Neználek Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Dobré odpoledne všem ;) Tak dnes už Saška nenastartovala :( je třeba dát baterku na nabíječku.Ale před tím jsem musel dolít destilku protože měla desky asi centimetr :o nad hladinou,holt zanedbaná příprava na zimu :smich: Neni lepší tam dát baterku 96amh :P ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Ja to rikam stale, ale nekteri se hadaj vid Kube :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Miro a nezamrzlo ji to ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 (upraveno) Ne je to celkem v pohodě ,dolil jsem a nabíjím,Maro ale nevím kod na radio půjde to vagem? A aby toho nebylo málo tak mi někdo pogumoval zadní náraznik :o Upraveno Únor 6, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Brej večír :),vagem to nepůjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Karle hoj a dík, tak to budu muset za Cosbošem :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Ne je to celkem v pohodě ,dolil jsem a nabíjím,Maro ale nevím kod na radio půjde to vagem? A aby toho nebylo málo tak mi někdo pogumoval zadní náraznik :o a nema ho nekde v servisce nebo navodu k radiu napsane ? Jinak jak psal mistr carlos...vaginou to nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Caute z Nemecka. Kurde jsem jel Praha-Lipsko a teda pekna kosa :lool: Rano zas budu v Praze Deko ja ted nejak nevim o cem je rec??? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Dobre rano z Ruzyne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Dobré ráno z Bogumina :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Dobré ráno z OVy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Dobré ráno všem z Hávru ;) Tak mám dojem že dnes má Razty narozeniny.Rosťo vše nej k té čtyřicítce a doufám že se ti podaří splnit tvé sny.VŠE JEN A JEN TO NELEPŠÍ :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Tož to vše nej synu RAZTY ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Dobre rano z Frydlantu, Razty vse nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Razty kongretulejšn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 VŠE NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM RAZTY Zase trocha humoru: Rozdělení žen pro IT pracovníky Typ Virus: Ani nevíš jak a nastěhuje se Ti do bytu, a vše si přivlastní Typ Internet: Musíš zaplatit za přístup Typ Server: Když je potřeba je vždy obsazeno Typ Windows: Má plno chyb, ale život bez ní si nedovedeš představit Typ Powerpoint: Atraktivní, můžeš se s ní pochlubit, ale sama o sobě nemá hodnotu Typ Excel: Říká se že umí kde co, ale Ty jí využíváš jen na základní úkony Typ Word: Vždy má pro Tebe překvapení, ale v podstatě jí nikdo nerozumí Typ DOS: Kdysi jí měli všichni, dnes o ní nikdo nemá zájem Typ Scandisk: Všichni vědí že je užitečná a chce jen pomoci, ale nikdo neví co vlastně dělá Typ Screensaver: Nehodí se k ničemu, ale alespoň Tě zabaví Typ Kabel: Je OK, len když máš zastrčeno Typ Infraport: Chce udržovat přátelství bez kontaktu. Typ Microsoft: Záhadně Tě zklame v nejnevhodnější chvíli a nikdo neví proč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Zdravím....... Razty taky se připojuji ke gratulaci.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 RAZTY - vse nej.poradne to oslav!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Razty taky preji vse nejlepsi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Rostik,tak vsecko nej nej . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Zdarec Razty vše nej nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Caute zase z Prahy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Dobré ráno všem ;) Kube zdravím z Hávru :) Tak jak s tím srazem ,sobota 15hod nebo pátek 17hod? A kde se sejdeme KFC? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Copak porad delate,ze je tu tak mrtvolno poslednich par dni? Dneska je v praze celkem hezky. Sviti slunicko. Ale nevim kolik tam ted je. Nechce se mi zapinat klicek :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Dobré odpoledne ;) Do hospody se té zimě -_- nikomu asi nechce a je vysoké datum :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Bry den :) Raztěji přejem vše nejlepší k narozeninám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Pokud se nic nestane,tak mne by sedel patek v 17 na KFC,bo to mam kusek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Zdarec mě je to celkem jedno se podřídím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Pokud se nic nestane,tak mne by sedel patek v 17 na KFC,bo to mam kusek :D Tak dobře v pátek v 17 jsem tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.