kolik kw to ma ?

ja take nasel 180 tis km.

Odkaz ke komentáři

Ahoj proc nezajedes na autoburzu do OV tam maj vsechny oleje od castrolu 5L za zhruba 1000kc :palec:

Jinak zdravim vsechny,dnes probehl zatezkavaci test,minuly tyden v patek jsem v 15hod prijel dom auto zaparkoval pred barakem.Dnes jsem v 15:30 napoprve nastaroval a to stoji v mrazek bez garaze a zadne adytivum do nafty nemam,okta zase nezklamala!!!

Jo jak pisete nekteri REDKA je nej! :D

Potřebuji litr na dolití a do víkendu už nechci čekat, takže zítra to koupím v těch Vítkovicích.

Odkaz ke komentáři

Hej kde jste vseci???? To tady jako zdechnul pes??? ME primza nafta v hadickach takze bufike obcas stavkuje. Nejak to tu pradlo k -18°C :lol:

Na HavExu zdechnul pes,zdechnul pes, dumyše po pulce :pivo: :pivo: :pivo: Piko to je ale kuva zima. Mrznou mi nožičky :lol: :lol: :lol: Jebu na to :pivo: :pivo: :pivo: jdu spat :lol:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...