Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Presne poradny velky auto :D

Hosi,hosi.

Kufr to ma mensi nez okta. je fakt ze sedacky jsou lepsi, motor tichsi a ten komfort se zda byt lepsi ale stejne Okta je :palec:

Vubec nevidim predek ,takze takove auto bez parkovaku a bez tempomatu nebrat.

Hezke poledne. Tak ja sel spat nekde v 5h a vstaval pred chvili.

Marosi to je ale skaredy krap :lool:

Mas recht,nekoupil bych si ho.

Ted jsem spocital spotrebu po ujeti 13 l a vysla 5,7

Odkaz ke komentáři

Woody tak to za tech 5h stoji. To bude volnicko B)

Marosi to ma to 1,2TSI??? Kamos to mel taky pucene a rikal ze s tou Alteou to ani nehybe... :D

Jo a kamarad z konkurencni firmy si ted koupil MB E320 D v automatu tak jsem se tady svezl. Radovy 6-tival a vykon ani nevim ale na to jak je ecko velke a tezke tak to jede jako krava!!!!!! A rikal,ze do 8l a to se fakt sveze ;)

Odkaz ke komentáři

Asi tak nejak. Ja mam najezd cca těch 8 tis za rok a auto 6let. Moje náklady na provoz jsou benzin a jednou za rok olej a filtr. Jo a kdysi leštěnka sampon a voda :D . Jake jsou tvoje naklady na provoz? ;) Tak at počitam jak počitam tak tech 8 litru spotŕeba mě vyjde levněji než diesl. a Navic jezdim kolem 6 litru :P

Odkaz ke komentáři

Ale ze se tu vede debata o 1,2tsi a htp a ty tu dupnes tdicko po uprave a je to :D :D :D Ja bych prave sahl po tom tdi ;) Podle me objem nicim nenahradis. Je hezke ze z 1,2 dostanou turbem slusny vykon, nebo z 1,4. Ale nikdy to nepojede jako treba 2,0 :lol:

ja vim ze tam maji to TSI, to bych si nikdy nekoupil, v servise tady stojej potkane TSi porad, retez se hold nepovedl. S tim commonrailem se jezdi fajn, ted mam delat i TIGUANA Rline, krasavec ale taky malej kufr...

Bo to je 1,2 TSI :D

cist jeste umim :wallbash: ja jen ze jsem delal ALtheu XL ale s naftou, co Trafic??

Odkaz ke komentáři

Woody ja psal nic proti tobe, vim,ze tobe to staci. Bral jsem to vseobecne. I u nas na firme mame treba 1,4tdi trojhrnek a to je uplna pitomost..... Nejede to,zere to jak tank... Ted mi treba bracha rikal,ze jeho par znamych nezavisle na sobe co maj FII htp jezdi po roce za 8l a nic jim to nejde. Z niceho nic to slo nahoru a jsou na prasky....

Odkaz ke komentáři

Woody ja psal nic proti tobe, vim,ze tobe to staci. Bral jsem to vseobecne. I u nas na firme mame treba 1,4tdi trojhrnek a to je uplna pitomost..... Nejede to,zere to jak tank... Ted mi treba bracha rikal,ze jeho par znamych nezavisle na sobe co maj FII htp jezdi po roce za 8l a nic jim to nejde. Z niceho nic to slo nahoru a jsou na prasky....

1.4TDI jsem ted delal hodne, po uprave jsou spokojeni :palec: 100-105koni na BNV
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...