Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ne zatim jen evropu a prevazne zapadni. Na vychod me to moc netahne. I kdyz Rusko bych si dal ale ne s kamionem. A na lodi fasuju: kajutu,dve jidla a voucher do obchodu. Z Rostocku do Trelleborku to pruje cca 7h takze se nabastis kdyz vyplouvas, pak si das v kajute sprchu a jdes spinkat a hodku pred doplutim te vzbudi tak si zajdes na jidlo jeste jednou :rolleyes:

Ja myslel,že jezdíš a ty tam pořád jenom chrápeš....lol.gif

Odkaz ke komentáři

A co tepve co jezdi kluci az do Helsinek. Tam se pluje ze Stockholmu to Turku. Je to na mape sice kousek ale jede to mezi ostruvky a fjordy takze to pluje dost pomalu.. Cca 11h :rolleyes: A tam se jak nabastis tak si jeste odvezes dobroty. Maji bukaci na dva ridice ale jezdi v jednom takze stravne za toho druheho meni za dobroty :lol:

Zkusim vam tu nahrat videjka z najizdeni na trajekt. Hraju si s tim new telefonkem a umi hezky natacek. Dokonce i Full-HD ale na to jsem prdel. Tak jsem to zkusil i ve formatu 640x480 a dost pekne. Mam i prujezd Stockholmem a i s malem dukancem ale to ma 20min :rolleyes:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Nikam :D Doma budes :lool:

No a zrovna jsem zjistil ze ty videa maj celkem dardu co se velikosti tyce takze to hodim na rajce i s nejakyma fotkama do slozky prace nebo tak nejak. Odkaz bude zase pres podpis ale dejte mi chvilku net to tam nahazu. Je tam jedna hezka vystava motorek co byla pred casem tady v jednom obchodaku tak to tam tez hodim.

Odkaz ke komentáři

Tak mate na Rajceti fotecky. S videem si musim pohrat. Nevim proc to ten pitomec ulozil do PC na lezato. Fotky jsou takovy mix z N97 a neco malo z Galaxy SII. Dokonce nesedi ani poradi ale to je fuk. Mate to jen tak pro potechu oka. Snad se vam budou libit. Odkaz mate pres podpis: FOTOGALERIE a tam slozka prace :)

Odkaz ke komentáři

Woody ne vzdy je co zavidet :rolleyes:

Neznalku ty motorky byly luxusni. Motali jsme se tam asi 3h. Zajimave byli i ceny nekterych kousku :huh:

Ze zajimavych fotek jsou ty s tou zriceninou a jezerem v pozadi. Ty jsou tad nove s focene SII ve Svedsku. Bylo tak 7:30 rano,cca -10°C a nadherny vyhled na jezero. Je to na trase Helsinborg-Stockholm, silnice E4 pobliz mesta Granna kdyby jste chteli nekdo koukat na mapy. Ja to jel prvne ve dne a malem jsem to asi tak 100x poslal do skarpy jak jsem se kochal :D :D :D Moje trasa byla z Kodanskeho letiste pres mega most do Malme a pak smet Stockholm. Konec byl cca 30km nad Stockholmem na letisti v Arlande. A pak samozrejme zpatky do Trelleborku.

Odkaz ke komentáři

Fotbal?? A to je jako co??? Myslis to jak hromada lidi beha po trave a honi se za kulatou veci?? Uz jim nekdo rekl,ze po trave se nebeha ale smeje??? :D :D :D

A ja tak koukam,ze priste to video z poza okna tocim na nejnizsi rozliseni. Takhle se s tim nahravanim ujebu. Az to bude tak dodam info co a jak kde bylo. Hlavne prosim o shovivavost. S telefonem se porad ucim a zjistuju co vsechno umi. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Tak video je tam ale nevim jak to pujde videt. Me to nacita strasne dlouho. Taky nektere maji 20min a tak. Prvni v te tme je cesta z Kodane tunelem a pres most do Malme. Tak je tam neco pred Stockhlomem a prujezd Stockholmem. Potom dojezd do Arlandy na letiste a posledni dve jsou najezd na trajekt a vyjezd z trajektu. :rolleyes:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...