Ovosh Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 to jo... mlada bydli kousek od Kaufu a jak se to zatrepe... je to sila... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Tak já jdu spinkat,dobrou noc všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 dobrou,take uz jdu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Kube ja vim, že to stačí jen jednou. Sem se uklik na mobilu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Jsem si to myslel Woody. :D Marosu to jako ze fakt se vam trepal barak??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Zdravíčko kamarádi : ) Co moje zaprášená židlička ? Je tady ještě někde (?) :)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Ty woe Jero ty ještě žiješ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Pěkné ranko....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Dobré ráno všem ;) áááááááááá dobří holubi se vracejí,ahoj Jero .Přieď na bowling bude prdel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Deko kde ty jezdis.dneska jsem te podkal ve F-M.letni kola, auto na zemi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Zase snížek začíná..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 No co si dostal na narodeniny ? "Poď ku oknu ... Vidis tamto BMW ?" "Hej, uplne paradne .... " "Tak takej farby teplaky" .. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Dobre poledne pratele. Tak jsem se pred chvili vykopal z postele a ted snidam kornflejky Jero nazdar. Jasne,ze tu mas porad zidli A cojinak robite pri ctvrtku?? Jsem se musel kouknout co je za den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Já jsem po noční ještě nespal, bo jsme byli celá rodinka u zubařky na prohlídce... Jo, zjistil jsem, že mi vyměnili zadní okno...asi jim to ruplo, jak sundávali stěrač ;) Ale dali tam i tónovanou folii,tak bych si toho ani nevšiml,ale chyběla tam nálepka "Děti v autě", tak koukám, že mám jinou značku okna i folie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Jiriku a neni mozne,ze dali cele nove dvere? Psal jsi,ze je menili?? Tak treba prisly z fabriku v kuse? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 (upraveno) Podle mě dveře jsou nové, nastříkané a pak je tam sklo nalepené...jde vidět jak je ten černý tmel nakřivo pod tím sklem ...a ještě vyměnili takový detail jako osvětlení SPZ ...akorát tam budu muset vrátit ledky...a co jsem nejvíc spokojen, že funguje parkovací asistent. A už jdu konečně spinkat :) Upraveno Březen 8, 2012 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Jiriku a kam chodis merit rychlost pripojeni internetu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Dobré odpoledne všem ;) Kube já jsem byl o5 v garáži.A zítra půjdu o5 ale jsem tam jen 12 -15hod ještě je kosa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Frydek-Mistek krasne snezi :-) Neznalek -neprehanej to s tou robotu. Kube -na snidani kornflejky a na veceri pivo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Jo sněží a krásně :o to špatně vidíš prý krásně :smich: Marku ještě jednou dík a neboj já se nestrhám :D prozatím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Marku na veceri pivo uz ne. Dneska v noci nakladam do prahy tak uz nemuzu nasavat. Jinak si myslim,ze je fajn kdyz snezi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Tak už to bílé svinstvo padá aj v Havířově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Na Třinecku je zatím klid ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Jo jo pada aj u nas :D ach jooo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 bry večer :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Ty jo vzdyt je zacatek brezna a vam vadi snih?? Tady dneska chvili padaly male kroupy. A ja si tuhle zimu ani jednou poradne nezajezdil na snehu. Chudak Lilo je uplne smutna z toho :( :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Dobré ránko :) Kube...rychlost měřím tady http://www.speedtest.net/index.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Tak Vás hezky zdravím . Koukám,že Třinecko zatím úspěšně odolává sněhovým úletům :),ale stopro to conevidět dorazí i sem :) ... No a jak se jinač daří ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Dari se dobre hlavne at nesnezi uz chci nasadit kolesa a nalestit vuz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Já jsem po noční ještě nespal, bo jsme byli celá rodinka u zubařky na prohlídce... Jo, zjistil jsem, že mi vyměnili zadní okno...asi jim to ruplo, jak sundávali stěrač ;) Ale dali tam i tónovanou folii,tak bych si toho ani nevšiml,ale chyběla tam nálepka "Děti v autě", tak koukám, že mám jinou značku okna i folie... Při výměně 5.dveří v autorizovaném servisu se vždy dává i nové okno....staré vyřezané se nesmí použít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.